Φήμες οι οποίες ξεκίνησαν από ευρήματα του προγραμματιστή Francois Beaufort θέλουν τη Google να κυκλοφορεί ένα νέο Chromebook με οθόνη αφής και ανάλυση 2560x1700 pixels.

Σύμφωνα με ένα νέο video που δημοσιεύτηκε από την ιστοσελίδα Android Authority πρόκειται για το Chromebook Pixel σχεδιασμένο από τη Google, κάτι που ίσως υποδεικνύει μια νέα σειρά συσκευών της εταιρείας. Σημειώνεται ότι το video φαίνεται να έχει δημιουργηθεί από τη Slinky.me, μια εταιρεία που συνεργαζόταν στο παρελθόν με τη Google. Ο Victor Koch ο οποίος είναι ο Διευθύνοντας Σύμβουλός της αναφέρει ότι η διαρροή έγινε ύστερα από επίθεση χάκερ στα YouTube videos της εταιρείας που δεν είχαν μέχρι σήμερα δημοσιευθεί.

 

http://www.youtube.com/watch?v=gATmGYogynE

 

Τα Chromebooks έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλή τελευταία, με τη Samsung να κατέχει προς το παρόν τα σκήπτρα των περισσότερων πωλήσεων. Στη λίστα των κατασκευαστών έχει προστεθεί και η HP το τελευταίο διάστημα, με το Pavillion 14 Chromebook. Το αξιοπρόσεκτο με την υπόθεση Pixel είναι ότι αν όντως πρόκειται για επικείμενο μοντέλο που θα κυκλοφορήσει, θα είναι το πρώτο που θα έχει σχεδιαστεί από την ίδια τη Google.

 

Link.png Site: http://thenextweb.com/google/2013/02/06/google-could-be-working-on-new-chromebook-pixel-computer-with-high-density-and-touchscreen-display/[/url]']thenextweb.com