Προς το περιεχόμενο

Magnum

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    116
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.548 προβολές προφίλ

Magnum's Achievements

  1. Χαρίζονται τα παρακάτω.... Παραλαβή απο ΑΘΗΝΑ, Άγιο Ελευθέριο. Δοκιμάστηκαν και ανάβουν... Δεν δοκιμάστηκε κάτι άλλο. Το κουτί είναι χωρίς τροφοδοτικό & RAM.
  2. Δίνονται τα παρακατω .... Άγνωστη η κατάσταση τους (Όταν αποθηκεύτηκαν λειτουργούσαν) Παραλαβή Αθήνα, Άγιος Ελευθέριος.
  3. Χαρίζονται τα παρακάτω : Δούλευαν όταν αποθηκεύτηκαν, άγνωστο αν παίζουν ακόμα.... Παραλαβή απο Αθήνα, Άγιο Ελευθέριο. Τα πληκτρολόγια Έφυγαν ....
  4. Χαρίζονται τα παρακάτω Router, αλλιώς θα πάνε για ανακυκλωση : Παραλαβή από Αθήνα, Αγιος Ελευθέριος Όπως τα βλέπετε ..... Thomson TG585i V7 ZTE ZXV10 W300B v5.2 BAUTEC ISDN TW263R4-B2 BAUTEC
  5. Παγουράκια θερμός παιδικά...... Προστατευτικό για τα μάτια της κουζίνας. [ Δόθηκε ] Βοηθητικές ρόδες για παιδικό ποδήλατο ... Όπως τα βλέπετε στις φωτογραφίες. ΠΜ. Παραλαβή από Αθήνα, Περιοχή Αγ. Ελευθέριος.
  6. Χαρίζονται τα παρακάτω : Παραλαβή από Αθήνα - Πατήσια
  7. Το Tray είναι το συρτάρι που βάζεις το χαρτί, το Multi-function Tray είναι το καπάκι μπροστά που ανοίγεις και βάζεις και εκεί χαρτί (συνήθως φακέλους, ετικέτες ή "ειδικά" χαρτιά ). Αν θυμάμαι καλά όταν αλλάζεις χαρτί σου ζητάει τι χαρτί είναι που έβαλες στο Tray/συρτάρι, αν δεν πάτησες ΟΚ που το default είναι Plain Paper αλλά πάτησες κανένα βελάκι πρώτα, τότε άλλαξες το χαρτί που νομίζει ο εκτυπωτής ότι έχει στο συρτάρι και δεν συμβαδίζει με αυτό που του λέει ο driver, για αυτό σου βγάζει μήνυμα να βάλεις το συγκεκριμένο χαρτί. Βάλε - βγάλε το συρτάρι δες τι μήνυμα σου βγάζει ο εκτυπωτής για το χαρτί και δες τι έχεις ορίσει στον driver.
  8. Μάλλον έχει αλλάξει ο τύπος του χαρτιού στην εκτύπωση από Α4 Plain (normal) σε Α4 thick (όπως λες) και σου ζητάει να το βάλεις μέσω του Multi-Tray, με το βελάκι και το ΟΚ αν κοιτάξεις το μήνυμα ουσιαστικά του λες να παρακάμψει αυτό και να τυπώσει με το χαρτί που υπάρχει κανονικό Tray. Κοίταξε τις ρυθμίσεις χαρτιού ή στον driver ή στον εκτυπωτή.
  9. Magnum

    Smart Home

    Εδώ & Εδώ Την άνοιξη που το πήρα το είχε προσφορά με 35€. Πριν 2 μέρες το είδα στα 52€ και τώρα βλέπω στα 64€ ! Τωρινή τιμή είναι 43€ που βλέπω.... (Το πρώτο είναι από την αγορά μου και το δεύτερο η υπάρχουσα που υπάρχει στο site ) Υπάρχουν και στο Ali από διάφορες εταιρίες, αν κατάλαβα καλά είναι όλα κόπιες της Tuya...
  10. Magnum

    Smart Home

    Έχω πάρει τον αντίστοιχο από BG (China) με τα μισά λεφτά (και κάτω)..... Θα τον δοκιμάσω τον χειμώνα μιας και τώρα τον έβαλα.... Πάντως κλείνει/ρυθμίζεται από το APP ή πατώντας επάνω στα κουμπιά διαλέγοντας την αντίστοιχη επιλογή..... (ΔΕΝ γυρνάει με το χέρι, περιστροφικά όπως οι "κλασικές" θερμοστατικές )
  11. Σε αντίστοιχο EPSON Workforce έβγαζε το μήνυμα αλλά μπορούσες να κάνεις σάρωση....
  12. Με ενδιαφέρει αν δουλεύει ο σαρωτής ...
  13. Χαρίζεται ο παρακάτω εκτυπωτής : Έχει πρόβλημα ο σαρωτής. Έχει κάποια χρόνια να χρησιμοποιηθεί αλλά τότε εκτύπωνε κανονικά με τα αντίστοιχα μελάνια. Πιθανόν να βρεθούν τα αντίστοιχα μελάνια σε άγνωστη όμως κατάσταση. Παραλαβή από Πατήσια.
  14. Δεν κάνει μόνωση / υγρομονωση που θέλεις να κάνεις.... Είναι απλά καλή κόλλα πλακιδίων. Για υγρομονωση που θέλεις να κάνεις μπορείς να δεις στις εταιρείες isomat/durostick/sika κλπ. για λύσεις με προϊόντα τους.
  15. Magnum

    Smart Home

    Την άνοιξη ο αδερφός μου έβαλε μοτέρ σε νέες τέντες που παίζουν κατευθείαν με το app " smart Life" . Χωρίς controller κλπ που νομίζω θέλει τα somfy, αλλά απευθείας μέσω WiFi....
  • Δημιουργία νέου...