Προς το περιεχόμενο

roulis37

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    159
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.971 προβολές προφίλ

roulis37's Achievements

  1. Θα σου έλεγα να το στείλεις για να στο φτιάξω όπως έχω κάνει σε αμέτρητα ryzen ,αλλά μεταφορικά πήγαινε έλα και εργασία στο 2400g δεν σε συμφέρει μην σπαταλάς χρόνο και κοίτα για επεξεργαστή. Καλή συνέχεια
  2. Προληπτικά να πω μην πάρεις σβαρνα καταστήματα που δεν ξέρουν και πάνε να φτιάξουν τα πιν και τα σπάσουν εντελώς..καλό είναι μόνο μια απόπειρα να γίνει στο ισωμα..
  3. roulis37

    Αγορά κλειδωμένου mi8

    Δυστυχώς δεν έχει να κάνει με κλείδωμα η με κάποιο κωδικό που μπορεί να βάλει ο προηγούμενος . Έχει να κανει με κάποιο rom μην συμβατό η με λάθος τρόπο flash -update, χαμενο imei , κλειδωμένο bootloader .
  4. Γνώμη μου είναι παντός να μην παλεύεις να το φτιάξεις μόνος σου και πήγαινε σε κάποιον επαγγελματία στο τομέα μην χαλάσεις και το cpu και την μητρική παλεύοντας με γιατροσόφια και παπάντζες ..
  5. Κάνε μια δοκιμή με 80mm pwm ανεμιστήρα στο mobo όπως σκέφτεται και αν δεις ότι αυτό το έκτρωμα για ψυχτρα τα καταφέρνει με το Kepler πυρήνα τότε είσαι άρχοντας. Αλλιώς βρες καμία άλλη low profile ψυχτρα να κάνεις τα mod σου. Δεν νομίζω παντός να την καταφέρει να κρυώσει την κάρτα κατά την γνώμη μοu, καλές πατέντες!!
  6. Πρόσεχε φιλαράκι μου μην της δει η αρχαιολογία και σε κλείσουν μέσα για αρχαιοκαπηλία.. Παντός πέρα από την πλάκα αν βρεις με 15-20 ευρώ να της δώσεις μην το σκέφτεσαι ,όπως είπε ο Sheogorath 20-25 έχουνε και εδώ Ελλάδα χωρίς ενδιαφέρον αγοράς από κανένα..
  7. Ο x5460 αλλά άμα κάνεις το κόπο να ασχοληθείς με 771 mod τουλάχιστον πάρε το καλύτερο cpu x5470. To έχω κάνει με μια mobo xfx 780i και 8gb ram καλό σύστημα όσο το ειχα, αλλά γνώμη μου δεν υπάρχει λόγος να δώσεις λεφτά σε τόσο παλιό socket, αν έχεις τα παντα εκτός cpu οκ.
  8. Αν έχεις κοντά σου κάποιον που κάνει επισκευές σε pc με τα εργαλεία να αφεθεί το δύο mosfet κάνε μια δοκιμή δεν χάνεις κάτι. Η εμπειρία μου σε αντίστοιχη περίπτωση πελάτη σε Pascal παρόλα που απομονώνετε τa mosfet/drivers ήταν νεκρό βραχυκύκλωμα στο κρύσταλλο του gpu από υπερβολική τάση. Εύχομαι το καλύτερο.
  9. roulis37

    Μπαταρία για ταμπλετ

    Μην κάνεις το κόπο δεν μπορείς να πάρεις μπαταρίες από άλλη χώρα ειδικά από Κίνα. Μπορώ να σου πω τι κάνουνε τα χρώματα αν σε νοιάζει. Κόκκινο: + Μαύρο: - Κίτρινο: δεδομένα όπως θερμοκρασία κτλ Αν νομίζεις ότι αξίζει να το φτιάξεις το τάμπλετ μπορώ να το κάνω για σένα..
  10. Δυστυχώς δεν λένε κάτι αυτά για να βοηθήσει. Αν την αφήσεις σε νορμάλ χρήση κάνει θέματα η όλα κομπλέ?
  11. Κοίτα μπορείς να πάρεις μια κάρτα της τάξης των 30 ευρώ μαχ . 45 Τώρα για 7850 1gb είναι πολλά κατά την γνώμη μου.. Αν θέλεις κοίτα παντός για μια αναβάθμιση ryzen 2200g περίπου 40 ευρώ κάνει συν mobo και ραμ δεν θα πας παραπάνω από 150 ευρώ, και θα έχεις πολύ πιο καλό σύστημα κατά την γνώμη μου.
  12. Οκ μακάρι να είναι κατι απλό. Αν ήσουνα κοντά στο Ναύπλιο θα το κοιταγαμε μαζί..
  13. Λόγο δουλειάς στο τομέα αυτό έχω δει πολλά pc με τέτοια molex σε διάφορα να κάνουνε θέματα. Λόγο κακής ποιότητας καλωδίου η γενικά κατασκευής να μην πατάει καλα το βύσμα κτλ.. Αν δεις ότι βάζεις όλα τα βύσματα ρεύματος στην κάρτα κ δεν παίζει,και δουλεύει μόνο με ένα από τα δύο είναι θέμα κάρτας η έχει κάνει ζημιά το psu στην μια είσοδο. Τωρα χωρίς να το έχω στα χέρια μου δυστυχώς δεν μπορώ να σου πω σίγουρα.
  14. Καλησπέρα. Πρώτα από όλα πες μας για πια χρήση προβλέπεται για την κάρτα και συνολικά τι άλλο έχει ο πύργος σου Αν έχεις ένα dual core 7 ετών που δεν κάνει για τίποτα δεν υπάρχει λόγος να κάνεις αναβάθμιση μόνο gpu..
  15. Να ρωτήσω γιατί έχεις βάλει από διπλο μολεχ σε 8 pin και όχι κατευθείαν το καλώδιο από το psu που κρέμεται??
  • Δημιουργία νέου...