Προς το περιεχόμενο

JohnG

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    90
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με JohnG

  • Ημερομηνία γέννησης 15 Φεβρουαρίου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα κέντρο

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Αθήνα, Αμπελόκηποι

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

JohnG's Achievements

  1. JohnG

    Image hosting

    Τελικά δεν σταμάτησε να δουλεύει το postimg.org . Απλά πρέπει να αλλάξει κανείς το link με το οποίο θα εμφανίζονται από π.χ. https://s19.postimg.org/klhd8yz0bjn/Title.jpg σε https://s19.postimg.cc/klhd8yz0bjn/Title.jpg
  2. JohnG

    Image hosting

    Ευχαριστώ και εγώ για την ενημέρωση. Αναγκάστηκα και εγώ να ανεβάσω στο καινούριο https://imgbb.com/ αρκετές φωτογραφίες.
  3. Οι αξιολογήσεις δεν λένε τίποτα. Βάζεις 3-4 φίλους να σου κάνουν αξιολογήσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα, το κυνηγάς, κλπ.
  4. Συμβαίνει αυτό γιατί τα συγκεκριμένα μη γνήσια δεν ήταν καλά, ή γιατί αναμιγνύονται δύο τόνερ που μεταξύ τους είναι ασύμβατα. Αν κάποιος -στον συγκεκριμένο εκτυπωτή- βάζει μη γνήσια θα πρέπει να βάζει πάντα τα ίδια, και να μην βάζει τη μιά φορά το Α και μετά ένα άλλο Β.
  5. Σωστός! Μου έλυσες το πρόβλημα. Δοκίμασα το "|" και πέτυχε στον NoteTab editor που έχω ήδη εγκατεστημένο. Σημείωση δεν δουλεύει στο Word. Αντίθετα οι "regular expressions" δεν έχουν την επιλογή OR. Επίσης boolean expressions δεν έχουν και πολύ νόημα, π.χ. τι νόημα θα είχε το AND σε μια αναζήτηση? Σε ευχαριστώ πολύ.
  6. > notepad++ Μπορώ να σου κάνω μια ερώτηση? Το έχεις δουλέψει ή το δουλεύεις το notepad++ ? Αν ναι, και αν ξέρεις πώς κάνεις αναζήτηση με OR? Διαβάζω εδώ και μάλλον μπερδεύομαι περισσότερο!
  7. Υπάρχει κάποιος text editor ή word processing πρόγραμμα που να έχει δυνατότητα να κάνει κανείς αναζήτηση με OR. Ο λόγος είναι ότι θέλω να κάνω συχνά αναζήτηση πολλών λέξεων ταυτόχρονα. Π.χ. aaaa OR bbbb OR aabb OR bbaa OR cccc. Κατά προτίμηση freeware.
  8. Θα μπορούσε να είναι από το τόνερ (ειδικά αν συμβαίνει αυτό μετά την αλλαγή του τόνερ), θα μπορούσε και από άλλο σημείο (π.χ. στο φούρνο). Τύπωνε άνοιγε το καπάκι -να σταματά μέσα το χαρτί σε διάφορες θέσεις- και δες σε ποιό σημείο της διαδικασίας εκτύπωσης έχει "χτυπηθεί" το χαρτί.
  9. Όταν αναβοσβήνει το on/off και το alarm εναλλάξ είναι ένδειξη σφάλματος. Ο αριθμός των αναβοσβησμάτων (κάνει μια παύση κάθε φορά) δείχνει τον τύπο του σφάλματος. Ψάξε στο ίντερνετ για τον αριθμό των αναβοσβησμάτων και το είδος του σφάλματος.
  10. Το βάρος του γεμάτου τόνερ για 20k είναι κατά μέσο όρο 910g. Μπορεί όμως -σε σπάνιες περιπτώσεις- να ζυγίζει μέχρι 700g ή 1300g.
  11. Αν κάπου "χτυπάει" το χαρτί εξηγείται. Στην περιοχή που έχω σημειώσει είναι κάπου χτυπημένο το χαρτί? Μου φαίνεται είναι στο σημείο που έχω σημειώσει με το βέλος, είναι έτσι?
  12. Θα ήθελα απλά να δεχθείς το γεγονός ότι είμαι γνώστης του χώρου των εκτυπωτών. Είναι εξαιρετικά δύσκολο και πολύπλοκο θέμα να εξηγήσω γράφοντας αναλυτικά γιατί θα επέλεγα τον συγκεκριμένο για τις δικές σου ανάγκες. Αν θα ήθελες μπορούμε να μιλήσουμε τηλεφωνικά, στείλε μου pm.
  • Δημιουργία νέου...