Προς το περιεχόμενο

farfan

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    184
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με farfan

  • Ημερομηνία γέννησης 14/05/1991

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

farfan's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Έχω ένα laptop στο οποίο 99% έχει καεί η μητρική και συμφωνήσαμε να το ανταλλαξω με έναν συνάδελφο που ασχολείται και θα το επισκευασει για τον εαυτό του. Το θέμα είναι ότι το λαπτοπ με άφησε ξαφνικά ενώ δούλευα με συνέπεια να έχω μέσα αρχεία και σελίδες με αποθηκευμενους κωδικούς. Τι μπορώ να κάνω για να τα διαγράψω όλα; Το μόνο που σκέφτομαι είναι να βάλω τον σκληρό σε κάποιο άλλο λαπτοπ και μετά φορματ αλλά αντε να βρω γνωστό με ίδιο λαπτοπ.
  2. Ψήνομαι άσχημα να το πάρω για απλή χρήση κυρίως ίντερνετ. Αν το συγκρίνουμε με το lenovo G565 χάνει σημαντικά στον επεξεργαστή; Ρωτάω για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης αφού για παρόμοια χρήση το G565 με είχε βγάλει ασπροπροσωπο.
  3. Ρε παιδιά κάποιος που έχει λύσει τον παρακάτω γρίφο με την κληρονομιά και τις αγελάδες να μου στείλει ένα π.μ. γιατί θα σκάσω. http://www.clevermarket.gr/displayITM2.asp?ITMID=3141 Την απάντηση θέλω μόνο γιατί έχω σκαλώσει, την μυγοσκοτώστρα σας την χαρίζω.
  4. Ερώτηση προς όσους αγοράζουν ξύλα για τζάκια/σόμπες.Πόσο τα αγοράζετε τα ξύλα γιατί σε μερικές μάντρες που πέρασα μου είπαν γύρω στα 180€/τόνο και μου φαίνονται τσιμπημένα.
  5. Πρέπει να κάτσω να ψάχνω σε όλα τα θέματα και όλες τις σελίδες που αφορούν το GoT; Πολύ χρήσιμο ποστ, έλεος...
  6. Μπορώ να βρω κάποιο e-book για να δω αν έχω πρόβλημα στο να καταλάβω τα αγγλικά βιβλία;Έστω ένα μικρό δείγμα. Και κάτι άλλο, αξίζει να τα πάρω όλα ή να αρχίσω από το 3ο με δεδομένο ότι έχω παρακολουθήσει τις δυο πρώτες season της σειράς;
  7. Το factory outlet του αεροδρομιου που ακριβως ειναι;Θα ερθω αθηνα με το αεροπλανο και λεω να το επισκεφτω.
  8. farfan

    Προτάσεις βιβλίων

    Η αληθεια ειναι οτι τον μαυρο πυργο τον ειχα στο μυαλο μου. Καποιο καταστημα(online η μη) για πιο φθηνα βιβλια υπαρχει η οχι;
  9. farfan

    Προτάσεις βιβλίων

    Ποιο βιβλιο μου προτεινετε απο stephen king; Και αν μπορειτε πειτε απο που αγοραζετε εσεις τα βιβλια σας.Υπαρχει καποιο e-shop για να βρισκουμε φθηνοτερα βιβλια;Αναφερομαι σε μεταφρασμενα στα ελληνικα μονο.
  10. Μια ερώτηση και από εμένα προς τους κατόχους. Πως το ανοίγεται το player;Μέχρι τώρα έχω δοκιμάσει να πατάω μια φορά το κουμπί on/off, να το πατάω παρατεταμένα κτλ.Πάντα ανοίγει αφού περάσει λίγος χρόνος και δεν έχω καταλάβει ακόμα πως ανάβει.
  11. Άρα θυμόμουν τα μισά. Οπότε το αφήνουμε στο off και για να υπολογίσουμε την τελική τιμή σε ευρώ χρησιμοποιούμε κάποιον online converter.
  12. Ευχαριστώ φίλε, μάλλον κάτι άλλο θα είδα και θα τα μπέρδεψα.
  13. Για να μην ψάχνω στις προηγούμενες σελίδες ρωτάω κάτι το οποίο νομίζω έχει απαντηθεί.Kάπου είχα δει πως πρέπει να πληρώνουμε στο τοπικό νόμισμα(δηλαδή λίρα Αγγλίας) για να μην επιβαρυνόμαστε από το φόρο. Δηλαδή το Currency Converter θα πρέπει να το έχουμε ρυθμισμένο στο off;
  14. farfan

    Στρατός

    Οκ. Εγώ σκεφτόμουν μήπως την κόψω από τώρα γιατί ένας φίλος μου που περίμενε να μπει Νοέμβρη την πάτησε και τον κάλεσαν τώρα τον Φεβρουάριο.Όχι τίποτα άλλο μη κάθομαι τόσους μήνες τσάμπα.
  15. farfan

    Στρατός

    Να σας ρωτήσω ρε παιδιά.Εγώ υπολογίζω στην επόμενη εξεταστική να τελειώσω με τα μαθήματα της σχολής και θέλω να μπω στρατό τον Αύγουστο.Πότε να κόψω την αναβολή για να είμαι σίγουρος ότι θα με καλέσουν τον Αύγουστο;
  • Δημιουργία νέου...