Το project του θρυλικού περιοδικού Pixel έχει τελειώσει στο φορουμ Silogomania.com. Το project το οποίο ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια ακριβώς και πέρασε τα χίλια μύρια έχει πλέον ολοκληρωθεί.Όλα τα τεύχη από το Νο 1 έως το Νο 133 βρίσκονται πλέον στην ενότητα των συλλεκτικών περιοδικών και μπορείτε να τα κατεβάσετε φτιάχνοντας έτσι την δικιά σας πλήρη συλλογή των τευχών.

 

Υπόψιν πως μέχρι να μεταφερθούμε στο νέο μας χώρο το οποίο ετοιμάζεται πυρετωδώς θα είναι διαθέσιμα από την υπηρεσία του rapidshare αλλά όχι για πολύ.Με το ξεκίνημα του νέου μας φόρουμ όλα τα τεύχη θα ανέβουν στον δικό μας σερβερ με ασφάλεια μια για πάντα.Επίσης μαζί με όλη την σειρά του περιοδικού θα βρείτε και τα τεύχη 134 και 142 τα οποία όμως ήταν αποκλειστικά για παιχνιδομηχανές και κυκλοφόρησαν πολύ αργότερα μετά την ανακοίνωση της compupress ότι σταματάει τη κυκλοφορία των τευχών στο Νο 133.

 

Πέρασαν λοιπόν πέντε χρόνια επίμονης δουλειάς χωρίς χαλαρότητα και διαλείμματα με ένα και μόνο στόχο,να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας και να ψηφιοποιήσουμε τα τεύχη αυτά τα οποία πλέον αποτελούν μια ολοκληρωμένη συλλογή επάνω στην ιστορία της τεχνολογίας των υπολογιστών για την Ελλάδα μας και όχι μόνο..

 

Source.png Πηγή: silogomania.com