Πρόσφατες διαρροές δείχνουν ότι το Pixel 2 δεν θα διαθέτει και τόσο εντυπωσιακή οθόνη, τουλάχιστον σε σύγκριση με την οθόνη που θα διαθέτει το Pixel XL 2, ωστόσο μία αίτηση της HTC στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (FCC) επιβεβαιώνει ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του Google-branded smartphone που περιμένουμε να κάνει το ντεμπούτο του μέσα στους επόμενους δύο μήνες.

Η HTC είχε αναλάβει τη κατασκευή και των δύο προηγούμενων συσκευών (Pixel και Pixel XL) ωστόσο φημολογείται ότι η LG έχει αναλάβει τη κατασκευή του μεγαλύτερου μοντέλου της δεύτερης γενιάς της σειράς smartphones της Google.

 

Οι δύο συσκευές έχουν παρόμοιο σχεδιασμό στο πίσω μέρος με μικρότερο “γυάλινο παράθυρο” από την πρώτη γενιά Pixel, ωστόσο το HTC-made μοντέλο Pixel 2 δεν φαίνεται να μοιράζεται τον ίδιο σχεδιασμό στην πρόσοψη με το μεγαλύτερο μοντέλο (XL) τουλάχιστον από άποψη… περιθωρίων (bezels).

 

Υπάρχει περίπτωση να διαθέτει dual front facing speakers για πλουσιότερο ήχο (παράξενο να απουσιάζει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό από το μεγαλύτερο και ακριβότερο μοντέλο πάντως). Όσον αφορά στο headphone jack ενδέχεται και τα δύο μοντέλα να μην διαθέτουν την υποδοχή.

 


gallery_286955_4136_66854.jpg

 


Το μικρότερο επίσης από τα δύο νέα Pixel που περιμένουμε πρόκειται να διαθέτει το χαρακτηριστικό “Active Edge” που κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά με το χαρακτηριστικό Edge Sense που είδαμε στο U11.

 

Έτσι, θα δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να εκτελέσει ορισμένες λειτουργίες ή να ενεργοποιήσει χαρακτηριστικά, όπως τον Google Assistant, ασκώντας πίεση στις άκρες του κινητού (ουσιαστικά με το να ζουλήξει το κινητό). Το κινητό μαθαίνουμε ότι σε αυτή τη δοκιμαστική φάση τρέχει Android 8.0.1 με το πλέον σύγχρονο patch ασφαλείας εγκατεστημένο.

 


gallery_286955_4136_14256.jpg

 


Link.png Site: The Verge
Link.png Site: GSMArena