Προς το περιεχόμενο

othon.gr

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    348
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με othon.gr

  • Ημερομηνία γέννησης 16 Ιουλίου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.660 προβολές προφίλ

othon.gr's Achievements

  1. Από προχτές συμβαίνει αυτό σε πολλούς Ευρωπαϊκούς λογαριασμούς και στο οποίο εργάζονται οι τεχνικοί της Sony να λύσουν. Συνέβη και σ' εμένα και μέχρι στιγμής έχω καταφέρει να λύσω το πρόβλημα σε 1 από τις 2 κονσόλες μου, κάνοντας αρχικοποίηση και βάζοντας μόνο τον λογαριασμό που έχει ps plus. Στη δική μου περίπτωση έτυχε μετά από αδρανοποίηση. Σε εσένα;
  2. Τα πέτυχα με το που άνοιξαν οι Crazy Sundays προσφορές και δεν άντεξα, πήρα 3. Όσο μάπα και να βγουν, με τάληρο bluetooth ακουστικά δεν βρίσκεις. Στα Κινέζικα της γειτονιάς, το φθηνότερο που έχω δει έχει 12€ και αναρωτιέμαι αν ανοίγουν κιόλας. Για εμένα είναι σίγουρα προσφορά και αν προλάβω να τα δοκιμάσω πριν λήξει η προσφορά (αν και χλωμό) και δω ότι την παλεύουν, θα μαζέψω κι άλλα για δωράκια.
  3. Δίνω μια τελευταία ευκαιρία σε αυτά τα ηχεία αν κάποιος ενδιαφέρεται...
  4. Καλημέρα στην παρέα. Χαρίζονται τα ηχεία της εικόνας και συγκεκριμένα οι 5 δορυφόροι, οι 2 εκ των οποίων δίνονται με τις βάσεις τους. Το γούφερ δυστυχώς δεν υπάρχει. Τα ηχεία είναι ισχύος 40watt (16ohm) έκαστο και συνδέονται με κλασικό καλώδιο (κοκκινόμαυρα τα λέω εγώ). Είναι σε καλή κατάσταση και όλα δοκιμασμένα και λειτουργικά. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ - ΠΑΠΑΦΕΙΟ.
  5. Αφού έτυχε έτσι, θα μοιραστούν ηχεία και μονάδα σε 2 άτομα. Το απόγευμα θα επικοινωνήσω μαζί σας για τις ώρες παραλαβής.
  6. Καλημέρα αλάνια! Χαρίζεται το παρακάτω ηχοσύστημα "AIWA JAX-T7". Λίγα λόγια γι' αυτό: Δεν λειτουργούν το CD player και η κασέτα. Με ραδιόφωνο και aux-in κάνεις πάρτι. Αν καθαριστεί το laser του cd, παίζει καλά για κανένα δίμηνο, μετά επανάληψη. Λόγω ότι δούλεψε αρκετά, κάποιες στιγμές τα κουμπιά επάνω στο ηχοσύστημα ανταποκρίνονται όπως να 'ναι. Θα δοθεί το τηλεχειριστήριό του για να μην έχετε καθημερινούς πονοκεφάλους. Επίσης, έχω χάσει το καλώδιο της κεραίας του, βρίσκομαι σε συνεχή αναζήτηση για να το βρω. Ενημέρωση προς τυχόν αλλεργικούς: Βρίσκεται σε χώρο καπνιζόντων, θα καθαριστεί πριν την παράδοση, αλλά συστήνεται να το περάσετε κι εσείς ένα χεράκι. Θα χρειαστείτε μεταφορικό μέσο λόγω όγκου. Παραλαβή από Κάτω Τούμπα - Παπάφειο μετά από συνεννόηση. Εκδήλωση ενδιαφέροντος πρώτα δημόσια και μετά με pm.
  7. Καλησπέρα συμφορουμίτες! Χαρίζεται μητρική Asus M3A32-MVP DELUXE λειτουργική μαζί με τον επεξεργαστή και την ψύκτρα του. Δυστυχώς δεν θυμάμαι ακριβές μοντέλο επεξεργαστή, αν δεν με απατά η μνήμη μου, πρόκειται για έναν AMD Athlon X2 2.40Ghz. Παρέα τα συνοδεύουν και το τροφοδοτικό Turbo-X DR8460-BTX 450watt και 2 ram x2gb. Είναι όλα λειτουργικά και θα δοθούν κουμπωμένα στο case που είναι για πέταμα, αλλά για πρακτικούς λόγους δεν θα τα αποσυνδέσω έτσι ώστε να τα πάρετε πακέτο. Υπάρχουν επίσης ανεμιστηράκια και τα καλώδια σύνδεσης με σκληρούς IDE. Θα επιθυμούσα να φύγει άμεσα (ακόμα και τώρα) γιατί όσο μένει εδώ σακατεύεται λόγω έλειψης χώρου. (Συγγνώμη για τις σκόνες, πραγματικά δεν έχω χρόνο να το καθαρίσω, αλλά δεν είναι τόσες πολλές που να ενοχλούν. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ (ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ - ΠΑΠΑΦΕΙΟ). Θα το κρατήσω μέχρι αύριο και αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον θα σταλεί για...ανακύκλωση. Δόθηκε στο μέλος kstgr.
  8. othon.gr

    1+1 δώρο στο efood

    Δεν ισχύει πάντα, εμένα προσωπικά μόνο μια φορά μου έχει τύχει. Τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη πέφτει πολύ άπλα στις μερίδες 1+1.
  9. Ήρθε και σ' εμένα μήνυμα παραλαβής εξοπλισμού από vodafone μέσω της easy mail. Οπότε καταλήγω στο ότι το μόνο και σημαντικότερο λάθος τoυς είναι ότι ότι κακώς ανέφεραν την ημερομηνία αποστολής των ακουστικών (μέχρι 13/12). Μια απλή αναφορά ότι παίρνεις δώρο ακουστικά θα ήταν πιο σωστή. Τουλάχιστον κράτησαν την υπόσχεσή τους και δεν ήταν μούφα το δώρο. Στο τέλος της ημέρας λοιπόν, πλήρωσα 12€ και κέρδισα: 1 μήνα απεριόριστο ίντερνετ και ένα μήνα απεριόριστη ομιλία 8.5€ κουπόνι efood (smart pocket) Ασύρματα ακουστικά Xiaomi. Not bad...
  10. Δίκιο έχεις. Πραγματικά αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν τόσοι από εδώ μέσα να έχουμε παραγγείλει και να μην στάθηκε έστω και ένας από εμάς τυχερός που να πήρε αυτά τα ρημάδια τα ακουστικά...
  11. Μόλις μίλησα με το live chat και με διαβεβαίωσαν ότι ανήκω στους δικαιούχους που θα παραλάβουν ακουστικά μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Λόγω φόρτου εργασίας των κούριερ ίσως πάρει λίγο παραπάνω. Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι πως τα έχουν στείλει ήδη στους δικαιούχους, αλλά τι φάση, ακόμα δεν παρέλαβε ούτε ένας από εμάς εδώ στο insomnia;
  12. Σήμερα το πρωί μίλησα με το Live Chat του CU και με τάραξαν στα τηλέφωνα για να με διαβεβαιώσουν πως θα παραλάβω σε λίγες μέρες μετά την παραλαβή κι ενεργοποίηση του πακέτου σύνδεσης τα ακουστικά. Μου τηλεφώνησαν μέχρι και από το εμπορικό τμήμα της Vodafone για το συγκεκριμένο θέμα. Στη σχετικά μεγάλη κουβέντα που είχαμε, μου είπαν πως λόγω της τεράστιας ανταπόκρισης που είχε η προσφορά, σε απλά Ελληνικά χάθηκε η μπάλα και πως όσοι έδωσαν παραγγελία κυριολεκτικά μέχρι της 28/11 στις 23:59, θα παραλάβουν κανονικά τα ακουστικά τους. Τέλος, όσον αφορά την προσφορά με τα unlimited, αν μετά την ενεργοποίηση της sim δεν έρθουν τα διευκρινιστικά μηνύματα που να αναφέρουν ότι το πακέτο ενεργοποιήθηκε, να ξαναμιλήσω με το live chat για να μεσολαβήσουν αυτοί και μέχρι να λυθεί το ζήτημα, να μιλάω και να σερφάρω τζάμπα (μάλλον έχει σχέση με τα 2500' και τα 500gb).
  13. Υπάρχει μια τάση να αρπάζεστε μερικοί εδώ μέσα με το παραμικρό. Τέλος πάντων, δεν υπάρχει λόγος να τσακωνόμαστε για ασήμαντα πράγματα, εγώ απλώς να ενημερώσω πως το δοκίμασα σε λογαριασμό με αριθμό που ανήκει στο δίκτυο της Vodafone και δούλεψε. Πιθανόν βέβαια να ευθύνεται το γεγονός πως ο αριθμός μεταφέρθηκε πρόσφατα και ενδεχομένως να μην έχει ενημερωθεί το σύστημά τους, οπότε αν μπορεί κάποιος με αριθμό σε άλλο δίκτυο να το δοκιμάσει και να ενημερώσει τι ισχύει.
  14. Θα σε στενοχωρήσω αν σου πω πως το BOX είναι προϊόν της Cosmote;
  15. Ευχαριστώ τον ts, έριξα μια παραγγελία μόνο και μόνο για τα ακουστικά, αλλά αφού θα περάσω και τις γιορτές με unlimited δεδομένα, δε με χάλασε καθόλου. Επειδή παρατήρησα μια ανησυχία για το δώρο, πριν ολοκληρώσω την παραγγελία, μίλησα με το live chat όπου με διαβεβαίωσαν πως υπάρχει ακόμα επάρκεια ακουστικών και πως θα παραλάβω σε 2ο χρόνο με ξεχωριστή αποστολή το δώρο μου. Καλού κακού, κράτησα και screenshot με τη συζήτηση, οπότε αν στην πορεία μου πουν μα μου σου του, θα φάνε το κράξιμο του αιώνα.
  • Δημιουργία νέου...