Προς το περιεχόμενο

ptsiou

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    165
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με ptsiou

  • Ημερομηνία γέννησης 08/03/1986

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    klmt

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    athens, klmt

ptsiou's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. ptsiou

    wii χαλασε????

    οποτε το wii δεν εχει χαλασει.... τι error σου βγαζει το wbfs manager?
  2. δες κανα βιντεο στο youtube και αμα σου αρεσει παρτο....
  3. πως το εβγαλες αυτο το συμπερασμα? οι anonymous ειχανε πει απο τη πρωτη στιγμη οτι δεν εχουν σχεση με την επιθεση. πιστευω τα παιδια απλως εκμεταλευτηκαν το ονομα για περισσοτερη δημοσιοτητα. επισης και οι αρχες ειχανε πει απο την αρχη οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι οι anonymous, επειδηχρησημοποιησαν εντελως διαφορετικες "τεχνικες" στην επιθεση.
  4. θα σου δωσω το παραδειγμα του γλεζου που κατεβασε την ναζιστικη σημαια.ηταν και αυτο μια συμβολικη κινηση που δε περιμενεις να φερει αλλαγη. και επειδη ο νικιτης γραφει την ιστορια και ο γλεζος νικισε εγινε ηρωας, αντιθετα με τα παιδια που τα πιασανε ειναι απλως παρανομοι και βλαπτουν την κοινωνια(!!!!!!!!!!). δεν θελω να πω σε καμια περιπτωση οτι τα παιδια ειναι ηρωες αλλα να μην μπαινουμε στη διαδικασια να λεμε "και τι εγινε" κτλ. γιατι αν μεσα ειχανε βρει για παραδειγμα τπτ απορρητα εγραφα(λεμε τωρα...) και εστελναν καμια 10αρια βουλευτες στη φυλακη, εσεις οι ιδιοι θα λεγατε συγχαρητηρια στα παιδια και θα υποστιριζατε την κινιση.(εννοειτε δε μιλαω σε προσωπικο επιπεδο).
  5. μου αρεσαν πολυ περισσοτερο απο το rayman και ειναι πιο πολυ στο στυλ του mario. epic mickey δεν εχω παιξει.
  6. α ρε συ ξεχασα και τα δυο kirby. τα επαιξα προσφατα και ειναι αρκετα καλα. οσο για αυτα που σου ειπα να βγαλεις τα βρηκα ψιλοβαρετα σε σχεση με τα υπολοιπα της λιστας. και εννοειτε ειναι η αποψη μου σε ενα υποκειμενικο θεμα.
  7. κατα τη γνωμη μου βαζεις οπωςδηποτε mario kart και wii party(για multiplayer)και βγαζεις Zack & Wiki Quest for Barbaro's Treasure, Super Paper Mario και okami. απο εκει και περα υπαρχουν αρκετοι τιτλοι για να σε καλυψουν αναλογα τις αναγκες σου.
  8. κοιταξε που ειναι ρυθμισμενο το multiman να ψαχνει(συνηθως ψαχνει στο φακελο gamez) και αν υπαρχει αυτος ο φακελος στον σκληρο.
  9. αν δεν κανω λαθος εχουνε βρεθει τα κλειδια για την 3.72 οποτε μπορει να ειναι η επομενη "hackable"
  10. ε δε νομιζω να μπορεις να κανεις κατι.... η γρατζουνια ειναι γρατζουνια και δεν μπαλωνετε. δεν ειμαι και σιγουρος βεβαια...
  11. ptsiou

    Windows 7 64bit δε βλεπει 4gb Ram

    αν εχεις καμια παλια mainboard μπορει να μην υποστηριζει 4gb η να θελει κανενα update για να τα δει.
  12. τι εννοεις καθαρισμο? ειναι γρατζουνισμενα τα cd και δεν μπορεις να τα τρεξεις?
  13. αν θα αγορασεις καινουργιο παρε τη βασικη εκδοση(wii sports-sports resort)και μετα αναλογα με τις απαιτησεις της ανηψια παιρνεις σιγα σιγα τα αξεσουαρ. Επισης αμα περιμενεις μεχρι τα χριστουγεννα θα πεσουν αρκετα οι τιμες... ΥΓ:ενα καλο πακετο παντως ειναι αυτο http://www.multirama.gr/products/product?pid=0548353&catid=070100 εχεις κερδος 30ε αν το παρεις πακετο και οχι ξεχωριστα.
  14. ptsiou

    Wii πρόβλημα με sd

    τα προγραμματα κτλ τα εχεις μεσα στην ιδια sd?
  • Δημιουργία νέου...