Smartphones

Εγκατάσταση CWM σε HTC χωρίς root

13/06/2012 01:10 μμ | sakisosf από sakisosf


Λοιπόν...

Ήρθε να περάσουμε CWM σε HTC Desire,Wildfire,Desire S,Evo 4G κ.τ.λ χωρίς ROOT...

:shifty: Καταρχάς να πω ότι απλώς έκανα μετάφραση αυτό εδώ και τίποτα περισσότερο.Δεν έχω καμία σχέση με το Development του...

Οπότε ξεκινάμε...

 

:shifty: Θα χρειαστούμε:

Το Revolutionary (Download)

Το HTC Sync (Download)

Τους HBOOT Drivers της συσκευής μας (Download)

Και τον σειριακό αριθμό του τηλεφώνου μας

 

:shifty: Ξεκινάμε λοιπόν... :mad:

 

1.Καταρχάς ενεργοποιούμε το USB Debugging στο κινητό μας, το συνδέουμε στο PC και περνάμε τους HBOOT Drivers.Εάν δεν ξέρετε πως δείτε το βίντεο εδώ.Εάν οι Drivers έχουν περαστεί το αποσυνδέουμε από το PC μας και το απενεργοποιούμε.

2.Εφόσον το κινητό είναι κλειστό κρατάμε πατημένο το Volume Down και ενεργοποιούμε την συσκευή

3.Λογικά θα μας εμφανίσει μία άσπρη οθόνη με κάποιες επιλογές όπως FASTBOOT,RECOVERY κ.τ.λ και θα έχει έναν αριθμό HBOOT πάνω-πάνω.Αυτό τον αριθμό τον σημειώνουμε κάπου γιατί θα μας χρειαστεί αργότερα.Μετά το ενεργοποιούμε κανονικά και όταν φτάσει στην HomeScreen το ξανασυνδέουμε.

4.Ανοίγουμε το Revolutionary.Λογικά θα μας ζητήσει ένα Beta Key.Οπότε πηγαίνουμε στη σελίδα που το κατεβάσαμε και εάν ξαναπατήσουμε στο Download for Windows θα μας εμφανίσει μια φόρμα σαν αυτή (βλ.Επισυνάψεις)

5.Την συμπληρώνουμε βάζοντας την συσκευή μας,την έκδοση HBOOT και το σειριακό αριθμό της συσκευής μας.

6.Μετά πατάμε Generate Key και θα μας βγάλει έναν αριθμό.Τον σημειώνουμε ακριβώς όπως τον έχει και μετά τον γράφουμε χειροκίνητα στο Revolutionary.Μετά πατάμε Enter και όλα θα γίνουν αυτόματα.

7.Μόλις τελειώσει πρέπει να δούμε εάν η συσκευή μας είναι S-OFF και έχει περασμένη RECOVERY.Οπότε το κλείνουμε και πάλι και κρατώντας πατημένο το Volume Down της συσκευής την ενεργοποιούμε.Λογικά εκεί που έλεγε S-ON θα λέει S-OFF και αν πατήσουμε RECOVERY θα μπούμε λογικά στην CWM.Οπότε ξεκινάμε το Flash :mrgreen: ...