Προς το περιεχόμενο

Tompgr

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    557
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.426 προβολές προφίλ

Tompgr's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

160

Φήμη

  1. Tompgr

    Vampire Survivors

    Μια ερώτηση, καθώς παίζεις προσθέτεις και αναβαθμίζεις τα όπλα σου. Όταν πεθαίνω ξεκινάω με το βασικό όπλο του παίκτη ή έπρεπε να είχα το unlock του προηγούμενου season;
  2. Ότι χειρότερο έχω διαβάσει στο insomnia.gr από τότε που ξεκίνησα. Πες μου τι να πρωτοσχολιάσω.
  3. Ζητάς να σου φτιάξουν μια εφαρμογή επίλυσης ασκήσεων. Αν ο προγραμματιστής είχε πάρει το πτυχίο του με τη χρήση A.I. ούτε από που ανοίγει ο υπολογιστής του δεν θα ήξερε. Τραγικός το λιγότερο...
  4. Καταλαβαίνω, το έγραψα ποιο πολύ μήπως βρεις πάτημα πάνω σε αυτό. Νομίζω ότι όλες οι είσοδοι-έξοδοι πρέπει να φέρουν αριθμό άδειας και να πληρώνουν κάποιο ποσό στον δήμο ετήσια βάσει του μήκους της εισόδου.
  5. Να κάνω μια ερώτηση, η απαγόρευση παρκαρίσματος στην είσοδο-έξοδο της πολυκατοικίας συνοδεύεται από αριθμό άδειας; (Χρήζει αρ. άδειας ή από δεύτερη είσοδο και μετά γίνεται απαραίτητο;)
  6. Δεν υπολόγισες στο κόστος μετακίνησης την αλλαγή μπαταρίας. Ξανακάνε τις πράξεις.
  7. Tompgr

    Κόφτης σε Golf 5?

    Και μετά μας φταίνε οι πολιτικοί
  8. Εντωμεταξυ οι ποινές για οδήγηση χωρίς πινακίδες ή κάλυψη αυτών με φιμε μεμβράνη είναι αστείες.
  9. Βάζουν οι γυναίκες υαλοκαθαριστηρες bosch στο στήθος τους;
  10. Και πως θα ταυτοποιειται ο παραβατης την στιγμή που οι περισσότεροι έχουν φιμε μεμβράνη στις πινακίδες; Τρύπα στο νερό.
  11. Και τα τροχαία γίνονται, αλλά προσέχουμε , δεν λέμε οδηγώ όπως να 'ναι αφού είναι αναπόφευκτα. Δεν καταλαβαίνω την λογική σου.
  12. Γιατί να ανοίξω την πόρτα μου σε κάποιον ξένο εν όψει covid; 2ον: συχνά παρουσιάζεται το φαινόμενο κακοποιοι να υποδυονται άτομα από διάφορες υπηρεσίες προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση σε οίκοι ες ηλικιωμένων και μη, εγώ τι να πω στους γονείς μου σύμφωνα με την ελστατ, να ανοίξουν ή όχι;
  13. Άμα τηλεφώνησες στο 100 σώθηκες!
  14. Ακριβώς. Όταν πολλές επιχειρήσεις έχουν κλείσει, που αποτελούσαν την κυρία δραστηριοποιηση μιας οικογένειας, οι μετακινήσεις για μάζεμα ελιάς ή "μάζεμα ελιάς" σαν συμπληρωματική δραστηριότητα θα έπρεπε να είχε απαγορευτεί. Ας προσέξουμε όλοι τώρα και ας κρατήσουν την όρεξή τους για το μέλλον και ελιες να μαζέψουν και οποία άλλη καλλιέργεια να βάλουν.
  • Δημιουργία νέου...