Το νέο smartphone της Google, το Pixel 2, θα ανακοινωθεί επίσημα στις 4 Οκτωβρίου όπως επιβεβαίωσε σήμερα η εταιρεία με μια νέα διαφημιστική εκστρατεία.

Επιπλέον η Google έχει δημιουργήσει και μια νέα ιστοσελίδα στη διεύθυνση madebygoogle.com στην οποία δηλώνει ότι «όποιος σκέφτεται να αλλάξει κινητό, καλό είνια να συντονιστεί στην ιστοσελίδα αυτή στις 4 Οκτωβρίου», ζητώντας το e-mail του χρήστη για να τον ειδοποιήσει όταν φτάσει η ώρα.

 

Οι φήμες γύρω από το Pixel 2 -όπως είναι η πιθανότερη ονομασία της συσκευής- έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό και αναφέρουν την παρουσία του Snapdragon 835 με 4GB μνήμη και πιστοποίηση αδιαβροχοποίησης IP68. Από τα χαρακτηριστικά που θα ξεχωρίζουν τη συσκευή είναι το αριστερό και δεξί πλαίσιο το οποίο θα μπορεί να πατηθεί, ενεργοποιώντας ρυθμίσεις ή εφαρμογές που έχει ορίσει ο χρήστης από πριν. Παρόμοια λειτουργία είδαμε για πρώτη φορά τον Μάιο με την ανακοίνωση του U11 της HTC όπου ανάλογα με τη δύναμη του πατήματος ο χρήστης μπορεί να ορίσει ενέργειες όπως τη λήψη φωτογραφιών, βίντεο κ.α.

 

Όπως και με την πρώτη γενιά, έτσι και η δεύτερη θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, την κανονική και την XL με μεγαλύτερη 6 ιντσών οθόνη. Αυτή θα διακρίνεται ακόμη για τα ελάχιστα πλαίσια περιμετρικά ενώ το μικρότερο μοντέλο όπως όλα δείχνουν θα μοιάζει στην εμφάνιση με το πρώτο Pixel.

 

Φυσικά το Pixel 2 θα στηρίζεται στην τελευταία έκδοση του Android, την 8.0 Oreo και στην παρουσίαση η Google αναμένεται να δώσει και πάλι έμφαση στο Google Assistant και τις δυνατότητες που προσφέρει με την τελευταία αναβάθμιση.

 

Link.png Site: TechCrunch