Προς το περιεχόμενο

sn0u

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    81
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με sn0u

  • Ημερομηνία γέννησης 18/04/1981

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

sn0u's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. Γιατί όπως θυμάσαι καλά, αυτός ήταν ο λόγος που το cyberpunk πάτωσε, πήγαν να φτιάξουν μια ιδέα που άντεχε μόνο σε νέες γενιές και ασχολήθηκαν να το mod-αρουν και στις παλαιότερες για να κερδίσουν παραπάνω κοινό=χρήματα.
  2. Πως καταλήξαμε απο το "Η Ευρωπαϊκή Ένωση ενδέχεται σύντομα να εγκρίνει την εξαγορά της Activision-Blizzard από τη Microsoft", να σχολιάζουμε ποιός την έχει μεγαλύτερη, απορώ. Απο τις 15 σελίδες, 5-6 post ήταν επι του θέματος, όλα τα άλλα fan-ατισμός.
  3. Κοντέυει να περάσει χρόνος απο τότε που προπαράγγειλα την κονσόλα, ακόμα δεν με έχουν ενημερώσει απο το Πλαίσιο, λατρεύω αυτή την χώρα.☺️
  4. sn0u

    αγορα mousepad

    Καλή επιλογή τις Steelseries που σου προτείνει ο Agon το ίδιο έχω και εγώ το έχω 1χρόνο + , το πλένω κάθε 3 μήνες , είναι ανθεκτικό, έχει καλό grip, είναι σαν τη σειρά speed της Razer.
  5. εγώ παράγγειλα προχθές τις MSI 1070 Ti 8GB Gaming, περισσότερο video editing ασχολούμαι παρά gaming αλλά τέσπα, δεν έχω λεφτά για titan x και quadro.
  6. δεν είναι σε καμία περίπτωση "λίγο" καλύτερη απο την 980 απέχει πάρα πολύ απο αυτή.
  7. Οκ καταλαβαίνω την πώρωση που έχεις μέσα σου για τον Tolkien. Αλλά θα διαφωνήσω μαζί σου, μέσα από την ταινία άντε και μέσα από τη σειρά αν γίνει ποτέ αυτό, θα γίνει γνωστό στον κόσμο που δεν ασχολείται π.χ. όπως γίνεται με GoT. Υπάρχει ένα καλό ποσοστό του κόσμου που αγόρασε τα βιβλία του. Τώρα στο 2017 που είμαστε όταν μιλάμε για ονόματα όπως Amazon ΗΒΟ etc. έχω την εντύπωση πως δεν θα φτιάξουν κάτι σάπιο...σε περίπτωση που γίνει το αντίθετο θα συμφωνήσω μαζί σου, χαχαχαα Περιμένω να δω της εξέλιξης
  8. Σε ευχαριστώ για το συγκρότημα, γάμησε, δεν το ήξερα!!
  9. sn0u

    Προβληματισμένος Pc User

    Όχι δεν είναι καλύτερα, επίσης έπαιξα λίγο με το customization της iStorm πάνω στο Mac Pro: Mac Pro GPU: 2,7 GHz 12 -Core Intel Xeon E5 Memory: 64GB 1866Mhz DDR3 ECC Storage: 1TB PCIe -based Flash storage Video Card: Dual AMD FirePro D700 6 GB GDDR5 Total: 12.310,46 EUR (omg & jc μαζί)
  10. Χαίρεται, είμαι ένας Pc User, τώρα που μάζεψα κάποιο οικονομικό στην άκρη, θέλω να αγοράσω ένα υπολογιστή καθαρά για την δουλειά μου, όχι για gaming (άσχετο αν το παρακάτω custom part είναι high-end gaming), ασχολούμαι με το video editing, χειρίζομαι Adobe Tools και είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 παρακάτω. Η διαφορά στην τιμή και στο hardware θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι τεράστια. Θα ήθελα λίγο την άποψη σας γιατί είμαι προβληματισμένος, με αυτή τη διαφόρα τίμης και hardware. Γιατί να διαλέξω τον iMac και όχι το custom PC, τι παραπάνω έχω να κερδίσω? Το μόνο που μου αρέσει στο iMac* είναι το design / UI. Έχει αυτό το minimal workspace που σου προσφέρει. Για αυτό προσπάθησα να φτιάξω περίπου ένα απλό design με τα custom part. Είμαι προβληματισμένος Pc User.... Έχω την εμπειρία να σύνδεσω τα εξαρτήματα. *Δεν έχω εργαστεί σε Mac OS (δεν αποτελεί πρόβλημα, συνήθιζεται) PC PARTS: CPU: Intel Core i7-5820K 3.3GHz 6-Core Processor CPU Cooler: Cooler Master Hyper 212 EVO 82.9 CFM Sleeve Bearing CPU Cooler Motherboard: Asus X99-DELUXE ATX LGA2011-3 Motherboard Memory: Kingston HyperX Fury Black 64GB (8 x 8GB) DDR4-2133 Memory Storage: Samsung 840 EVO 1TB 2.5" Solid State Drive Video Card: Asus GeForce GTX Titan X 12GB Video Card Case: Fractal Design Define R4 w/Window (Black Pearl) ATX Mid Tower Case Power Supply: Corsair RM 750W 80+ Gold Certified Fully-Modular ATX Power Supply Optical Drive: Asus BC-12D2HT Blu-Ray/DVD/CD Writer Operating System: Microsoft Windows 10 Pro OEM (64-bit) Case Fan: Noctua NF-F12 PWM 55.0 CFM 120mm Fan Case Fan: Noctua NF-F12 PWM 55.0 CFM 120mm Fan Monitor: Dell U2713H 60Hz 27.0" Monitor Keyboard: Dell KM632 Wireless Standard Keyboard w/Optical Mouse Total: 3,425.22 EUR MAC PARTS: iMac 27" 5K CPU: 4.0 Ghz Quad-Core Intel Core i7 Memory: 32GB 1867MHz LDDR3 SDRAM Storage: 3 TB Fusion Drive Video Card: AMD Radeon R9 M395X 4 GB GDDR5 Total: 4.499,44 EUR
  11. Θέλω να καταγγείλω ένα κατάστημα, το i-buy.gr Έψαχνα μέσω skroutz για μια θήκη tablet LG 8" μου έβγαλε τα αποτελέσματα και διάλεξα το συγκεκριμένο κατάστημα εφόσον μου έδειχνε αυτό που ήθελα και σε οικονομική τιμή. Στο i-buy.gr έγραφε Θήκη Universal Inos για Tablets 7"-8". Όταν το παρέλαβα είδα ότι μου είχαν στείλει μια θήκη 10" και έτσι επικοινώνησα με το κατάστημα να τους αναφέρω το λάθος. Και με χρεώνουν να στείλω πίσω το προιόν μόνο με Express ACS γιατί διαφορετικά δεν δέχονται (μου λένε θα πληρώσεις θες δεν θες) και το τραγικό ακόμα είναι ότι δεν έχουν άλλη θήκη για το συγκεκριμένο μέγεθος και η ειρωνία της υπόθεσης...ΔΙΟΡΘΩΣΑΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΟ SITE το 8" το έκαναν 10" σε μερικά μοντέλα!!!!!!!! Τι πρέπει να κάνω σε αυτή την περίπτωση???
  12. Το είχα δοκιμάσει αυτο αλλα δεν άλλξε κάτι , παιζει να υπαρχει προβλημα με τα fonts που εχω στον υπολογιστη μου αλλα δοκιμασα να αλλαξω τα τα φοντσ απο τα settings του chrome και παλι κανει τα ιδια Δοκιμασα antimalware etc. αλλα τπτ Ακομα δεν εχω βρει την λυση
  13. Τον τελευταίο καιρό οι ελληνικές γραμματοσειρές και στα ελληνικά sites μου εμφανίζονται διαφορετικά. Αυτό συμβαίνει και όταν θέλω να γράψω κάτι στα ελληνικά και αλλάζω γλώσσα γραφής. Χρησιμοποιώ Chrome και για λειτουργικό έχω Windows 7. Ο μόνος τρόπος για να διαβάσω κάτι είναι να κάνω copy+paste το κείμενο και να το περάσω αργότερα στο Word ή να το γράψω επίσης στο word και μετά να το περάσω στο forum όπως θα δείτε στην φωτογραφία. Ευχαριστώ για οποιαδήποτε λύση.
  14. Αν είναι έτσι παίρνω ένα android και του βάζω το theme που γουστάρω εγώ και όχι να πληρώσω το δικό τους.
  • Δημιουργία νέου...