Προς το περιεχόμενο

arkas50

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    27
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.040 προβολές προφίλ

arkas50's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. mclein, ο M & C είναι Ελβετός (άντε μαζί με Ολλανδούς) έχει κυκλοφορήσει πολύ λιγότερο από όλους τους προαναφερθέντες και γενικά σαν εταιρεία μου φαίνεται πολύ αξιόπιστη. https://m-c.eu/en/cylinders/# O Condor είναι πολύ καλύτερος από ότι έχω ψάξει. Βέβαια η δική σου άποψη είναι πολύ περισσότερο βαρύνουσα ως ειδικού.
  2. Διπλής ενέργειας RHM γνωρίζει κανείς; Οι διπλής ενέργειας υστερούν έναντι των υπολοίπων; Από την μια εξασφαλίζουν ότι δεν θα χρειασθείς κλειδαρά εάν τα κλειδιά είναι από μέσα από την άλλη όμως ....; Άποψη κανείς;
  3. arkas50

    στραβο διαφραγμα

    Σου έκανε αλλεργικό τεστ και σου έδωσε κορτιζόνη? Δεν πρέπει πρώτα να κάνεις καυτηριασμό κόγχες και ευθειασμό του διαφράγματος και μετά να δεις τι μπορείς να κάνεις για να μην ξαναμεγαλώσουν? Ονομα έχουμε του αλεργιολόγου σε pm?
  4. arkas50

    στραβο διαφραγμα

    Αμα υπάρχει αλλεργική ρινίτιδα δεν ξαναδιογκώνονται οι κόγχες κάποιο διάστημα μετά την επέμβαση? Οταν μπουν αλλεργιογόνα στην μύτη δεν ξαναπρίζονται με συνέπεια να βουλώνεις? Μήπως αυτός είναι ο λόγος που κάνουν ορισμένοι 2,3 και 4 φορές επέμβαση στην μύτη θεωρόντας την κάθε φορά αποτυχημένη? Αν μπορεί κάποιος που έχει αλλεργική ρινίτιδα και οπισθορρινική καταρροή και έχει κάνει επέμβαση να μου πει εάν τα αποτελέσματα παραμένουν ή ξαναγυρνάς στην πρότερη κατάσταση?
  5. arkas50

    στραβο διαφραγμα

    Αρκει να βρεις ΓΙΑΤΡΟΥΣ και όχι χασάπηδες. Οι Γιατροί σήμερα με την καλή έννοια του όρου σπανίζουν. Οι χασάπηδες με τις φαρδιές τσέπες σε βλέπουν σαν ευρώ όχι σαν ασθενή.
  6. arkas50

    στραβο διαφραγμα

    Ναι Δημήτρη, έχω και ξηρότητα βλενογόνου και προσπαθώ να τραβάω-ξεκολάω από μέσα ότι μπορώ. Έκανες μόνο κόγχες(κογχοπλαστική) ή και διάφραγμα? Πότε την έκανες και εάν είδες βελτίωση? Οι κόγχες σου δεν διογκώνονται όταν έρθουν σε επαφή με αλλεργιογόνα? Μόνο το Dexarin με εισπνεόμενη κορτιζόνη με βοηθούσε αποτελεσματικά ειδικά όταν κολούσα ιώσεις από τα παιδιά, οξύς συνεχής σπαστικός βήχας και μηδενική αναπνοή από την μύτη = θάνατος. Τα υπόλοιπα δεν έκαναν τίποτα. Το μόνο που χρησιμοποιώ τα 4 τελευταία χρόνια είναι το sinus rinse της NeilMed που το έχω συστήσει σε πάνω από 50 γνωστούς και φίλους και κάνει δουλειά και λίγο Otrivin το παιδικό για να μεγαλώσω το διάστημα χρήσης μόνο κατά την βραδυνή κατάκλιση.
  7. arkas50

    στραβο διαφραγμα

    Άποψη κανείς για METROPOLITAN για ρινικές κόγχες και εάν χρειαστεί και διάφραγμα. Είχα πάει σε 10 ΩΡΛ και ο καθένας τα δικά του. Αλλος με είδε από απόσταση και με ρώτησε εάν έχω Ιδιωτική ασφάλεια, άλλος να κάνω κόγχες μόνο, άλλος και τα δύο, άλλος να το αφήσω και να ζήσω με διάφορα SPRAY από την μύτη ότι να 'ναι... Το θέμα είναι να μην είναι σφάχτης για να τσεπώσει μόνο αλλά να κάνει ότι πρέπει για να ελευθερωθεί η αναπνοή. Με κογχεκτομή ξέρεις κανείς σίγουρα εάν ξαναμεγαλώνουν οι κόγχες? Επιπλέον επειδή παίζει και αλλεργία υπάρχει περίπτωση άνοιξη με την γύρη να ξαναπριστούν και να είμαι όπως πριν?
  • Δημιουργία νέου...