Το Jade Primo αποτελεί ένα από τα πρώτα smartphones της Acer που θα κυκλοφορήσουν με Windows 10. Το συγκεκριμένο μοντέλο είχε παρουσιαστεί από την ίδια την Acer τον Σεπτέμβριο στην έκθεση IFA στο Βερολίνο, χωρίς όμως να δοθούν λεπτομέρειες αναφορικά με την τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Ωστόσο, η Acer πραγματοποίησε πρόσφατα παρουσίαση στις Φιλιππίνες, σύμφωνα με την οποία το Jade Primo θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο με τιμή PHP 18.990, που αντιστοιχεί σε $408 (367 ευρώ). Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι, με βάση προηγούμενες δηλώσεις της ίδιας της Acer, η συγκεκριμένη τιμή ενδέχεται να περιλαμβάνει Continuum Dock, ποντίκι και πληκτρολόγιο, ώστε να μπορεί ο χρήστης να αξιοποιήσει τη λειτουργία Continuum που προσφέρουν τα Windows 10.

 

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, το Acer Jade Primo ενσωματώνει οθόνη 5,5 ιντσών, ανάλυσης 1920x1080 (Full HD), διαθέτει βασική κάμερα ανάλυσης 21 MP και εμπρόσθια κάμερα 8 MP, εξαπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 808 της Qualcomm, μνήμη RAM 3 GB και χωρητικότητα 32 GB.

 

Υπάρχει πιθανότητα οι τιμές του Jade Primo σε Αμερική και Ευρώπη να είναι διαφορετικές από τις Φιλιππίνες. Συγκεκριμένα, εκτιμάται ότι στην Αμερική θα κοστίζει $450 και στην Ευρώπη 400 ευρώ.

 

Link.png Site: GSMArena