Προς το περιεχόμενο

donpaganistis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    30
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με donpaganistis

  • Ημερομηνία γέννησης 09/04/1982

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

donpaganistis's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 5 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

25

Φήμη

  1. donpaganistis

    Ρολόι Seiko AGS Scuba 200m Titanium

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 22/04/2024 10:02 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Προς πώληση το σπάνιο συλλεκτικό ρολόι των '90'ς Seiko AGS Scuba 200m. Το ρολόι είναι παναλαφρο(τιτάνιο) και έχει μηχανισμό Kinetic, οπότε δε χρειάζεται μπαταρία. Λειτουργικά είναι σε άριστη κατάσταση, ενώ οπτικά έχει τα αναμενόμενα σημάδια για ρολόι 30 ετών (τόσο στο κρύσταλλο όσο και στην κάσα -μπρασελε). Μαζί με το ρολόι παρέχονται και όλα τα έξτρα λινκς του μπρασελέ, αλλά δεν υπάρχει το κουτί,/έγγραφα/εγγύηση κτλ. Το ρολόι βρίσκεται στην Αθήνα.

    180 €

  2. Έπαιζα μπάσκετ σε τοπικές κατηγορίες μέχρι πρόσφατα και θα ήθελα να συνεχίσω σε μια ομάδα που να συμμετέχει σοβαρά στο τουρνουά. Παίζω 3/ελαφρύ 4. Για περισσότερες πληροφορίες μη διστασετε να επικοινωνήσετε.
  3. donpaganistis

    Fc Barcelona

    Δικαιοτατα η Λιβερπουλ στον τελικο. Tραγικοι εμεις για 2η συνεχομενη χρονια! Νομιζω πως ηδη εχει αποφασιστει η απομακρυνση του Βαλβερδε στο τελος του πρωταθληματος. Ορθως κατα τη γνωμη μου, καθως απετυχε στο Τσ.Λιγκ 2 συνεχομενες φορες και μαλιστα με ολοιδιο τροπο. Μενει να δουμε ποιος θα ειναι ο αντικαταστατης του και τις μεταγραφικες κινησεις για την επομενη σεζον.
  4. donpaganistis

    Fc Barcelona

    H χρονια τελειωνει θετικα, ειτε επιτευχθει ειτε οχι το αηττητο. Ως τωρα παιξαμε 55 αγωνες (και στις 3 διοργανωσεις) με απολογισμο: 40 νικες - 13 ισσοπαλιες - 2 ηττες. Μονο και μονο απο τα νουμερα, δε χαρακτηριζεται αποτυχημενη ή μετρια η σεζον. Ναι, συμφωνω πως πονεσε ο αποκλεισμος απο τη Ρομα και μαλιστα με τον τροπο που ηρθε, αλλα δεν ακυρωνει ολες τις υπολοιπες νικες. Πιστευω πως πρεπει να αποχωρησουν οριστικα αρκετοι μετριοι παικτες (Γκομεζ, Ντιν, Ραφινια, Μουνιρ, Ντελοφεου) και τις θεσεις τους να αναπληρωσουν παικτες της ακαδημιας ή καλές μεταγραφες. Σιγουρα χρειαζεται ενισχυση το κεντρο με παικτη-ες που να μπορουν να πρεσαρουν και να κυκλοφορουν την μπαλα.
  5. donpaganistis

    Fc Barcelona

    Φετος βλεπω την πιο στυγνη Μπαρτσελονα που εχω παρακολουθησει: Ανεξαρτητα με το πως παιζουμε, δυσκολα χανουμε απο οποιοδηποτε αντιπαλο. Aν σταθουμε τυχεροι και συνεχισουμε με αυτο το ρυθμο, μπορουμε να διεκδικησουμε ολους τους τιτλους. Αρχοντικη εμφανιση Ρακιτιτς στο κεντρο και Σαυαρες MVP. Ο Σιλεσεν εκανε μια εκπληκτικη αποκρουση και ο Κοουτινιο πετυχε πολυ ομορφο γκολ.
  6. donpaganistis

    Fc Barcelona

    Συγχαρητηρια στην ομαδα για την τεραστια ανατροπη! Προσωπικα δεν της εδινα καμια ελπιδα προκρισης, αλλα ευτυχως με διεψευσε. Αν και η ομαδα φετος ειναι μετρια, ολα μπορουν να γινουν πλεον, αν βοηθησει και η τυχη.
  7. donpaganistis

    Fc Barcelona

    Tυχερη η ομαδα που πηρε το βαθμο χθες, χαρη στην αστοχια της Οσασουνα και την ποιοτητα του Μεσι. Με δυσκολια αντεξα να δω ολοκληρο τον αγωνα. Τοσο κακη Μπαρτσελονα δε θυμαμαι ποτε ξαναειδα. Τελειως ανυπαρκτο κεντρο, τοσο στην αμυντικη οσο και στην επιθετικη του λειτουργια. Δεν ξερω αν η ομαδα περναει διαστημα ντεφορμαρισματος ή οχι, αλλα αυτη η εικονα της ομαδας ειναι σκετη απογοητευση. - Επιτρεπεται ομαδα τετοιου επιπεδου να παιζει χωρις καθαρο μπακ και να χρησιμοποιειται στη θεση αυτη ο Σ. Ρομπερτο; Ποσο ποια κακος ειναι ο Βιδαλ και δεν παιζει λεπτο; Αν ειναι τοσο κακος, γιατι επιλεχθηκε; - Ο Μασερανο ειναι τιτανια ψυχη, αλλα ποσα ακομα μοιραια λαθη να κανει για να αντιληφθουμε πως δεν πρεπει να παιζει ως αμυντικος; - Τον Νευμαρ δεν τον αντεχω. Πολλη κουραση της μπαλας και ουσια ελαχιστη. Μηπως πρεπει να δοκιμαστει στο κεντρο ως οργανωτης (οπως παιζει στη Βραζιλια) και να φυγει απο την επιθεση;
  8. donpaganistis

    Das Fitness Thread #1

    Γιαννη, σε ευχαριστω για την απαντηση. Μηπως εσυ ή καποιος αλλος θα μπορουσατε να προτεινατε καποιο/α ειδη ασκησεων που βοηθουν στην περιοχη της κοιλιας;
  9. donpaganistis

    Das Fitness Thread #1

    Φιλη, 30 ετων, ενδιαφερεται να χασει σταδιακα λιπος απο την περιοχη της κοιλιας/ψωμακια. Τι συμβουλες θα δινατε (1.για αθληση/ 2.τυπους ασκησεων ή 3.διατροφη); Προφανως, οχι λυσεις τυπου: 3 ωρες καθημερινη προπονηση ή διαιτα μονο με συναγριδα και ροκα!
  10. donpaganistis

    Fc Barcelona

    Πολυ καλο αποτελεσμα και μισο-τελειωμενη μοιαζει η προκριση. Ειδικα αν καταφερουμε να σκοραρουμε 1 γκολ στο γηπεδο μας, δε βλεπω τροπο αντιδρασης της Αρσεναλ. Καλοστημενη η Αρσεναλ, πολυ προσεκτικη στη αμυνα της και παθιασμενη. Φοβερος ο Τσεχ! Εμεις πολυ σοφτ (οπως εγραψε και ο Κιριλερμαν) και κακοι στην αμυνα. Ολες οι ενααιριες μονομαχιες κερδιθηκαν απο την Αρσεναλ. Αστοχος ο Σουαρεζ, ο Νευμαρ πεναει περιοδο ντεφορμαρισματος, μετρια μεσαια γραμμη και κακες τοποθετησεις στην αμυνα, απο Πικε (κυριως) και Μασερανο. Παρολα αυτα, εφοσον ηρθε η νικη, ολα καλα.
  11. donpaganistis

    Fc Barcelona

    Καταιγιστικη η ομαδα σημερα. Καταπληκτικη εμφανιση!!! Η καημενη η Βαλενθια δεν προλαβαινε ουτε να ακουμπησει μπαλα και την εχανε σε 10''. Μου θυμισε η ομαδα, το ασφυκτικο πρεσιγκ που ασκουσε επι Πεπε.
  12. Μαργαριτα η αποψη μου ειναι να μη βιαστεις να αγορασεις. Ηδη ο Αλεξ, εκανε μια πολυ καλη εισαγωγη για τα βασικα στοιχεια του "ρολογιου΄΄ Αφου δε γνωριζεις, δες οσα περισσοτερα μοντελα (chrono24.com.gr) μπορεις διαδικτυακα και στη συνεχεια κανε μια βολτα και δοκιμασε ο,τι βρεις στην Αθηνα. Θα συνιστουσα αυτοματο ρολοι και δη μεταχειρισμενο. Στην ελληνικη αγορα θα βρεις εξαιρετικες ευκαιριες.
  13. Αλεξ, απο τις φωτογραφιες, το πρωτο Longiness και το Rolex Milgauss δείχνουν να σου καθονται καλυτερα στον καρπο. Ισχυει; Αποψη μου ειναι να κινηθεις ειτε στο Ρολεξ Μilgauss (ειναι ιδανικη περιπτωση γιατι συνδυαζει το κλασικο της Ρολεξ με το μοντερνο ντιζαιν, σοιδανικο μεγεθος), αλλα οχι στα χρωματα που δοκιμασες, αλλα σε αυτο με το μαυρο-πρασινο καντραν: Aλλιως, αν θες να κινηθεις σε απολυτα κλασικη ομρφια με αψεγαδιαστη ποιοτητα, να δεις καποιο Grand Seiko:
  14. donpaganistis

    Fc Barcelona

    Μεγαλειωδης η χθεσινη 4αρα στην εδρα της Ρεαλ! Το εκπληκτικο δεν ειναι η ανετη νικη, αλλα ο τροπος που αυτη ηρθε. Κατα τη γνωμη μου,χωρις να πραγματοποιησουμε εκπληκτικη εμφανιση, η ομαδα μου εδινε την εντυπωση πως παιζει 2 ταχυτητες πανω απο τη Ρεαλ, κερδιζε ολες τις διεκδικουμενες μπαλιες και μπορουσε να κανει ευκαιρια οποτε αυτη ηθελε. Η Ρεαλ τελειως ασυνδετη ομαδα, με τους παιχτες να μην εχουν ακριβη ρολο στο γηπεδο. Τεραστια εμφανιση του μαεστρου Ινιεστα, πολυ καλοι: Μπραβο, Νειμαρ και Σουαρεζ. Συνεχιζουμε για να δουμε τι ταμειο θα κανουμε τον Ιουνιο...
  • Δημιουργία νέου...