Προς το περιεχόμενο

frenzy

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.589
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    12

Σχετικά με frenzy

  • Ημερομηνία γέννησης 21/12/1975

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ
  • Τοποθεσία
    Τυριά και βατράχια
  • Ενδιαφέροντα
    ΕΓΩ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

frenzy's Achievements

  1. Στείλε, έχω το liquify σε standby στο φωτοσοπ.
  2. Λοιπόν έχεις 2 επιλογές Μπριγιαντίνη που τους προσθέτει και λάμψη (θέλει να βρεις μια που δεν τα λαδώνει στο λουκ όμως) ή pomade κι εδώ θέλει προσοχή, μερικές θαμπώνουν το μαλλί.
  3. frenzy

    Official Beer Topic

    Εντάξει από μεγάλη brewery δεν βλέπεις εξαιρετικές μπύρες, αλλά εξαιρετικά δημοφιλείς μπύρες.
  4. frenzy

    Official Beer Topic

    Εδώ είχα βρει μερικές πολύ καλές ιρλανδικές, αν δεν σε πειράζει να πληρώσεις μεταφορικά (και θες ποσότητα), μπορεί να στέλνει Ελλάδα. http://www.comptoir-irlandais.com/fr/bieres-ambrees/1681-kilkenny.html
  5. Οι κανόνες είναι απλοί. Στείλτε σε πμ γυμνή σελφι στον Σνουμπ χωρίς να εμφανίζεται το κεφάλι και ποστάρετε "done" σε αυτό το νήμα. Σε αυτούς που συμμετέχουν, θα ανακατανείμει ο μοντεράτορας τις φωτογραφίες και θα πρέπει να μαντέψετε ποιός είναι. Όσοι βρουν τον σηκρετ Σαντα θα πάρουν όλες τις φωτο ζιπαρισμένες από τον Σνουμπ. Επειδή δεν τον έχω ρωτήσει κάντε το γρήγορα για να βρεθεί προ τετελεσμένου. #Ινσομνιαφαπενινγκ2015 Μόνο ενήλικες.
  6. Δεν το έχω ψάξει παραπάνω, τσέκαρέ το.
  7. Θα σου πρότεινα να μην χάσεις τον χρόνο σου τότε με άλλα επεισόδια.
  8. Μετά από 5 σαιζόν δεν έχεις καταλάβει πως ο τίτλος "The Walking Dead" αναφέρεται περισσότερο στην ομάδα του Ρικ παρά στα ζόμπι; Λες πως δεν υπάρχει καμιά εξέλιξη αλλά αυτή ακριβώς είναι η εξέλιξη. Η άλλη από θύμα οικογενειακής βίας έχει καταλήξει να κρύβει όπλα και να απειλεί 12χρονα, ο Ρικ από νομοταγής, ηθικολόγος σερίφης πιστεύει πλέον"ή μαζί μας ή νεκρός". Η σειρά δεν είναι για τα ζόμπι, αλλά για την επιβίωση.
  9. Kαλά ναι, αλλά δεν νομίζω να έδειχναν walk-through σε Τσεσνα, από την άλλη όλα είναι πιθανά. http://quizlet.com/1004473/emergency-equipment-on-a320-flash-cards/
  10. Το μοναδικό τσεκούρι βρίσκεται μέσα στο πιλοτήριο, έβλεπα ένα walk-through χτες στην τιβι. Εκτός αν το είχαν βγάλει έξω για κάποιον λόγο (χλωμό) ή είχε και δεύτερο (επίσης χλωμό).
  • Δημιουργία νέου...