Προς το περιεχόμενο

vaggospat13

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.320
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με vaggospat13

  • Ημερομηνία γέννησης 27/10/1984

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

vaggospat13's Achievements

Mentor

Mentor (11/15)

  • 10 Classifieds
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

383

Φήμη

  1. Έχει όλα τα κινητά με άλλη τιμή για απόφορολόγηση και με άλλη για αποδείξη. Απλά γιατί τρώει το ΦΠΑ. απορω πως τόσο καιρό δεν τον έχουν τσιμπισει, τόσο μεγάλο βύσμα έχει στην ααδε;
  2. Οταν βλέπετε τιμές χώμα τότε τρωνε το ΦΠΑ έχοντας βάλει μπροστινούς και αυτοί δε φαίνονται πουθενά.και σίγουρα παίζουν και άλλες λαμογιες. Αν τους τσιμπισουν και κλείσουν το μαγαζι (βλέπε tokinito) απλά οι πελάτες θα μείνουν ξεκρέμαστοι. Όταν ψωνίζετε από μαγαζιά που έχουν τεράστια διαφορά τιμής 100% παίζει απατεώνα. Αν πάρεις μια κάρτα γραφικών και το μαγαζί κλείσει την εγγύηση ξέχνα τη. Μέσω σκρουτζ σε καλύπτει ο σκρουτζ αφού αυτό πλήρωσες.
  3. Οι τιμές που πουλάνε στο best price απλά δε βγαίνουν. Παράδειγμα samsung A34 5g 6/128 ο φθηνότερος Ευρωπαίος προμηθευτής το χει 190 ευρω δηλαδή με το ΦΠΑ 235 Best price αρχίζει 193 Δε βγαίνουν τα κουκια
  4. Παίδες έχω ενεργοποιήσει το wake on lan στον σταθερό μου και δουλεύει μια χαρά όταν είμαι σε τοπικό δίκτυο. Τι πρέπει να κάνω για να δουλεύει απομακρυσμενα; το pc είναι συνδεδεμένο με το mi Router 4a και αυτό με τη σειρά του με το H267n.
  5. Παίδες τόσα χρονιά το ίδιο πράγμα γίνεται. 'Όλες οι εταιρείες τρέχουν να βγάλουν τις καινοτομίες τους μπας και πάρουν μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς. Η Apple παίρνει τον χρόνο της αφού ξέρει ότι την παίρνει, κάθεται κοιτάει τι θα βγάλουν οι άλλοι και μετά άπω κάτι χρόνια το βγάζει και αυτή. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην δουλεύει η Apple σε αναδιπλούμενο, αλλά θα περιμένει να το δώσει στο iphone 15,16 ίσως και 17 και καλά θα κάνει αφοί έχει το κοινό της. Και κάτι άλλο στο USA είναι πολύ εύκολο να αποκτήσεις iphone (πολύ φθηνότερα από αντίστοιχα samsung ειδικά με πρόγραμμα) Άποψη μου πλέον αν εξαιρέσουμε το αναδιπλουμενα δεν υπάρχει καινοτομία πλέον και με ένα midl κινητό πχ A52S ο μέσος χρήστης κάνει ικανοποιητικά τη δουλειά του
  6. 20 ευρώ το χρόνο έχει σε Τουρκία και με λίγο vpn το χουμε και μεις
  7. Πριν 2 χρονιά περίπου έβαλα 100αρα νόβα (Ανω Πετρουπολη) και συγχρόνιζα περίπου στα 92.000-94.000 kbps Τέλος του 2021 μετά από διακοπή ρεύματος τα στατιστικά μου ήταν : και πλέον σήμερα είναι αυτά: Link Status Up Modulation Type VDSL2_Vectoring Actual Rate(Up/Down) 10999/84133 kbps Attainable Rate(Up/Down) 42119/104164 kbps Noise Margin(Up/Down) 31/9.1 dB Line Attenuation(Up/Down) 0.9/8.8 dB Output Power(Up/Down) 9.4/12 dBm Data Path(Up/Down) Fast/Interleaved Interleave Depth(Up/Down) 1/8 Interleave Delay(Up/Down) 0/0 ms INP(Up/Down) 4/4 symbols Profile 17a Showtime Start 99 h 6 min 33 s LinkEncap G.993.2_Annex_K_PTM CRC Errors(Up/Down) 0/0 FEC Errors(Up/Down) 12/28118 γιατί αυτή η πτώση ενώ δεν έχω πειράξει τπτ στη συνδεσμολογία μου?
  8. Καλά τα xiaomi σε χαρακτηριστικά αλλά πρέπει να κάνουν κάτι με το λογισμικό (ειδοποιήσεις 2 ώρες μετά).
  9. Κάτοχος honor 20 pro, μακράν η καλύτερη αγορά που έκανα, αν το Magik είναι όσο κσλο φαίνεται θα το τσιμπήσω αφού πέσει η τιμή και διαβάσω κάνα review. Ελπίζω η honor να πάρει τη θέσει που είχε η Huawei πριν 2 χρόνια. Όσο περισσότερος ανταγωνισμός τόσο καλύτερα για μας.
  10. Μας έχει ξεσκίσει στις διαφημίσεις το YouTube θυμάμαι πριν το πάρει η Google που δεν είχε καμία, utubevanced και από μενα.
  11. η καλύτερη υλοποίηση για μένα είναι δαχτυλικό στο πλαϊνό πλήκτρο, όπως το έχει το honor 20 pro μου, δεν υπάρχει πιο γρήγορο ή αξιόπιστο.
  12. Ρε παίδες έλεος κάθε χρόνο, έχουμε 24% ΦΠΑ λογικό είναι να ναι ακριβότερα εδώ. Απορώ πάντως πως δεν έγινε χαμός που αφαιρεσαν το φορτιστή και καλά για να προστατέψουν το περιβάλλον. Αντε του χρόνου και τα MacBook χωρίς φορτιστή.
  13. Εγώ βλέπω ότι ο πιο κερδισμένος είναι η Samsung. Μήπως έχει παιχτεί συμφωνία Samsung Αμερικής να πετάξουν τη Huawei στα κινητά; γιαυτό και απαηορεψαν στη Samsung να πουλάει hardware στην Huawei; Οι πιο χαμένοι θα μαστε εμείς καθώς οι τιμές θα ανέβουν.
  • Δημιουργία νέου...