Προσκλήσεις έστειλε η HTC για μία εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στα πλαίσια του Mobile World Congress, που όπως κάθε χρόνο πραγματοποιείται στην Βαρκελώνη, στην Ισπανία.

Η πρόσκληση για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί 1η Μαρτίου δείχνει τον ουρανό γεμάτο αστέρια και μία ιδιαίτερα λαμπρή πηγή φωτός ενώ γράφει "Utopia in progress" κάτω από το λογότυπο της Ταϊβανέζικης εταιρείας.

Το μοναδικό στοιχείο που μπορούμε να εντοπίσουμε, είναι ότι τα γράμματα "i" στο "utopia" και το δεύτερο "r" στο "progress" σχηματίζουν ανάποδα τον αριθμό "1" που παραπέμπει στη ναυαρχίδα της εταιρείας, αλλά "μπορεί και να αποτελεί αποκύημα της καλπάζουσας φαντασίας μας".

Πέρυσι, η εταιρεία παρουσίασε στο MWC 2014 ένα mid-range smartphone, το Desire 816 αλλά φέτος, οι περισσότεροι περιμένουν τουλάχιστον δύο εταιρείες να παρουσιάσουν τις ναυαρχίδες τους στο συνέδριο (HTC, Sony).

 

Εδώ και καιρό έχουν κυκλοφορήσει φήμες ότι η HTC θα παρουσιάσει κατά την διάρκεια του MWC 2015, το HTC One (M9), για το οποίο έχουν κυκλοφορήσει διάφορες φήμες για τα χαρακτηριστικά του, όπως ότι θα βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 810 SoC, θα διαθέτει QHD οθόνη, UltraPixel εμπρόσθια κάμερα και κύρια κάμερα στα 20,7 Megapixels ενώ και η μπαταρία του θα επιδεικνύει 3500mAh. Για να δούμε...

 

Link.png Site: GSMArena