Εδώ και αρκετούς μήνες κυκλοφορούν φήμες ότι η Apple αναμένεται να ανακοινώσει σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει τον ερχόμενο Μάρτιο ή Απρίλιο μία νέα συσκευή, με οθόνη 4,0 ιντσών.

Η ονομασία της συσκευής, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα είναι iPhone 5se και πρόσφατα, φωτογραφήθηκε δίπλα σε ένα παλαιότερο iPhone 5. Όπως μπορείτε να δείτε, διαθέτει περισσότερες καμπύλες ενώ με μία προσεκτικότερη ματιά γίνονται αντιληπτές και οι έντονες πλαστικές γραμμές, που γνωρίσαμε με την εμφάνιση των iPhone 6 και 6 Plus.

 

Επίσης παρατηρείται και το χαρακτηριστικό Touch ID. Ακόμα, διαθέτει διαφορετικό σχεδιασμό στα πλήκτρα για την αυξομείωση της έντασης του ήχου –που βρίσκονται αριστερά μαζί με τον διακόπτη sleep- καθώς και στο πλήκτρο ενεργοποίησης/ απενεργοποίησης –που βρίσκεται δεξιά.

 

Η φωτογραφία έκανε πρόσφατα την εμφάνιση της στο forum του OneMoreThing στο οποίο παλαιότερα είχε διαρρεύσει η οθόνη του iPad Air 2 καθώς και ο σχεδιασμός του iPad Air, οπότε και έχουμε να κάνουμε με μάλλον αξιόπιστες πληροφορίες.

 

Φημολογείται, ότι το νέο iPhone 5se θα διαθέτει εμπρόσθια κάμερα 1,2MP και κύρια κάμερα 8,0MP, το χαρακτηριστικό Live Photos, NFC για την λειτουργία Apple Pay καθώς και το A8 SoC μαζί με τον συνεπεξεργαστή M8.

 

Link.png Site: 9to5Mac