Προς το περιεχόμενο

KOSTAS@ant

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    115
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με KOSTAS@ant

  • Ημερομηνία γέννησης 29/01/1988

KOSTAS@ant's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Να σημειωσω πως η -εμφανης- απωλεια ποιοτητας (απο 50MB σε 2MB), συνεβη στα πλαισια του Movie Maker. Ηδη κατεβαζω το Premiere... Επισης, μια ερωτηση για ηχο: Στο βιντεακι μου θα χρειαστει καποιος διαπεραστικος ηχος, σαν κρουση, ή νοτα πνευστου, που θα πεσει πανω απο το υπαρχον χαλί, για ατμοσφαιρα θριλερ (συγκεκριμενα, εκει ακριβως που βγαινει ενα οπλο). Μπορω να βρω πακετο με ετοιμους ηχους, για να μην χρειαστει να ψαχνω/κοβω δεκατα του δευτερολεπτου απο κομματια?
  2. Γεια χαρα. Θα ηθελα τη συμβουλη σας σχετικα με προγραμματα επεξεργασιας βιντεο. Κατ' αρχας, πρεπει να κανω μετατροπη απο .mov σε .avi, ή οτιδηποτε αλλο εξισου ευχρηστο, χωρις να χασω καθολου σε ποιοτητα. Κατα δευτερον, θελω ενα προγραμμα που να κανει τ' ακολουθα: 1) Κοψιμο μερους του καδρου κι αναπροσαρμογη του μεγεθους του υπολοιπου, για να πιασει τον "χαμενο" χωρο. 2) Ελεγχομενη φωτεινοτητα. 3) Ελεγχομενο πιξελιασμα (ή εστω, με 5-6 μεγαλες διαβαθμισεις). Και, φυσικα, ο,τι προσφερει το movie maker - δηλαδη συνδυασμο εικονας-ηχου, κοψιματα, τεντωμα της μπαρας του χρονου για μεγαλυτερη ακριβεια κλπ... Σημειωστε πως ειμαι αρχαριος, αλλα το θελω για δουλεια (μια ασκηση σχολής), αρα δεν απαιτω να ειναι, σωνει και καλα, "ελαφρυ". Θα μου αρκουσε το απλουστερο που, ομως, ανταποκρινεται σε ολα τα παραπανω! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
  3. http://rapidshare.com/share/2488D06E61AA6CF1E56264B658440B0B Σας δινω το λινκ μιας αναζητησής μου - μεσω rapidshare. Προκειται για πολυ γνωστο λατιν κομματι, του οποιου τα λογια δυστυχως δεν συγκρατησα, γι' αυτο και σας το... σφυριζω! Ευχαριστω προκαταβολικα.
  4. KOSTAS@ant

    Έκδοση Βιβλίου

    Δεν εχεις αναφερει ακομα τις εκδοσεις που λες ("σας") Μπορεις να με παραθεσεις σε 2-3 λινκ βιβλιων που βγαλατε και που εχουν παει σχετικα καλα? Ποσο ειναι, πχ, ενα ρεκορ πωλησεων ενος συγκεκριμενου βιβλιου σας (ηλεκτρονικα+χαρτινα alltogether) Απλα ρωταω για να μπω στο πνευμα, και να καταλαβω για τι ποσοτητες μιλαμε, γιατι δεν το βλεπω ακριβως... ερασιτεχνικα, ή σαν χομπι (ασχετως οτι ακομα δεν εχω εκδοθει, αρα θεωρουμαι ερασιτεχνης)
  5. KOSTAS@ant

    Έκδοση Βιβλίου

    Το βιβλιο τι γραφει επανω (στη θεση πχ, του "Εκδοσεις Καστανιωτη")? Οι τιμες που σας δινει η ingram για το τυπωμα εχουν καποια αισθητη διαφορα απο ελληνικα τυπογραφεια? (μιλαω παντα για παραδοσιακη, μη-ηλεκτρονικη εκδοση)
  6. KOSTAS@ant

    Έκδοση Βιβλίου

    Σορρυ, αλλα επειδη δεν εχω πολυ χρονο για να ψαξω περι της ingram (και δεν πολυκαταλαβα απο το λινκ που παρεθεσες), μηπως μπορεις να μου εξηγησεις με δυο λογια ποιο ακριβως ειναι το "σεναριό" σου? Δηλαδη, εσεις κανετε την εκτυπωση, και μετα πώς φθανει στο βιβλιοπωλειο, πχ, του Ελευθερουδακη, ή στα Public? Ή και στον μπαρμπα-Μητσο, στη γειτονια..? Υπαρχει καποιος τροπος προωθησής του?
  7. KOSTAS@ant

    Έκδοση Βιβλίου

    Τι παει να πει INGRAM??
  8. KOSTAS@ant

    Έκδοση Βιβλίου

    Tell me more, γιατι δεν ξερω και μ' ενδιαφερει προσωπικα
  9. KOSTAS@ant

    Έκδοση Βιβλίου

    Αφηστε την αυτο-εκδοση. Πώς στο διαολο θα προωθησετε τα (χιλιαδες) βιβλια που θα τυπωσετε? Οσο για πνευματικα δικαιωματα: 60 ευρω στην πιο πρωτοκλασσατη συμβολαιογραφο του Κολωνακιου Αν σας φαινονται πολλα ή "το σκεφτεστε", σκιστε το βιβλιο και συνεχιστε με ο,τι (αλλο) κανετε
  10. Γεια χαρα. Χρησιμοποιω τον explorer GoogleChrome, και αρχικη σελιδα το Google. Δεν ξερω ποιο απο τα 2 ευθυνεται αλλα σημερα, ανοιγοντας νεες καρτελες, μου εμφανιζε 6 εικονιδια με προσφατα επισκεφθεισες σελιδες, κατω απο τη μπαρα αναζητησης. Για ευνοητους λογους, αυτο με εκθετει ασχημα (βασει του περιεχομενου των σελιδων), και θα ηθελα να το κοψω ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ! Δυστυχως, δεν καταφερα κατι απο τις ρυθμισεις του Chrome... Yπαρχει τροπος να το σταματησω τωρα, αλλα και γενικα? (Θα πρεπει να πηγαινω συνεχεια στο Ιστορικο και να το "εκκαθαριζω"...?)
  11. Google Chrome... Αυτο δεν το σκεφτηκα- ενω θα 'πρεπε Ο Internet Explorer ειτε σερνεται ετσι κι αλλιως, ειτε μπλοκαρει το κατεβασμα για τον ιδιο ακριβως λογο που το μπλοκαρει και το Chrome. Τι αλλο μπορω να κανω?
  12. Γεια χαρα Ξεκινησα προσπαθωντας να κατεβασω ενα torrent, κι ο υπολογιστης το μπλοκαρε λεγοντας "virus detected" Προσπαθησα να κατεβασω αλλα torrents, αλλα η ενδειξη παρεμεινε η ιδια Προσπαθησα να κατεβασω κλεινοντας firewall και antivirus, αλλα η ενδειξη... αμετακινητη! Εσβησα το utorrent (uninstall) και μπηκα στο σαιτ για να το ξανακατεβασω Ο υπολογιστης μου εγραψε "virus detected", και το μπλοκαρε κι αυτο- με αποτελεσμα τωρα να μην εχω καθολου torrent Οπως καταλαβαινετε, κατι δεν παει καλα, και δυστυχως δεν μπορω να καταλαβω απο πού να κανω τις αναγκαιες ρυθμισεις
  13. KOSTAS@ant

    Cambridge CPE- κωδικοι

    Ειναι χαρτι αποδειξης- γι' αυτο. (Υπαρχει επανω δεξια ενα εξαψηφιο που δεν ξερω τι ρολο παιζει, αλλα ουτως ή αλλως δεν γινεται δεκτο στα σχετικα κουτακια)
  14. KOSTAS@ant

    Cambridge CPE- κωδικοι

    Χαιρετε Ο αδερφος μου περασε το CPE (Proficiency) και τωρα εχει στα χερια του ενα χαρτι "αποδειξης", με εναν κωδικο (ξεκιναει με GR), και καποιους αριθμους που μαλλον αφορουν την εφορια Στη σελιδα του registration ζηταει secret number (τετραψηφιο που προκυπτει απο τον κωδικο που λεω παραπανω) και ενα ID Number... Αυτο το τελευταιο δεν το βλεπω πουθενα στο χαρτι, και δεν το εχω, γενικως. Μηπως καποιος απο σας μπορει να με διαφωτισει??
  15. Θα ηθελα να μου πει καποιος απο πού ειναι παρμενο το μουσικο θεμα αυτου του κομματιου: http://www.youtube.com/watch?v=uogMf3enheQ&feature=related Αν ειναι του ιδιου του Εισβολεα, τοτε respect!
  • Δημιουργία νέου...