Προς το περιεχόμενο

_Theo_

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    5.383
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    3

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Ενδιαφέροντα
    Computer Science, Technology, History, Gaming, Cinema, Gym, Football.

Πρόσφατες Επισκέψεις

14.539 προβολές προφίλ
  1. Έχω το ίδιο πρόβλημα. Έχω παρατηρήσει ότι κάθε φορά απενεργοποιείται το screensaver όταν αλλάζεις φόντο στην επιφάνεια εργασίας. Μπορεί και για άλλους λόγους. Γενικά είναι στο off από default. Βάλε το στο on και επέλεξε τι screensaver θες να έχει. Λογικά θα λειτουργεί κανονικά. Όπως και να έχει κάτι δεν πάει καλά με αυτή την λειτουργία των Windows 11.
  2. Συμφωνώ και ο Ryzen 7 7800X3D είναι το απόλυτο gaming CPU (μέχρι να κυκλοφορήσει το επόμενο). Αλλά δεν έχω καταλάβει που είναι το πρόβλημα; Αν πάρεις πχ. τον i9-14900k, τον τοποθετήσεις στην μητρική, επιλέξεις "Reset BIOS to Defaults" και επιλέξεις μόνο το XMP profile στις μνήμες θα έχεις πρόβλημα; Διότι αν κάνεις OC είναι αναμενόμενο ότι θα έχεις αστάθειες. Για αυτό και είμαι της άποψης "όλα στα default". Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
  3. _Theo_

    Norton 360 ή Kaspersky ;

    Μεταξύ των δύο που ανέφερες φυσικά το Kaspersky, είναι καλύτερο.
  4. _Theo_

    Total War: PHARAOH [Οκτ 2023]

    Έκανε νέα ανακοίνωση η CA σχετικά με το παιχνίδι: https://community.creative-assembly.com/total-war/total-war-pharaoh/blogs/19-total-war-pharaoh-update-announce Εν ολίγοις, επέκταση του χάρτη στο Αιγαίο και τη Μεσοποταμία, νέα Factions ( Μυκήνες, Τροία, Βαβυλωνία και Ασσύριοι) και πολλές νέες μονάδες. Θα είναι free update για όλους. Για να δούμε θα γίνει το παιχνίδι που πρέπει; Εγώ πάντως είμαι Hyped, ακούγεται πολλά υποσχόμενο.
  5. Tech Demo είναι. Προφανώς και αν χρησιμοποιηθεί θα γίνει optimization. Μπορεί και όχι βέβαια σκοπίμως για να πουλήσουν οι νέες κάρτες...
  6. Το οποίο το δικαιολογεί όμως. Κυκλοφορεί καλύτερα προϊόντα σε σχέση με τον ανταγωνισμό έχω την αίσθηση.
  7. Α ναι;; Αδιάφορα games για εμένα. Το STALKER 2 να δούμε πως θα είναι σε αυτόν τον τομέα. Γενικά, τα καλά παιχνίδια που αξίζει όντως να ασχοληθείς είναι λίγα και όσο μεγαλώνεις δεν έχεις τόσο ελεύθερο χρόνο.
  8. Αληθώς! Από demo καλά πάμε, το θέμα είναι να δούμε κάποιο game το οποίο να τα χρησιμοποιεί. Δυστυχώς δεν φαίνεται κάτι τέτοιο στον ορίζοντα και το CP 2077 παραμένει η κορυφή.
  9. _Theo_

    Gaming Monitors News/Comparison

    Να είσαι καλά Arkin βελτιώθηκε αισθητά η κατάσταση με την αύξηση του Digital Vibrance. Οπότε προς το παρόν αφήνω στην άκρη την αγορά νέας οθόνης. Έτσι κι αλλιώς για να δω αισθητή διαφορά θα πρέπει να πάω σε OLED που είναι πολύ ακριβές προς το παρόν.
  10. _Theo_

    Gaming Monitors News/Comparison

    Παιδιά καλησπέρα και καλή Ανάσταση. Έχω την Dell S2721DGFA. Δεν λέω καλή οθόνη, αλλά κάτι δεν μου πάει καλά, τα χρώματα δεν είναι τόσο έντονα και ζωντανά. Έχω κάνει και calibration αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε ιδιαίτερα. Οπότε σκέφτομαι να την πουλήσω και να αγοράσω μια άλλη καλύτερη. Το πρόβλημα είναι ότι πραγματικά δεν έχω ιδέα ποια πρέπει να αγοράσω. Θα ήθελα να πάω σε OLED αλλά το budget είναι περιορισμένο (το ανώτερο 400 €). Όλες που βλέπω έχουν σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά με την δικιά μου. Να τονίσω ότι δεν θέλω να είναι κυρτή. Οπότε ποια πιστεύετε ότι είναι η καλύτερη 1440p οθόνη, όχι OLED και όχι κυρτή; Δεν με νοιάζει αν θα είναι IPS ή VA αρκεί να είναι καλή η απόδοση των χρωμάτων και η ποιότητα εικόνας όσο γίνεται. Μήπως να μην αγοράσω καμία και να περιμένω έως ότου γίνουν πιο φθηνές οι OLED;
  11. _Theo_

    Norton 360 ή Kaspersky ;

    Το Kaspersky. Σε όλα τα AV tests, μαζί με το Bitdefender, βγαίνουν πρώτα σε όλους τους τομείς.
  12. Δεν είναι αμπαλοσύνη απλά βαριούνται να κοπιάσουν περισσότερο. Αυτό, συν τα ασφυκτικά deadlines και καταλαβαίνουμε γιατί κυκλοφορούν μισοτελειωμένα παιχνίδια.
  13. _Theo_

    Battlefield 2042

    Παιδιά πάω να παίξω BF 2042 και δεν ανοίγει το τρισάθλιο EA app! Σας έχει συμβεί και εσάς; Κάποια λύση;; Edit: ΄Έκανα repair και έστρωσε.
  14. _Theo_

    Cyberpunk 2077 [PC]

    Ναι αλλά δεν είναι on-line FPS οπότε δεν τρέχει κάτι.
  • Δημιουργία νέου...