Προς το περιεχόμενο

okeanos111

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    163
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με okeanos111

  • Ημερομηνία γέννησης 18/07/1970

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    ΑΘΗΝΑ

Ιστοσελίδα

  • Skype
    Dimitris Dimitrikas

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Αθηνα Ηλιουπολη

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

okeanos111's Achievements

  1. Σαν Ebay seller που ειμαι καταλαβαινω οτι δεν δεχονται την REVO στο eBay αντι για PayPal. Δεχονται καρτες απ Lloyds Bank κ αλλες Αγγλικες τραπεζες. Αν ηξερες κατι περισοτερο για αυτη την εταιρια Open Banking κ τα δικαιωματα που ανεφερες, θα σε παρακαλουσα να μου ελεγες η καποιο διαφωτιστικο λινκ.Ευχαριστω.
  2. Θελω να συνδεσω την Revolut μου στο eBay λογαριασμο μου. (PayPal τελειωνει απο eBay). Βαζοντας τα στοιχεια μου στο eBay με οδηγει στην modulr.(https://www.modulrfinance.com/) Βλεπω οτι συνεργαζονται με Revolut. Ξερει καποιος κατι για αυτους; Τους εστειλα μηνυμα στο customers service chat, αλλα βλεπω οτι θελουν να συμπληρωσω μια ειδικη φορμα για μια πιο αμμεση επικοινωνια κ δεν ειναι αποδεκτο το gmail για επικοινωνια!!!!
  3. Δοθηκαν ολα τα καλωδια στον @t_user Ευχαριστω πολυ.
  4. Εχουν κρατηθει ηδη 10 ΔΕΚΑ ημερες τα καλωδια τα οποια παρελαβα απο τον @orenakos Εαν δεν ενδιφερθει καποιος μεσα στο Σ/Κ θα σταλουν προς ανακυκλωση. Ευχαριστω.
  5. Ενδιαφερομαι για το walkman αν δεν εχει εκδηλωθει ενδιαφερον. Μπορω να ερθω στην τοποθεσια σου.Σου στελνω κ προσωπικο μηνυμα.
  6. Ευχαριστω τον @orenakos που μου εδωσε ολα τα αντικειμενα που χαριζε. Τα παρελαβα ολα προσωπικα κ θα κρατησω την Κάμερα Sony. Οποιος ενδιαφερεται για τα υπολοιπα αντικειμενα, ας στειλει εδω μηνυμακ μετα προσωπικο μηνυμα. Δεν στελνονται με courier. Οποιος ενδιαφερεται η παραλαβη αντικειμενων θα γινεται στην Ηλιουπολη η στην σταση Μετρο Αγιου Δημητριου. Ευχαριστω πολυ.
  7. Ενδιαφερομαι για την καμερα SONY, κ τα καλωδια γραφειου. Εστειλα ΠΜ αν δεν παραλαβει αλλος που δηλωσε πριν απο εμενα, ευχαριστω πολυ. Μενω Ηλιουπολη.
  8. Ξερει καποιος αν ληγει αυτη η αδεια που αποκτας μεσω ΚΕΜΕΑ;
  9. Το βασικα θεμα ειναι αυτο! Γενικα κ παλιωτερα ηταν χαλια ο ΠΚ για μικροκλοπες , αλλα με τον ΠΚ Συριζα, οι μικροκλοπες δεν τιμωρουνται ~ Σημερα τους βαζουν αυριο ειναι εξω. Τα διαβαζουμε καθε μερα. https://www.newsbeast.gr/society/astynomiko-deltio/arthro/5651133/exarthrothike-speira-poy-diepratte-listeies-kai-klopes-sto-kentro-tis-athinas
  10. okeanos111

    Starter Pack για γάτα

    Καλα πολυ κουρασμενα τα βλεπω. 😀. Δεν τα βλεπω να κοιμουνται αλλου Θα την βγαζουν εκει μου φαινεται! Γρηγορα καλλυμα κ μαλιστα πολυ χοντρο γιατι θα το δοκιμαζουν κ σαν ονυχοδρομιο. Παρε κ δερματινες επενδυσεις😎😋 μην το σκισουν, τελος παντων βαλε οτι χοντρο βρεις για ενισχυση.
  11. λεει στο μηνυμα το πρωτο οτι, paypal απορριφθηκε στο 2ο, Ξεμπλοκαρετε την καρτα σας για να κανετε την συναλαγη. Πριν 24 λεπτα απο paypal μηνυμα στην καρτα revolut Οι ηλεκτρονικες συναλλαγες ειναι απενεργοποιημενες- ενεργοποηστε τις μεσω των ρυθμισεων ασφαλειας. Και κατι ακομη γιατι ειμα ασχετος με το ρεβολουτ, γιατι μου κλεινει συνεχως το application revolut, κ μου ζηταει κωδικο, αν κ το εχω ρυθμισει να μην ζηταει κωδικο;
  12. Δεν ηταν ακριβως αγορα. ηταν το μηνιαιο παγιο απο καποιο σαιτ, που δεν εχει σταθερη ημερομηνια χρεωσης, κ φυσικα επειδη ειναι Αμειρκη εγινε ωρα που δεν ημουν ονλαιν. Η ρεβολουτ απεκλεισε λοιπον την πληρωμη μεσω paypal. Φυσικα δεν ξερω αν ζητηθηκε καποια επιβεβαίωση 3D secure. Δεν εχω κανει ποτε αγορα μεσω ρεβολουτ, αν κ την εχ εχ ενα χρονο. Εχω ενα σταθερο ποσο 32$ απλα μεσα να υπαρχουν για ια ωρα αναγκης, κ τωρα που χρειαστηκε, εγινε το μπερδεμα!
  13. Σε ευχαριστω πολυ για την γρηγορη σου απαντηση. Μια αλλη ερωτηση. Μου την εχουν μπλοκαρει αυτη την καρτα, αλλα για να μην περιμενω αδικα κ δεν βγαζω συμπερασμα απο την Rita. 1) Μπορει να ξεμπλοκαριστει οπως ειδα κανοντας καποιες ενεργειες απο το λογαριασμο μου; (ηδη τις εχω κανει, αλλα δεν ξερω αν λειτουργησει) 2) ειδα στα θεματα ερωτησεων οτι μπορω να επαναφερω καποια παλιωτερη καρτα που ειχα απορριψει γιατι ειχε καθυστερησει παρα πολυ να την παραλαβω.Την επανεφερα συμφωνα με τις οδηγιες ,Το εκανα μονος μου αλλα δεν ξερω σε ποση ωρα θα μπορει να ενεργοποιηθει ξανα; ισχυει οτι μπορει να γινει;
  • Δημιουργία νέου...