Προς το περιεχόμενο

IOSTEFO

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    780
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ
  • Τοποθεσία
    Oranjehuis.NL

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

IOSTEFO's Achievements

  1. Τώρα τι το απλό ακουμπάς την κάρτα στο μηχανηματάκι και η πληρωμή σου ολοκληρώθηκε,ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΡΤΑ.
  2. Δοκίμασε τον http://www.janlul.com/stream1.htmlίσως χρειαστεί να αλλάξεις IP δοκίμασε με το Hola.
  3. http://www.samsung.com/global/business/semiconductor/minisite/SSD/global/html/support/downloads.html?CID=AFL-hq-mul-0813-11000279
  4. Αν θες μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ σε iso, είναι το 10041. http://windows.microsoft.com/en-us/windows/preview-iso-update-1503
  5. IOSTEFO

    24' ips monitor μέχρι 200 ευρώ

    Πως διακρίνουμε τα καμένα πιχελς;
  6. Εννοώ πως το κατέβασα και το εγκατέστησα από εδώ https://www.google.nl/chrome/browser/desktop/είναι το Ολλανδικό,όταν το άνοιξα όλα ήταν στα Ισπανικά. Όχι δεν έχω σχέση με τα Ισπανικά.
  7. Σ`ευχαριστώ πολλή λίγο δυσκολεύτηκα αλλά τα κατάφερα. Μπορείς να μου λύσεις και την απορία ενώ το κατέβασα στα Ολλανδικά μου άνοιξε στα Ισπανικά; γιατί στο δικό μου desktop που το έβαλα δεν παρουσίασε αυτό το πράγμα.
  8. Μια βοήθεια παρακαλώ,κάνω εγκατάσταση το chrome στα Ελληνικά όταν το ανοίγω είναι στα Ισπανικά,το κάνω εγκατάσταση στα Ολλανδικά όταν το ανοίγω πάλι ανοίγει στα Ισπανικά,μήπως ξέρετε γιατί μου το κάνει αυτό; σας ευχαριστώ.
  9. IOSTEFO

    Ελλάδα ή εξωτερικό;

    Τώρα μας προσβάλλεις έχουμε τον θρήνο που κάνει όλοι την Ελλάδα περήφανη.
  10. IOSTEFO

    Ελλάδα ή εξωτερικό;

    Μόνιμη επιστροφή ούτε κατά διάνυα, 5 μήνες Ολλανδία και 7μηνες Ελλάδα, εννοείτε βέβαια ως συνταξιούχος.
  11. IOSTEFO

    AEK

    Δηλώσεις Καλογερόπουλου ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ. Ο διεθνής ρέφερι στα αποδυτήρια ήταν κατηγορηματικός ότι ο Χάρα δεν έχει χρησιμοποιήσει το χέρι παρά μόνο το στήθος στο γκολ που πέτυχε και ότι η μπάλα στο ξεκίνημα της φάσης μετά το τάκλιν του Ντούνη δεν έχει βγει πλάγιο, αφού δεν έχει περάσει ολόκληρη τη γραμμή. «Τα βλέπω όλα. Η μπάλα χτύπησε στο στήθος και μπήκε γκολ. Είμαι σίγουρος» έλεγε στα αποδυτήρια ο Αθηναίος ρέφερι, που τόνιζε ότι δεν ζήτησε ούτε τη γνώμη του β' βοηθού Κυριάκου Μερκενίδη που είχε τον έλεγχο της περιοχής. Υποστήριζε, μάλιστα, ότι αν η μπάλα έβρισκε στο χέρι θα είχε πορεία προς το έδαφος ή δεξιά και ότι είχε τόση δύναμη που μόνο μία γροθιά από το χέρι μπορούσε να της δώσει.
  12. IOSTEFO

    AEK

    Για τα δικά σου μάτια μπορεί να είναι οφθαλμαπάτη, για τα δικά μου και των φίλων Ολλανδών που το είδαμε μαζί είναι κανονικό στρώσιμο με το χέρι.
  13. IOSTEFO

    AEK

    100% κοντρολάρει με το χέρι,και λανθασμένη θέση του διαιτητή.
  • Δημιουργία νέου...