Το Chrome OS της Google, φαίνεται ότι αποκτά έναν καινούργιο OEM κατασκευαστή. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, έπειτα από την Samsung, την Acer και την πρόσφατη είσοδο της Lenovo, η HP θα είναι ακόμη ένας κατασκευαστής που θα εισέλθει στην αγορά των Chromebook με την πυρετώδη προετοιμάσια του Pavilion Chromebook 14-c010us.

Οι πληροφορίες προέρχονται από ένα pdf αρχείο στην επίσημη ιστοσελίδα της HP και το οποίο κατέβηκε λίγες ώρες μετά τη διαρροή.

 

Όσον αφορά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, θα εξοπλιστεί με οθόνη των 14 ιντσών μαζί με έναν επεξεργαστή της Intel χρονισμένο στα 1.1 GHz, 2 GB μνήμης RAM αλλά και 16 GB SSD, με το βάρος του να αγγίζει τα 1800 γραμμάρια. Σύμφωνα με το pdf, η μέγιστη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του αγγίζει μόλις τις 4:15 ώρες. Αυτή τη στιγμή δεν γίνεται λόγος για την πιθανή ημερομηνία διάθεσης του HP Chromebook, ούτε αναφέρεται η τιμή του.

 

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο πρόεδρος της Acer, JT Wong, ανέφερε ότι το Chromebook των $199, αποτελέσε μια επιτυχία από την ημέρα της διάθεσής του, τον Νοέμβριο και ότι τα Chromebooks πλέον αντιπροσωπεύουν το 10% των πωλήσεων notebook της εταιρείας στην Αμερική.

 

Link.png Site: http://www.neowin.net/news/hp-revealed-to-be-the-latest-to-join-chromebook-family[/url]']neowin.net