Η μόδα με τα selfies συνεχίζεται ακάθεκτη, και ίσως ένα νέο drone, το Lily το οποίο παρουσιάστηκε χθες, πηγαίνει την όλη διαδικασία αρκετά βήματα παρακάτω αναλαμβάνοντας να γίνει ο προσωπικός σας κινηματογραφιστής.

Αν και οι δημιουργοί του δεν επιθυμούν να το ονομάζουν Drone, στην ουσία το Lily είναι ένα αυτόνομο drone που σκοπό του έχει να σας κινηματογραφεί για τα 20 λεπτά που διαθέτει αυτονομία, χαρίζοντας εντυπωσιακά πλάνα τα οποία μας θυμίζουν κινηματογραφική ταινία.

 

Με όμορφο σχεδιασμό και με αδιάβροχο χαρακτήρα που δε συναντάμε συχνά σε drones, το Lily είναι σε θέση να καταγράψει βίντεο Full HD με 60 καρέ το δευτερόλεπτο ή στην HD ανάλυση με 120 καρέ το δευτερόλεπτο. Όπως αναφέραμε, είναι αυτόνομο και το μόνο που χρειάζεται είναι να το πετάξει ο ιδιοκτήτης του στον αέρα προκειμένου να απογειωθεί και να ξεκινήσει την εγγραφή βίντεο.

 

Ένα ειδικό ρολόι που φορά ο κάτοχος του, δίνει την απαραίτητη πληροφορία στο Lily για το ποιον άνθρωπο θα πρέπει να ακολουθήσει και να κινηματογραφήσει ενώ είναι σε θέση να κάνει παράλληλα και λήψη φωτογραφιών με ανάλυση 12MP.

 

Αναμένεται στην αγορά το Φεβρουάριο του 2016 με τιμή $499 μόνο για όσους προχωρήσουν σε προπαραγγελία, ενώ όσοι δε προλάβουν, θα μπορούν να το προμηθευτούν με τιμή $999.

 

Link.png Site: Lily Camera