Η Acer μας εξέπληξε θετικά πριν λίγες ημέρες όταν και είδαμε για πρώτη φορά από κοντά το ένα από τα 2 νέα ultrabook της σειράς Aspire S7 με Windows 8 και το οποίο διαθέτει οθόνη αφής 13.3' ιντσών σε συνδυασμό με κορυφαία ποιότητα κατασκευής και σχεδιασμό. Είδαμε από κοντά και το έτερο μέλος της σειράς, το Aspire S7 11.6' και οι εντυπώσεις μας παραμένουν και γι'αυτό το μοντέλο.

Το Acer Aspire S7 11.6' Ultrabook διαθέτει οθόνη αφής 11.6' ιντσών και με την ίδια Full HD ανάλυση του μεγαλύτερου μοντέλου δηλαδή 1920x1080 κάτι που ακούγεται και είναι στην πράξη εντυπωσιακό.

 

 

 

Η ποιότητα κατασκευής είναι από την πρώτη στιγμή εμφανής αφού το σασί της συσκευής είναι κατασκευασμένο με αλουμίνιο και μαγνήσιο ενώ στο εσωτερικό διαθέτει επεξεργαστή της σειράς Core i, 4gb μνήμη, ενσωματωμένο υποσύστημα γραφικών Intel HD 4000 και μπαταρία με αυτονομία 6 ωρών. Οι θύρες που βρίσκονται πάνω στο Aspire S7 11.6' περιλαμβάνουν USB 3.0, micro SD, USB 3.0 και Thunderbolt.

 

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε και τα 2 μοντέλα της σειράς Aspire S7, ξεπερνώντας κάποια προβλήματα που συναντήσαμε τις προηγούμενες μέρες με μοντέλο προπαραγωγής του Aspire S7 13.3'.

 

http://www.youtube.com/watch?v=JaVio1ZJ08A

 

Ως νέο ultrabook και μα οθόνη αφής, θα κυκλοφορήσει στο τέλος Οκτωβρίου μαζί με την επίσημη κυκλοφορία των Windows 8 τα οποία και φυσικά διαθέτει προεγκατεστημένα.