Μέχρι στιγμής είχαμε την τύχη να δούμε δύο λύσεις υδρόψυξης από τη γκάμα της Rajintek και συγκεκριμένα από τη σειρά Triton όμως έλειπε ένα ακόμη μοντέλο, το οποίο είναι μάλλον και το πιο εντυπωσιακό.

Έτσι λοιπόν μετά από τις Triton 140 & 280, το παζλ ολοκληρώνεται με την έλευση της Triton 360 η οποία αποτελεί την αιχμή του δόρατος της εταιρείας σε ό,τι αφορά την παροχή ολοκληρωμένων all-in-one λύσεων κλειστού κυκλώματος.

 

Με σημαντικά μεγαλύτερες διαστάσεις από τα δύο άλλα μοντέλα και βέβαια αισθητά βελτιωμένες προδιαγραφές η εν λόγω υδρόψυξη δεν απευθύνεται τόσο στο ευρύ κοινό όσο κυρίως σε ένα συγκεκριμένο σύνολο power users & enthusiasts που έχουν πολύ υψηλές απαιτήσεις αλλά και τη δυνατότητα να δαπανήσουν ένα διόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό. Σύμφωνα με την εταιρεία η Triton 360 έχει τοποθετηθεί σε ένα ιδιαίτερα ελκυστικό σημείο έναντι του άμεσου ανταγωνισμού της τόσο σε ό,τι αφορά την τιμή της όσο και τις επιδόσεις.

 

Όλα αυτά όμως θα τα δούμε στη συνέχεια της παρουσιασής μας, η αρχή της οποίας θα γίνει όπως πάντα με την παράθεση των τεχνικών χαρακτηριστικών του υπό δοκιμή προϊόντος.


 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/review/_/hardware/cooling/raijintek-triton-360-review-r768[/url]']Raijintek Triton 360 Review