Οι φήμες τελικά ήταν επιβεβαιώθηκαν και πλέον το HTC One αποκτά μια νέα έκδοση με την ονομασία Google Edition, όπως ακριβώς έγινε πριν μερικές ημέρες με την ανακοίνωση της αντίστοιχης έκδοσης του Galaxy S4.

Το νέο HTC One ανακοινώθηκε επίσημα από τον Sundar Pinchai της Google που οδηγεί το τμήμα Android και Chrome OS της εταιρείας, στα πλαίσια συνέντευξης του στο συνέδριο AllThingDigital.

 

Όπως και με το Galaxy S4, έτσι και η συγκεκριμένη έκδοση του HTC One δε διαθέτει το γραφικό περιβάλλον της εταιρείας, το Sense 5.0 και θα κυκλοφορήσει με το περιβάλλον που διαθέτει η έκδοση Jelly Bean 4.2.2 την οποία και ενσωματώνει. Το κύριο πλεονέκτημα των συγκεκριμένων εκδόσεων των δύο αυτών smartphone είναι η πολύ πιο γρήγορη κυκλοφορία και ενσωμάτωση των μελλοντικών εκδόσεων του Android που θα κυκλοφορήσει η Google, όπως ακριβώς με τα μοντέλα Nexus που κυκλοφορεί η εταιρεία.

 

Το HTC One Google Edition Θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Αμερική στις 26 Ιουνίου μέσα από το Play Store της Google σε ξεκλείδωτη μορφή με τιμή $599.

 

Link.png Site: http://blog.htc.com/2013/05/htc-one-google-nexus-experience/?gb25[/url]']Ανακοίνωση HTC