Προς το περιεχόμενο

sakis.kom

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    397
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Τοποθεσία
    Athens - Greece

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.768 προβολές προφίλ

sakis.kom's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

30

Φήμη

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 19/04/2024 12:37 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 47" LG 47LD650 1080 Την έχω φυλαγμένη. Όποιος ενδιαφέρεται να του στείλω φωτογραφίες, ας μου στείλει μήνυμα. AVC/MPEG4 HD, 4 HDMI, COMPONENT, SCART, USB MEDIA PLAYER, LAN, κλπ. Δεν έχει WIFI. Δεν είναι SMART. Δίνεται με την βάση της και ολοκαίνουριο τηλεκοντρόλ, σαν το επίσημο. Τιμή 200 ευρώ. Αν δεν θέλετε τηλεκοντρόλ, μείον 10 ευρώ. Νότια προάστεια Αττικής. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1) Ζητείται TV 40" πλήρως λειτουργική για ανταλλαγή με την LG. Κάνω και ανταλλαγή με 40άρα Full HD ή 4K. Σε αυτή την περίπτωση δίνω την LG μείον 70~100 ευρώ (max), ανάλογα το μοντέλο της 40άρας. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 2) Ζητείται MAG540 (max 70 ευρώ) ή MAG540w3 (max 80 ευρώ) για αγορά, ή ανταλλαγή με την LG. Με ανταλλαγή = MAG540 ............ 200 ευρώ LG, μείον 70 ευρώ MAG = Παίρνετε την LG με 130 ευρώ. Με ανταλλαγή = MAG540w3 ....... 200 ευρώ LG, μείον 80 ευρώ MAG = Παίρνετε την LG με 120 ευρώ. Δεν με ενδιαφέρει κανένα άλλο μοντέλο MAG. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Επικοινωνία μέσω ΠΜ. Όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται, μου στέλνει όνομα και τηλέφωνο. Άλλα μηνύματα με 3-4 λέξεις χωρίς νόημα και μηνύματα που απαντώνται συστηματικά μετά από 2-3 ημέρες, θα αγνοούνται.

    200 €

  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 19/04/2024 12:37 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται PANASONIC DMR 760 σε άριστη κατάσταση. BLURAY RECORDER, DVD RECORDER, HDD RECORDER, MEDIA PLAYER. 4K Upscale. Συμβατό με 3D. Σκληρός δίσκος 500GB. Αναπαραγωγή αρχείων βίντεο. Αναπαραγωγή και εγγραφή βίντεο σε δίσκους: Bluray, DVD, σκληρό δίσκο. Διπλός επίγειος δέκτης MPEG4 HD για ταυτόχρονη εγγραφή 2 HD καναλιών, πχ ERT1 HD μαζί με MEGA HD. Εγγραφή από εξωτερική πηγή. Μοντάζ εγγραφών μέσα από το μηχάνημα. Σύνδεση στο δίκτυο μέσω WIFI και LAN. Miracast, DLNA, Panasonic smart apps, κλπ. Και πολλά ακόμα... Αγορά: 1) Με συνάντηση χέρι με χέρι στην Καλλιθέα. 2) Αποστολή οπουδήποτε με ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ ή με BOX NOW, μετά από κατάθεση όλου του ποσού. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ζητείται MAG540 (max 70 ευρώ) ή MAG540w3 (max 80 ευρώ) για αγορά, ή ανταλλαγή με το PANASONIC. Με ανταλλαγή = MAG540 ............ 300 ευρώ PANASONIC, μείον 70 ευρώ MAG = Παίρνετε το PANASONIC με 230 ευρώ. Με ανταλλαγή = MAG540w3 ....... 300 ευρώ PANASONIC, μείον 80 ευρώ MAG = Παίρνετε το PANASONIC με 220 ευρώ. Δεν με ενδιαφέρει κανένα άλλο μοντέλο MAG. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Επικοινωνία μέσω ΠΜ. Όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται, μου στέλνει όνομα και τηλέφωνο. Άλλα μηνύματα με 3-4 λέξεις χωρίς νόημα και μηνύματα που απαντώνται συστηματικά μετά από 2-3 ημέρες, θα αγνοούνται.

    300 €

  3. Ενδιαφέρομαι φίλε μου Στέλνω ΠΜ
  4. Δεν έγινε σήμερα λόγω βροχής. Αύριο.
  5. Να ενημερώσω πως και εμένα μου έτυχε το ίδιο, την ίδια ημέρα! Δεν το ανέφερα στο προηγούμενο μου μήνυμα καθώς ήθελα να ενημερωθώ πρώτα από την Esolar για το τι και πως. Αύριο έχω ενημερωθεί πως θα γίνει αντικατάσταση και των 2 πάνελ μου, με 2 "του κουτιού" σαν το αριστερό σου. Τι σημαίνει "του κουτιού" ? Σημαίνει πως υπήρξε περαιτέρω πρόβλημα από το δικό σου, και για να με κρατήσουν ως ευχαριστημένο πελάτη, κάνουν κάτι καλύτερο. Να δούμε... θα είναι πραγματικός navi? Ημι-navi? Θα έχετε νέα μου...
  6. Εγώ από βίντεο που έχω δει με παρόμοιο δοχείο (χωρίς να ξέρω αν είναι και της Esolar έτσι) επιλέγω το Inox γιατί στο "απλό" είδα σκουριές στο σημείο που κλείνουν τα καπάκια.
  7. Πήρα αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που θέλουν διευκρίνηση. Δεν γράφω ακόμα κάτι μέχρι να ενημερωθώ και εγώ.
  8. "Ο αριστερα εχει καλυτερο απορροφητη.. Δεν ειναι navi!" Δηλαδή? Μια περαιτέρω ανάλυση της διαφοράς τους, θα την ήθελα και εγώ. . "Είναι όμως δυνατόν να σ βάζει 2 διαφορετικούς συλλέκτες;; δεν τ αναφέρει πουθενά αυτό!! Θα πάρω τηλ ν ρωτησω". Και ενημέρωσε μας. Υπάρχει περίπτωση να έγινε μπέρδεμα και να σου δώσανε κάποιο από επιστροφή ή στοκ?
  9. Ευχαριστώ φίλε για την απάντηση. Να δω δευτέρα-τρίτη τι θα μου πουν και να δω πως θα προχωρήσω και εγώ. Έχω άλλες εργασίες για τώρα, οπότε δεν χρειάζεται να πάρω βιαστική απόφαση για το θέμα της θερμοκρασίας.
  10. @anikologr, και δεν ενοχλεί, με την ένοια πως υπάρχει ένα ξένο αντικείμενο μέσα στην έξοδο του νερού? Ένα ταυ σαν/παρόμοιο με αυτό, μας κάνει στην έξοδο, σωστά? Με την προυπόθεση πως θα ανοίγουμε λίγο την βρύση του ζεστού για να καταλάβει την θερμοκρασία. http://www.tiemme.com/gre/1039s_termici-det_8193.php "...Τώρα δοκιμάζω ένα με wifi. Θα ενημερώσω όταν έχω νέα..." @kid Εδώ θα είμαστε.
  11. "...χωρίς δεύτερο κυάθιο αλλά με σφήνωμα του σένσορα στην μόνωση..." Εγώ αυτό θέλω να αποφύγω. Δεν μου κάθεται καλά το να το σφηνώσω μέσα στην μόνωση. Δεν λέω πως είναι λάθος, εμένα δεν θα μου άρεσε. Αν δεν υπάρξει άλλη λύση, θα το ξανασκεφτώ. . Όσο για το καλώδιο, θα προτιμήσω κάποιο που να έχει και προστατευτικό PVC για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, οπότε των ηχείων που είπα πιο πριν το αφήνω. Το ίδιο και του ρεύματος που τελικά είναι 2x1.5 αυτό που πόσταρα, και όχι 2x1 που αρχικά νόμιζα. Οπότε με βλέπω να καταλήγω εδώ... http://www.meidanis.gr/eukampto-kalwdio-2x1-i05vv-f-leuko.html? . Για το θερμόμετρο, για να είναι όλα τακτοποιημένα, κλείνω προς το DHC15W. . Όλα τα παραπάνω με την προϋπόθεση πως δεν θα "κολλήσουμε" σε κάποιο σημείο.
  12. Ευχαριστώ φίλε μου. Εγώ μίλησα με την Esolar και το παληκάρι που έχω κάνει την παραγγελία είναι ευγενέστατο. Ρώτησα για το αν μπορεί στον ηλιακό να υπάρχει αντίσταση με δύο θέσεις για κυάθιο, του είπα πως μπορεί να το λέω κάπως λάθος αλλά και το τι θέλω να κάνω, και μου είπε θα ρωτήσει στο εργοστάσιο και θα μου απαντήσει. Όπως ανέφερα, εμένα μου άρεσε πολύ και το θερμόμετρο που πόσταρα πιο πριν. Δεν ξέρω... εγώ δεν τα βλέπω τραγικά τα πράγματα, τουλάχιστον έως τώρα. Για ότι νεότερο, θα ενημερώσω.
  13. Ερώτηση για προσθήκη θερμόμετρου στον ηλιακό. Η καλύτερη λύση είναι να υπάρχει δεύτερη θέση για κυάθιο στην αντίσταση? Έχω καταλάβει σωστά? Αλλά δεν υπάρχει σαν έτοιμη λύση? Από αυτά εδώ δεν μας κάνει κάτι? http://www.thermis-sa.gr/greek/category.php?id=9 https://www.skroutz.gr/c/969/accessory_kentriki_thermansi.html?keyphrase=ηλεκτρικη+αντισταση+θερμοσιφωνα . Βρήκα και αυτό το ψηφιακό θερμόμετρο που μπαίνει σε ράγα ηλεκτρολογικού πίνακα. Ξέρετε αν υπάρχει αντίστοιχο, πιο οικονομικό? Έχετε κάποια γνώμη για αυτά? Μου αρέσει σαν τύπος. Θα μπει σε ολοκαίνουριο πίνακα ρεύματος. Ψηφιακό Θερμόμετρο Ηλιακού Θερμοσίφωνα DHC15W https://www.celsius.gr/88E8093A.el.aspx . Για καλώδιο που θα συνδεθεί με θερμόμετρο 220V, είτε με μετασχηματιστή, μας κάνουν τα παρακάτω καλώδια? Θα προτείνατε κάτι άλλο? https://www.kafkas.gr/proionta/ilektrologiko-yliko/kalodia/icheion-mikrofonika/icheion/kal-hxeion-kokkino-maypo-2x0-75mm2_94936/ https://www.meidanis.gr/kalwdia/ekswterikwn-egkatastasewn/eukampta/eukampto-2x1-5-h05vv-f-kalwdio-leuko.html
  14. Εγώ όπως έχω αναφέρει και λίγο καιρό πριν, μετά από πάρα πολύ διάβασμα εδώ μέσα, για 3 άτομα, έχω παραγγείλει τον Esolar 160 λίτρων, με 3ΤΜ (1.5+1.5) συλλέκτες, με δοχείο inox εξωτερικά (γιατί κάποια που είναι με βαφή παρατηρω πως πιάνουν σκουριά), εξαρτήματα σύνδεσης, με τοποθέτηση (θα έχω ήδη έτοιμη παροχή), δωρεάν μεταφορά σε Αττική, μου βγαίνει κάτι λιγότερο από 680 ευρώ. Θα πήγαινα στα 200 λίτρα, αλλά λόγω ότι θα αργεί περισσότερο να ζεστάνει τον χειμώνα με ρεύμα, και τους περισσότερους που ρώτησα μου είπαν τον 160 αντί 200, οπότε έκλεισα αυτόν. Επίσης θα περάσω και καλωδίωση ώστε να βάλω "κάτω" και θερμόμετρο https://www.skroutz.gr/s/5165996/Esolar-160lt-3m-Glass-Διπλής-Ενέργειας.html Δεν πάω σε "καθαρά" inox δοχείο λόγω κόστους. Κάτι δε πολύ γνωστά ονόματα που πουλάνε σε πολύ μεγάλες τιμές, και μετά σε "χτυπάνε" αν χρειαστείς service ή μεταφορά χαλασμένου ηλιακού, δεν ασχολήθηκα καν με αυτούς.
  • Δημιουργία νέου...