Προς το περιεχόμενο

narbi

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    408
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    narbi.github.io

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Γυναίκα

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Athens
  • Ενδιαφέροντα
    art,design,programming
  • Απασχόληση
    student

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.921 προβολές προφίλ

narbi's Achievements

  1. Καλημέρα σε όλους. Πρόσφατα χρειάστηκε να μετατρέψω τη σύνδεση του dektop μου από ethernet σε wifi. Είχα στην άκρη ενα usb wireless adapter και το εγκατέστησα. Αφού περασα όλους τους drivers κτλ κανονικά στο control panel μου έδειχνε ότι το device είναι not connected και δε σκάναρε ποτέ για ασύρματα δίκτυα. Πήγα πήρα ένα άλλο μήπως έφταιγε το usb, αλλά πάλι τα ίδια. Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Εβγαλα και ξαναπέρασα τους drivers. - τπτ Απεγκατέστησα το antivirus/firewall μήπως έφταιγε αυτό. Εβγαλα και ξαναπέρασα τους drivers. - τπτ Δοκίμασα το usb σε άλλο μηχάνημα με win 7 και παίζει με τη μία! Tο μηχάνημα που έχω είναι αυτό της υπογραφής μου και πάνω έχει win 7 pro. Όποιος έχει κάποια ιδέα ας απαντήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  2. οκ να πετάξω την 22άρα οθόνη μου και το τούμπανο πύργο μου για να κάνω ένα tablet 8" το νέο μου workstation..
  3. Έχω αρχεία που προσπελαύνω καθημερινά (φωτογραφίες, project προγραμματισμου,Photoshop αρχεία κτλ) τα οποία έχω αποθηκευμένα σε εξωτερικο passport usb 2 αυτη τη στιγμή γιατί θέλω να μπορώ να τα μεταφέρω και παράλληλα δε χωράνε στον 60άρη SSD που έχω ήδη. Ενω τώρα εχω γρηγορο υπολογιστή όποτε κάνω προσπέλαση στα αρχεία μου χάνω σε ταχύτητα. Παρά να πάρω έναν άλλο passport usb3 που τωρα οι τιμες ειναι φωτιά είπα να στραφώ σε αυτή τη λύση. Απλά ηθελα κ τη γνώμη σας για το αν αξιζει.
  4. Για αυτον εδώ λέω www.getitnow.gr/prod/computers-and-software/input-output-devices/storage-devices/external-hdd/iomega-35142-mlc-128gb-ssd-usb-30/prod1078845pp/
  5. Καλησπέρα σε όλους! Βρήκα τον δίσκο Iomega 35142 MLC που περιέχει 128άρη SSD σε εξωτερικό σκληρό USB3 σε αρκετά προσιτή τιμή στα 130ευρώ. Δεν ειχα ποτε εμεπιρία με Iomega αλλά σαν σχέση απόδοση/τιμή φαίνεται καλός. Τι λέτε?
  6. σωστή η τακτική σου Karmen. Βρήκα μια Ruby Orb που είχα με χαλασμένη μια βίδα και έκανα και μια πατέντα με λίγη logo σεκάτι βίδες της ψ΄ύκτρας που ειχαν λασκάρει κι απέκτησα πάλι μία ψύκτρα τελικά.. Γενικά, ψύκτρες με βίδα rules.
  7. narbi

    cross browser media player

    Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να προσθέσω σε μια σελίδα που φτιάχνω έναν media player που θα παίζει μια playlist και θα μπορώ να έχω και controls (play,pause,next, αλλγη track κτλ) μέσα από custominterface. Αρχικά σκέφτηκα για html5 αλλά θα έχω incompatibility με ΙΕ8-, ύστερα δοκίμασα με windows media player embed αλλά χάνω τα controls σε mozilla k chrome κι έχω καλή συνεργασία μόνο με τους ΙΕ εκεί. Εσείς τι λύση μου προτείνετε? Το interface θέλω να μπορώ να το ορίζω εγώ μέσα από εικονίδια μου άρα δε ψάχνω για κάτι έτοιμο.
  8. Απλά απορώ γιατί δε βγάζουν ανταλλακτικά ποδαράκια αφου έτσι κι αλλιώς είναι τόσο ευαίσθητα.. Όντως και αυτό που λες το σκέφτηκα κάποιοι που χρησιμοποιούν ψύκτρες για amd Μπορούν αν αδώσουν για intel κι αντιστρόφως..
  9. Καλημέρα σε όλους. Εδώ και χρόνια δεν τα πάω καλά με το να βάζω ψύκτρες με πλαστικά ποδαράκια όπως αυτά που έχουν και οι Intel ψύκτρες. Συνήθως μου σπάνε και πάνε χαμένες οι ψύκτρες! Γνωρίζεται αν υπάρχουν ανταλλακτικά τέτοια ποδαράκια κάπου? Η αν υπάρχει άλλος τρόπος να "αναστήσω" μια τέτοια ψύκτρα?
  10. η root όπως τη λες είναι η πατρική διεργασία. Άλλο id έχει η πατρική και άλλο η θυγατρική. Το ίδιο λέμε με τον κώδικα. Απλά με τον τρόπο που το δίνεις εσυ συμπεριλαμβάνεις κ την περίπτωση αποτυχίας σε μια εντολή και άλλο θες να κάνει στην αποτυχία και άλλο όταν εκτελείται η θυγατρική.
  11. Στη θυγατρική διεργασία θες να μπαίνει η break.
  12. Όπως λεει ο από πάνω με break στη for θα το λύσεις το θέμα αλλά όχι στην if που δίνει. Στην if που ελέγχεις αν είναι το pid==0.
  13. από τα λίγα δεδομένα που μας δίνεις για το πρόβλημα σου αυτό που μπορω να υποθέσω είναι ότι κάνεις κάποιο λάθος μετά στις if για τη διάκριση πατέρα-παιδιού.
  14. narbi

    Τρίλιζα σε c

    apo_plan το μήνυμά σου δεν εκτυπώνεται γιατί δεν έχεις δώσει τα σωστά ορίσματα στην εντολή printf. Για κάθε μεταβλητή που χρησιμοποιούμε σε μια printf για να εκτυπωθεί στην οθόνη πρέπει να μπεί το αντίστοιχο φορμάτ του τύπου της μεταβλητής που θες να εμφανίσεις. Για int μεταβλητές χρησιμοποιούμε το "%d". Παράδειγμα: > int i; for (i = 0; i < 10; i++) { printf("the variable 'i' is: %d", i); } Για άλλους τύπους μεταβλητών υπάρχουν άλλα format. %c character %d decimal (integer) number (base 10) %e exponential floating-point number %f floating-point number %i integer (base 10) %o octal number (base 8) %s a string of characters %u unsigned decimal (integer) number %x number in hexadecimal (base 16) %% print a percent sign \% print a percent sign Επίσης για να αλλάζεις γραμμή χρησιμοποιείς το \n πριν κλείσεις τα αυτάκια (") Παράδειγμα: > int i; for (i = 0; i < 10; i++) { printf("the variable 'i' is: %d\n", i); } Αυτά είναι στο βασικό συντακτικό της printf. Καλύτερα να ρίξεις μια ματιά ξανά στη σύνταξη της printf για να τα δεις και πιο αναλυτικά.
  15. narbi

    Τρίλιζα σε c

    Αν έκανες post τον κώδικά σου θα βοηθούσε να σου πούμε που κάνεις το λάθος.
  • Δημιουργία νέου...