Προς το περιεχόμενο

egosoka

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    6
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με egosoka

  • Ημερομηνία γέννησης 25/10/1984

egosoka's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Γεια χαρα και απο μενα!! Οντως αυτη τη φορα δε το βρισκω και εγω το επεισοδιο οπως το εβρισκα ολες τις αλλες. Μπορει να με ενημερωσει καποιος για να το βρω!
  2. Προκειται να τη ξεκινησω αμεσα, εχοντας ακουσει πολυ καλα λογια. Διαβασα οτι θα παιχτει 5η σεζον μεσα στο 2016. Εχει κανεις περαιτερω πληροφοριες? Ελληνικοι υποτιτλοι απο 4η σεζον 6-15 ep. υπαρχουν?
  3. Για το arrested development και τη 4η σεζον, δεν εχω βρει ελληνικους απο 6-15. Εχει υποψιν του καποιος που παρακολουθει τη σειρα?
  4. Πηρα το hp pro 8610, το εγκατεστησα στα 2 λαπτοπ του σπιτιου, ολα καλα προς το παρον...
  5. Οταν λες επιστροφη χρηματων, εννοεις οτι παιρνεις καινουργιο τονερ και και σου κανουν εκπτωση? Eνας πωλητης μου περιεγραφε οτι καποιοι ακριβοι κ καινουργιοι inkjet (epson l550, 285 ευρω) τελικα κοστιζουν σε αναλωσιμα μελανια λιγοτερα χρηματα ανα σελιδα απο το να παρεις τονερ για εναν laser. Εκει ψηθηκα κ ειπα να το ψαξω για τη προσφορα 20% στους hp.
  6. Καλησπερα και απο μενα! Καταρχην να αναφερω οτι δεν ειχα ποτε εκτυπωτη. Θελω να ειναι πολυμηχανημα δηλαδη με scanner, fax. κλπ. Σκεφτομουνα να παρω laser (εγραψα στο αντιστοιχο τοπικ) αλλα ενας πωλητης με επεισε οτι ισως να αξιζει και ο Inkjet. Σε συνδυασμο με τη προσφορα 20% της hp για τα 7 συγκεκριμενα μηχανηματα η ερωτηση μου ειναι η εξης : τα αναλωσιμα σε αυτους τους 7 εκτυπωτες ειναι τα ιδια? Γνωριζετε σε ποσες σελιδες κειμενων χοντρικα χρειαζεται αλλαγη το μαυρο και ποσο κοστιζει? Ολοι αυτοι οι εκτυπωτες ανηκουν στην κατηγορια που στεγνωνουν οι "κεφαλες" μετα απο καποιο διαστημα ή καποιοι ειναι πιο ανθεκτικοι? Το αντικειμενικα καλυτερο απο αυτα τα 7 ειναι το pro 276dw ή το 8620 ή και καποιο αλλο? Οι απαιτησεις μου ειναι περιπου 200 σελιδες το μηνα κειμενων αλλα ταυτοχρονα να εχω οσο πιο ευρειες επιλογες γινεται. Ευχαριστω προκαταβολικα
  7. Κατα βαση ασπρομαυρες θελω με κειμενα. Απλα θελω και επιλογη εγχρωμη για να μπορω καποια στιγμη να βγαζω και καμμια τετοια. Δεν εχω βιασυνη για υψηλη ταχυτητα εκτυπωσης. Μονο για αναλυση λεω να εχω 2400 επι 600 και ανω. Επιλεγω Laser για το θεμα των μελανιων των inkjet.
  8. Γεια χαρα και απο εμενα! Σκεφτομαι να παρω εναν εκτυπωτη-πολυμηχανημα laser ή led. Με scanner και ισως με fax. Nα εχει και επιλογη χρωματος χωρις να στοχευω σε καθολου πολλες εγχρωμες, με wifi, με usb, ισως και με Bluetooth. Tι μαρκες προτεινετε που να ειναι αξιοπιστες και να μη χρειαζονται σχεδον καθολου παρεμβολες-ανταλλακτικα (γι αυτο και laser)? Απο οτι κοιταξα στο Internet οι τιμες ειναι γυρω στα 270 euro για αυτα τα απαιτουμενα. Σε αυτες τις τιμες βρηκα τις μαρκες brother, samsung και ενα hp. Εχει κανεις καποιο μοντελο με παρομοιες προδιαγραφες που να ειναι ευχαριστημενος? Kαθε προταση θα ηταν πολυ ευχαριστη...
  9. Ευχαριστω σωθηκε ενα 40% απο τη βδομαδα των χριστουγεννων
  10. αθλητικος δημοσιογραφος, αθλητης, μουφας- αεριτζης
  11. Ωραια εμπειρια αλλα οπως παντα με τους νεους πεφτει εκμεταλλευση. Δουλεια χωρις διακοπη σε σημειο να θες να κρατησεις καποιον εστω για 2-3 δεφτερα παραπανω για να μη σου βγει νεα γραμμη.
  12. Ωραια εμπειρια αλλα οπως παντα με τους νεους πεφτει εκμεταλλευση. Δουλεια χωρις διακοπη σε σημειο να θες να κρατησεις καποιον εστω για 2-3 δεφτερα παραπανω για να μη σου βγει νεα γραμμη.
  13. egosoka

    Inception (2010)

    Ακουσα απο αλλους σινεφιλ γνωστους μου (ειμαι κ εγω ) οτι την κατατασσουν στις 5 καλυτερες ever ταινιες. Κ αυτο πχ προσωπικα μου ειναι παρα πολυ δυσκολο να το ξεστομισω με το που δω μια ταινια. Ωριμαζει στο μυαλο μου με τον καιρο, γιατι με εχουν εντυπωσιασει πολλες ταινιες. Θα τη δω σιγουρα αμεσα.
  14. egosoka

    Inception (2010)

    Ακουσα απο αλλους σινεφιλ γνωστους μου (ειμαι κ εγω ) οτι την κατατασσουν στις 5 καλυτερες ever ταινιες. Κ αυτο πχ προσωπικα μου ειναι παρα πολυ δυσκολο να το ξεστομισω με το που δω μια ταινια. Ωριμαζει στο μυαλο μου με τον καιρο, γιατι με εχουν εντυπωσιασει πολλες ταινιες. Θα τη δω σιγουρα αμεσα.
  • Δημιουργία νέου...