Οι πληροφορίες του Bloomberg που έκαναν λόγο για μία συσκευή που έχει αρκετές ομοιότητες σχεδιαστικά με το προηγούμενο μοντέλο, φαίνεται να επιβεβαιώνονται από δύο φωτογραφίες που δημοσιεύει το γαλλικό NWE, και δείχνουν ένα πρωτότυπου του HTC One (M9).

Όπως βλέπουμε -αν και θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί τόσο για τις φωτογραφίες όσο και από το γεγονός ότι πρόκειται για ένα πρωτότυπο- η σχεδιαστική γλώσσα είναι οικεία.

Διατηρείται ο μεταλλικός unibody σχεδιασμός ενώ και τα περιθώρια, τουλάχιστον αριστερά και δεξιά από την οθόνη, δείχνουν συμμαζεμένα σε σχέση με το παρελθόν.

 

Στην πρόσοψη διαθέτει δύο ηχεία -BoomSound- τα οποία προσφέρουν στερεοφωνικό ήχο (θα υποστηρίζεται κατά τη λήψη video σύμφωνα με φήμες ήχος Dolby Digital Plus 5.1) ενώ η εμπρόσθια κάμερα θα έχει κατά πάσα πιθανότητα αισθητήρα 13 Megapixels. Η οθόνη σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει θα διατηρηθεί στις 5,0 ίντσες και η υποστηριζόμενη ανάλυση θα είναι σύμφωνα με το Nowhereelse 1080 x 1920 pixels.

 

Η οπίσθια κάμερα, που όπως μπορείτε να δείτε σε σχεδιασμό διαφέρει σε σχέση με αυτή του One (M8). θα προσφέρει δυνατότητα λήψης video 4Κ και θα βασίζεται σε αισθητήρα ανάλυσης 20,7 Megapixels (κατά πάσα πιθανότατα της Sony). Κατά πάσα πιθανότητα θα απουσιάζει το χαρακτηριστικό Duo Camera, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο.

Όσο αφορά στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, η συσκευή της HTC αναμένεται να βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 810 SoC (Adreno 430GPU), θα διαθέτει 3GB RAM και θα βασίζεται στο Android 5.0 Lolipop και στο Sense 7 UI.

Η Ταϊβανέζικη εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει το HTC One (M9) την 1η Μαρτίου μαζί με το πρώτο της smartwatch.

 

gallery_286955_1606_9764.jpg

 

gallery_286955_1606_119448.jpg

 

Link.png Site: PhoneArena