Προς το περιεχόμενο

billyg599

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    273
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Τοποθεσία
    K2 summit
  • Ενδιαφέροντα
    Mountaineering

ΑΛΛΑ

  • Ενδιαφέροντα
    Ορειβασία
  • Απασχόληση
    ΗΜΜΥ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.117 προβολές προφίλ

billyg599's Achievements

  1. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αν και το update το είχε τελειώσει πριν μέρες είδα ότι είχε μια process DNS... που το έκανε load το σύστημα στα ξαφνικά και για μερικά λεπτά. Το άφησα λίγο idle και μετά το μισάωρο οκ. Δεν ξέρω τι κάνουν οι διεργασίες των windows γι αυτό ανησύχησα.
  2. Καλημέρα συμφορουμίτες, Σε ένα PC με 3700x/32 GB 3200MHz ripjaws/tomahawk max to οποίο δουλεύει άψογα με Linux εδώ και καιρό έβαλα και win 10 πριν μερικές μέρες σε άλλο δίσκο (SATA SSD). Ακόμα και σε idle βλέπω ότι η θερμοκρασία είναι κοντά στους 65 αν και το load σχετικά χαμηλό <10%. Έχει κάνει όλα τα updates. Επίσης έχει μερικά κολλήματα, δλδ πάω να ανοίξω ένα directory στον windows explorer και έχει μία καθυστέρηση που φορτώνει κτλ. Σας στέλνω και το παρακάτω screenshot. Μπορείτε να βοηθήσετε να το κάνω debug? Έχω να χρησιμοποιήσω windows καιρό οπότε δεν ξέρω καλά ποια βήματα να ακολουθήσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Τίποτα καλύτερο από ένα ήσυχο PC
  4. Καλησπέρα. Και εγώ για να βρω την πηγή του θορύβου αποσύνδεσα όλους του ανεμιστήρες με την σειρά. Τελικά σε εμένα ήταν το τροφοδοτικό για το οποίο λειτουργούσε ο ανεμιστήρας ακόμη και σε idle.
  5. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 23/04/2024 02:56 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    edit: Δεύτερη αλλαγή τιμής. Πωλείται το pc με τα εξής χαρακτηριστικά και τιμή 480 ευρώ 440 ευρώ 400 ευρώ: NZXT H510 white - Ryzen 7 3700x - MSI Tomahawk Max - Scythe Fuma 2 - (2x16) 32GB G.Skill Ripjaws V 3200Mhz - Be Quiet Pure power 11 500Watt - MSI GT1030 passive - Samsung 256GB NVME (mz-alq256b OEM) - GC-WBAX200 802.11ax WiFi card - Ugreen PCΙ adapter για επιπλέον NVME. Αν αγοραστεί στην τιμή αυτή δίνω δώρο και 3 δίσκους επιπλέον (2 WD 1TB, 1 500GB 3,5inch) αν είστε χέρι με χέρι γιατί δεν μπορώ να τα πακετάρω στο υπάρχων κουτί. To PC δεν το έχω κάνει OC επειδή δεν παίζω παιχνίδια από ότι καταλαβαίνετε απο την 1030. Έχει πολύ χαμηλή χρήση και το πουλάω λόγω του ότι πλέον δεν με βολεύει λόγω χώρου. Παρακαλώ όποιος επικοινωνήσει να θέλει όντως σοβαρά να το αγοράσει. Δεν είμαι συστηματικός πωλητής. Προτιμώ να γίνει χέρι με χέρι η πώληση στον Βόλο (Λάρισα/Βέροια το Πάσχα) αλλά εκτός δεν στέλνω χωρίς πληρωμή πρώτα. Έξοδα αποστολής και ευθύνη δικά σας. Δείτε το reputation μου. Ευχαριστώ.

    399,97 €

  6. Καλημέρα, Είμαι στο Gas Home Benefit (κυμαινόμενο) της ΔΕΗ το οποίο λήγει σε ένα μήνα (μου ήρθε sms). Κανονικά δεν πρέπει να "λήγει" αυτό αφού δεν έχει συμβόλαιο έτσι δεν είναι; Αν δεν επικοινωνήσω μαζί τους ανανεώνεται αυτόματα αυτο το πρόγραμμα; Δεν βλέπω κάποιο τρόπο να το κάνω online. Ευχαριστώ.
  7. OK γιατί νόμιζα πώς κάνει rollover (ότι σου ξέμεινε το βάζεις στην νέα ανανέωση).
  8. Από ότι το είδα αυτό 13 ευρώ είναι το μήνα άρα πάλι το ίδιο: https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/liquid/
  9. A ναι! Άρα θα πρέπει να ενώσω την μία επιστροφή με την φάση; Έχω βάλει αλε ρετουρ στο παρελθόν.
  10. Άψογος. Δεν ήξερα ότι υπήρχαν τέτοια καλύματα. Ναι μονώνω τα καλώδια φυσικά.
  11. Καλημέρα, Έχω έναν τέτοιου τύπου διακόπτη δίπλα στο κρεβάτι του παιδιού https://www.skroutz.gr/s/21658825/Schneider-Electric-Asfora-CHoneytos-Diakoptis-Toichou-gia-Elegcho-Fotismou-me-Plaisio-kai-Ena-Pliktro-Leykos-EPH0100121.html Η θέση του κρεβατιού δεν μπορεί να αλλάξει οπότε οταν κοιμάται γυρίζοντας τον ανάβει το βράδυ. Έχω κολήσει το πάνω μέρος του πρόχειρα με κολητική ταινία αλλά ήθελα κάτι πιο μόνινο αφού δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσουμε για αρκετά χρόνια νομίζω. Σκεφτόμουν να βγάλω τον διακόπτη και να το "βουλώσω" με κάτι αντίστοιχο ενός μην κινούμενου διακόπτη. Σωστή ιδέα; Υπάρχει κάτι σαν αυτό που έγραψα η λέω μπιπ...
  12. Ακριβώς. Πρώτα βλέπεις τι ακριβώς θέλεις και μετά ορίζεις προδιαγραφές μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Έτσι ώστε να μην σου καταθέσουν πρσφορές με ότι να ναι και να είσαι αναγκασμένος να την δεχτείς. Είμαι σίγουρος ότι και στο Ερευνητικό κέντρο που είσαι τα ξέρουν αυτά. Πάντως οι διαδικασίες αγορών είναι ίδιες και σε ερευνητικά κέντρα και σε πανεπιστήμια. Μόνο κάτω από 2Κ μπορείς να κάνεις χωρίς διαγωνισμό ("ιδιωτικά" όπως λές) από ότι θυμάμαι.
  13. Δεν βγάζετε προδιαγραφές ενός πλήρους συστήματος για διαγωνισμό; Εμείς έτσι κάνουμε στο εργαστήριο όταν γίνονται αγορές μέσω του πανεπιστημίου. Π.χ. πριν λίγο καιρό πήραμε ενα rack mounted server και το βάλαμε με τα υπόλοιπα της σχολής αλλά το χρησιμοποιούμε μόνο εμείς. Επίσης καλό να είναι να μπεί κάποια λύση virtualization (θα γλιτώσει πολύ ταλαιπωρία στο μέλλον). Εγώ να πώ ότι δεν είμαι και ο ειδικός του lab στο HW.
  14. Ναι αυτό ακριβώ έκανα και εγώ. Απλώς μία λεπτομέρεια: Η μητρική μου έχει μία θύρα 3.0 και οι άλλες 2.0. Επειδή η κάρτα γραφικών μου είναι στοιχειώδης και δεν απαιτει bandwidth σημαντικό την έβαλα σε μία 2.0 θύρα και στην κύρια 3.0 έβαλα τον adaptor για τον nvme. Για να πιάνει την ονομαστική του ταχύτητα.
  15. Είχα δει μπουκαλάκι σαμπουάν από τις ΗΠΑ και είχε οδηγίες πώς να λούσεις τα μαλλιά σου και ότι δεν πρέπει να το πίνεις.
  • Δημιουργία νέου...