Προς το περιεχόμενο

korfiatis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    93
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με korfiatis

  • Ημερομηνία γέννησης 03/11/1979

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.840 προβολές προφίλ

korfiatis's Achievements

  1. korfiatis

    Voip

    Καλημερα ,και το wifi και οι αποσυνδεσεις του dsl γενικα ειναι χαλια.Θελω να κανω ακριβως αυτο που περιγραφεις....Το speedport μονο για τηλεφωνια αυτες τις ρυθμίσεις χρειάζομαι .Ευχαριστω.
  2. korfiatis

    Voip

    Σας ευχαριστω για τις απαντήσεις σας,ο λογος ειναι το wifi και οι συχνές αποσυνδέσεις.
  3. korfiatis

    Voip

    Το καινούργιο στην πρίζα του ΟΤΕ και το speedport σε μια θύρα lan ?Πρέπει να αλλάξω και τίποτα άλλο στις ρυθμίσεις uplink mode?
  4. korfiatis

    Voip

    Καλημέρα θελω να αγοράσω ενα ρουτερ προς αντικατασταση αυτο του παροχου ,εχω βρει αυτο https://www.skroutz.gr/s/7326658/TP-LINK-TD-W9970-v2.html το προβλημα μου ειναι πως να λειτουργήσει η τηλεφωνική γραμμή αφου ειναι voIP.Μπορω να συνδέσω το speedport που εχω σε μια θυρα LAN και πανω σε αυτο να συνδεσω την τηλεφωνικη συσκευη ωστε να λειτουργεί ?
  5. korfiatis

    radeon 7970

    Καινουργιο το τροφοδοτικο επαιζε κανονικα ,θα τη βαλω σε ενα αλλο οπως λες..Ευχαριστω.
  6. Καλησπερα εχω μια 7970 στο pc μου και το προβλημα ειναι οτι το pc δεν ανοιγει καθολου.Εβγαλα την καρτα εβαλα μια αλλη και λειτουργει ,τι μπορει να φταιει ?Ευχαριστω.
  7. Μπηκα στο σιτε της cosmote για να δω τιμες double play και δεν υπαρχει καθολου το vdsl πλασαρουν το fiber και το 24αρι ,εδω δεν πιανουμε ουτε τις μισες ταχυτητες απο αυτες που μας πουλανε και τωρα μας πλασαρουν και fiber για ποσο μακακες μας εχουν αραγε?
  8. korfiatis

    Vernee Mix 2

    Εχω εδω και λιγες μερες το thor e και μπορω να πω οτι για 100 ευρω που εδωσα ειμαι υπερ ..ευχαριστημενος.Δεν κολλαει -μπαταρια ολη μερα wifi και serfαρισμα δεν εχει πεσει κατω απο 40% καμερα..Μετρια προς καλη αμα ψαχτεις λγο με τις ρυθμίσεις.Ωραια κατασκευη μεταλλικο πλαισιο και μεταλλικο πισω μερος.
  9. korfiatis

    Raspberry Pi

    Ειναι με αυτοκολλητο απλα κολλανε,το κουτι ειναι μια χαρα εχω το ιδιο το εχω ανοιχτο και εχω βαλει πανω ενα μικρο ανεμιστηρακι απο pc γιατι το δικο του κανει θορυβο.Τροφοδοτικο εχω το οριτζιναλ στα 2500μα τωρα αυτα που βρηκες στα 3000 αν ειναι πραγματικα τα νουμερα παρε το πιο δυνατο.Ψαξε στο ιντερνετ και βρες σε πια ποδαρακια ειναι το ρευμα.Καλη τυχη.
  10. korfiatis

    Raspberry Pi

    Καταρχας το κουτι που κοιτας δν κανει ειναι κλειστο ανεβαζει θερμοκρασια ,παρε ενα ρεπιτερ για το ιντερνετ που να εχει και θυρα λαν..Η καρτα ειναι ιδια που εχω εγω πολυ καλη.Το λειτουργικο απλα το κατεβαζεις απο το σιτε του raspberry εγω εχω το raspbian και το osmc για kodi σεταρισμενο με το dimitrology boom shakala...Eχει στο σιτε του πολυ κατατοπιστικο οδηγο πως και τι ..Και χιλιαδες βιντεο στο youtube.http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200064094 https://www.cableworks.gr/ilektronika/raspberry/raspberry-thikes/raspberry-pi-3-acrylic-transparent-case-with-cooling-fan/
  11. korfiatis

    Raspberry Pi

    Φιλε μου καλησπερα,εγω εχα ενα P3 με το οριτζιναλ τροφοδοτικό και με μια καρτα μνημης 32αρα samsung οπου ειναι και απο τις γρηγορότερες. Το μηχάνημα δεν κολλάει πουθενα παιζει τα παντα με το osmc παιζει bluray κατεβασμενα ανετα,τωρα για τους σκληρους που λες πρεπει να πας σε μεγαλυτερο τροφοδοτικο σε αμπερ υπαρχεουν στο διαδίκτυο..Τα κολληματα και ολα τα αρνητικα που αναφερουν ορισμενοι εχουν να κανουν με κακη τροφοδοσια και αργες καρτες μνημης αν το wifi δεν πιανει καλα παλι κολλαει οποτε η καλυτερη λυση ειναι να εχεις το ρουτερ η ενα ρεπιτερ στο δωματιο η ακομη καλυτερα με καλωδιο. Παρε κουτι με ανεμιστηρακι....Κολλαει και γιαυτο αν εχει ανεβασει θερμοκρασια.
  12. korfiatis

    Εγκατασταση nova

    Κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου με καποιο διαχωριστή εσωτερικά.Αλλα μαλλον οι τεχνικοι,μεσα σε εισαγωγικά ,της νοβα εχουν την ευκολη λυση λιγο καλωδιο και μια τρυπα στον τοίχο....Παλιο καινουργιο το σπιτι στα @@...Αν θα περασει νερο μεσα μαζι με το καλωδιο στα@@ τους και παλι..Δικο τους ειναι το σπίτι?
  13. korfiatis

    Εγκατασταση nova

    Θα ζητησω να μου τοποθετήσει την κεραία να την συντονίσει και να μου αφήσει το καλώδιο εξω απο το σπιτι .Θα φέρω δικο μου τεχνικό για να βρω ακρη χωρις την εύκολη λυση τρυπάμε τους τοίχους και αντε γεια... Θα ζητησω να μου τοποθετήσει την κεραία να την συντονίσει και να μου αφήσει το καλώδιο εξω απο το σπιτι .Θα φέρω δικο μου τεχνικό για να βρω ακρη χωρις την εύκολη λυση τρυπάμε τους τοίχους και αντε γεια...
  14. korfiatis

    Εγκατασταση nova

    Ναι το αναφερω στην αρχικη μου ανάρτηση.
  15. korfiatis

    Εγκατασταση nova

    Το θεμα ειναι να μην τρυπήσει τον τοιχο να περασει μεσα απο το υπάρχων καλώδιο της κεντρικης εγκαταστασης .
  • Δημιουργία νέου...