Η ημερομηνία παρουσίασης του επόμενου iPhone πλησιάζει αν και με βάση τις διαρροές, γνωρίζουμε ήδη αρκετά πράγματα όχι μόνο για το iPhone 5s αλλά και για το νέο φθηνό iPhone που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει η Apple με την ονομασία iPhone 5c.

Με καθημερινές διαρροές φωτογραφιών από τα διάφορα στάδια δοκιμών των νέων iPhone, μάθαμε για πρώτη φορά τα σχέδια της εταιρείας για την κυκλοφορία του iPhone 5s στο "χρυσό" χρώμα καθώς και το πλάνο της εταιρείας για ενσωμάτωση καλύτερης κάμερες με διπλό LED Flash. Σήμερα όμως έχουμε την ευκαιρία να δούμε κατά πάσα πιθανότητα στο παρακάτω βίντεο το νέο χρώμα του iPhone αλλά και το οικονομικό iPhone 5c. Όπως είχε πρωτοαναφερθεί, το "χρυσό" iPhone έχει ένα "ελαφρύ σαμπανιζέ" χρώμα που ταιριάζει και με τις δύο κλασσικές προτάσεις χρωμάτων, το άσπρο και το μαύρο.

 

 

Στο βίντεο που διέρρευσε βλέπουμε ακόμα και το iPhone 5c που αναμένεται να στηριχτεί στο πολυκαρβονικό πλαστικό υλικό και να κυκλοφορήσει σε αρκετά χρώματα όπως μπλε, κόκκινο, πράσινο, κίτρινο και άσπρο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το iPhone 5c δε θα κυκλοφορήσει σε μαύρο χρώμα και αναμένεται να αντικαταστήσει το iPhone 5.

 

Link.png Site: http://www.macrumors.com/2013/08/26/newly-released-video-offers-detailed-look-at-upcoming-champagne-iphone-5s-and-low-cost-iphone/[/url]']Macrumoros