Προς το περιεχόμενο

dkmaster

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    2.019
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με dkmaster

  • Ημερομηνία γέννησης 11/02/1986

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.999 προβολές προφίλ

dkmaster's Achievements

  1. Δεν έχω ιδέα για το συγκεκριμένο ερώτημα.
  2. Αυτό το πράγμα με την ασυνεννοησία των τμημάτων δεν θα διορθωθεί ποτέ, δυστυχώς. Έτσι είναι, όπως τα λες. Εννοείται πάντα για πρόσφατες μετρήσεις. Είναι πολύ πιθανό ο mechpanos να έπεφτε σε "τεχνικό" τμήμα που δεν άνηκε στην εταιρεία γι' αυτό και η ταλαιπωρία.
  3. Σε αυτό να προσθέσω ότι δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος όπως σωστά λες. Αν η βλάβη είναι έξω και γίνει αποστολή τεχνικού αντί για ΟΤΕ θα ταλαιπωρηθεί και ο συνδρομητής περισσότερες μέρες, το ίδιο και το αντίθετο (εφόσον δεν γίνουν μετρήσεις). Σε αυτό εδώ εφόσον είναι έτσι τα πράγματα είναι πολύ περίεργο. Και εγώ όταν ήμουν VF αν καλούσε συνδρομητής και έβλεπα στο ιστορικό ότι έχουν γίνει μετρήσεις δε θα το κουβέντιαζα καν, θα έστελνα τεχνικό (αν δεν ήταν ξεκάθαρο πού είναι το πρόβλημα), αν φαινόταν ότι ήταν έξω θα έστελνα ΟΤΕ. Γι' αυτό και όταν δούλευα έκανα σχεδόν transcibe την κλήση, για να μην ταλαιπωρηθεί με την ίδια διαδικασία ο άνθρωπος αν καλέσει ξανά. Νομίζω όπως είπε και ο comfuzio, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι όταν την υποστήριξη την έχουν τηλεφωνικά κέντρα πέραν των παρόχων για 2 λόγους: 1) δεν περνούν την εκπαίδευση που περνούν τα άτομα στον πάροχο, 2) δεν ενδιαφέρονται γιατί σήμερα θα "δουλεύουν" για τη Nova, αύριο για το airtickets, μεθαύριο για την Apple.
  4. Το Windscribe - Free VPN and Ad Block έχει σίγουρα δωρεάν έναν Τούρκικο server. Ο Αλβανικός είναι premium.
  5. Κάνε πάλι εγκατάσταση το google photos και αφαίρεση λογαριασμού από το google photos, όχι από το accounts μέσα από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου. Δε γίνεται να διαγραφούν επαφές αν κάνεις αφαίρεση λογαριασμού μέσα από το google photos. Μπορείς να τραβήξεις και ένα backup τις επαφές αν θες να είσαι σίγουρος. Άκυρο το από πάνω, πλέον το έχουν ενωποιήσει έχεις δίκαιο. Δεν μπορείς να αφαιρέσεις τον λογαριασμό. Επίσης ο λογαριασμός με τον οποίο σχετίζεται το google photos είναι περασμένος και σε άλλη συσκευή (κινητό, ταμπλετ) που έχει google photos; Δύο σενάρια υπάρχουν πλέον μόνο, είτε ο λογαριασμός αυτός είναι συνδεδεμένος και με άλλη συσκευή που έχει ενεργό το backup και έτσι αγνοεί τις ρυθμίσεις στο κινητό, είτε δεν έγινε απεγκατάσταση της εφαρμογής αλλά απλά διαγραφή του εικονιδίου της, εφόσον βλέπεις 100% τις νέες φωτογραφίες και από σύνδεση στο google photos μέσω υπολογιστή.
  6. Δύο ερωτήσεις: 1) Αν πάτε https://photos.google.com/ φαίνονται νέες φωτογραφίες που τραβάτε; 2) Έχετε απεγκαταστήσει το google photos και συνεχίζουν να ανεβαίνουν φωτό; Κάντε την εξής δοκιμή μέσα από το google photos app, πηγαίνετε manage your Google account και έπειτα manage accounts on this device και αφαιρέστε τον λογαριασμό σας. Δείτε αν συνεχίζει το πρόβλημα.
  7. Α οκ, θα ξεκινήσω και την Κινεζική εκδοχή στο wetv.
  8. Στα βιβλία δηλαδή οι χαρακτήρες είναι άντρες και άλλαξαν στο netflix; Ρωτάω γιατί δεν τα έχω διαβάσει.
  9. Στη δική μου περίπτωση χρειαζόταν και καλά για ταυτοποίηση αλλά δε χάνει κάτι να δοκιμάσει.
  10. Σχετικά με τον αριθμό τηλεφώνου επειδή το έκανα πρόσφατα, θα πας στο Ελληνικό προξενείο ή πρεσβεία και θα ζητήσεις να περάσουν τον αριθμό εξωτερικού στο Ε.Μ.ΕΠ..
  11. Μισό γιατι μπερδεύτηκα, οπότε είναι οκ να είναι κομπλεξικοί οι έξω αλλά είναι βρισιά να είναι κομπλεξικοί οι μέσα; Ενδιαφέρον. Τα πράγματα για τη μετανάστευση είναι απλά και μην ακούς κανέναν. Διάλεξε ποια χώρα μπορεί να σου προσφέρει δουλειά στο αντικείμενο που θες. Πήγαινε 2-3 μήνες(πριν πιάσεις δουλειά) και δες αν την παλεύεις, κλίμα, ζωή, κρέατα, ψωμιά, κλπ.. Έπειτα αποφάσισε μόνη σου αν σου κάνει όλο αυτό.
  12. Είναι πολύ περίεργο, και εγώ κατέβασα την εφαρμογή από το Playstore και το helper από τη σελίδα και όλα μια χαρά πήγαν με τις οδηγίες. Εφόσον έχει τέτοια συμπεριφορά η συσκευή σου καλό θα ήταν να την πας στο κατάστημα που την αγόρασες. Η συσκευή είναι από τις καλύτερες που έχουν πέσει στα χέρια μου.
  13. Μόλις το εγκατέστησα στο ίδιο μοντέλο realme 11 pro plus android 14 κανονικά. Απλά ο ts μάλλον δεν διάβασε τις οδηγίες για το helper στη σελίδα του cube. Αν κάνει τα βήματα όπως τα έβαλα στο παραπάνω post θα κάνει κανονικά τη δουλειά του.
  14. Το συγκεκριμένο pop up αναφέρεται και στη σελίδα του helper, δεν ξέρω αν διάβασες όλες τις οδηγίες αλλά λέει τι να κάνεις. NOTE: If your device is running on Android 13, during the previous step, a ‘Restricted settings’ consent popup may appear. Tap ‘OK’ on it, then open your device Settings → Apps → Cube ACR Helper. Tap the ‘ ⋮ ’ menu on the top panel. Tap ‘Allow restricted settings’, then tap ‘OK’. Depending on the device model, this option can also be located in the app info menu as you scroll down. Please make sure to find and activate the 'Allow restricted settings' option. After that, you'll be able to enable the Cube ACR App Connector as described above. Having configured Cube ACR Helper on your device, you will be able to use your Cube ACR app, as you usually do, i.e. record calls; access, manage and share existing recordings and enjoy all other beneficial features in the app. We hope you continue using and enjoying Cube ACR! Thank you for your support all along, and please do let us know if you encounter any issues with the app version you have just installed. We will do our best to help you in a timely manner! Kind regards, The Cube ACR Team [email protected]
  15. Καλημέρα. Ό,τι κάνουμε εδώ μόλις λίγα θέματα κάτω από το δικό σου. https://www.insomnia.gr/forums/topic/820358-13-ευρώ-ελάχιστη-ανανέωση-στην-καρτοκινητή-παράπονο-προς-το-insomnia/
  • Δημιουργία νέου...