Το κορυφαίο smartphone της HTC θα παρουσιαστεί τις επόμενες εβδομάδες, όμως ήδη γνωρίζουμε αρκετά γι'αυτό και κυρίως την εξωτερική του εμφάνιση με βάση ανάρτηση του γνωστού και μη εξαιρετέου @evleaks.

Όπως επιβεβαιώνει όχι μόνο ο @evleaks αλλά και ο λογαριασμός @onleaks, η νέα ναυαρχίδα της HTC θα ονομάζεται απλά 10, με την εταιρεία να αφαιρεί πλέον από την ονομασία τη λέξη One και το γράμμα M που αναφέρεται στο μοντέλο. Από την εικόνα που δημοσιεύθηκε από τον @evleaks, μπορούμε να δούμε το HTC 10 από όλες τις πλευρές, το οποίο φέρει αρκετά κοινά στοιχεία με τα προηγούμενα κορυφαία smartphones της HTC, ενώ στην εμπρόσθια όψη έχει προστεθεί πλήκτρο home, που ενσωματώνει παράλληλα και αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώματος.

 

Στο κάτω μέρος η HTC επιλέγει την προσθήκη USB Type-C θύρας ενώ τα πιθανότερα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής φέρουν να διαθέτει οθόνη 5.15 ιντσών ανάλυσης QHD, ενώ για το εσωτερικό αναμένεται να δούμε το κορυφαίο SoC της Qualcomm, το Snapdragon 820 με Adreno 530 GPU, 4GB μνήμη, καθώς και κάμερα 12MP. Ειδικά για την κάμερα, στελέχη της HTC έχουν ανεβάσει τον πήχυ των προσδοκιών αναφέροντας ότι αυτή θα είναι «πολύ πολύ συναρπαστική».htc10.jpg
Όπως όλα δείχνουν, η παρουσίαση του HTC 10 θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα, με πιθανότερη ημερομηνία την 11η Απριλίου.

 

Link.png Site: http://www.droid-life.com/2016/03/04/htc-10-pictures-specs/[/url]']Droid Life