Το Phab 2 Pro της Lenovo, το πρώτο smartphone που ενσωματώνει την τεχνολογία Tango της Google και με το οποίο είχαμε μια πρώτη επαφή πριν μερικές ημέρες στην IFA 2016, θα καθυστερήσει τελικά να κυκλοφορήσει στην αγορά.

Αρχικά η συσκευή αναμενόταν στην αγορά αυτές τις μέρες όμως σύμφωνα με δήλωση υψηλόβαθμου στελέχους της κινέζικης εταιρείας, πλέον η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας μετατίθεται για την εορταστική περίοδο. Με τιμή $500, το Phab 2 Pro έρχεται με τέσσερις συνολικά κάμερες στο πίσω μέρος οι οποίες συνεργάζονται μεταξύ τους προκειμένου να επιτρέψουν στο smartphone την τρισδιάστατη χαρτογράφηση ενός χώρου σε πραγματικό χρόνο, χρησιμοποιώντας όλους τους διαθέσιμους αισθητήρες. Ένας από αυτούς βοηθάει τη συσκευή να «κατανοήσει» το σχήμα του κόσμου γύρω από τη συσκευή, η fisheye κάμερα να διακρίνει τις γωνίες και ένα άλλος εντοπίζει την κίνηση του χρήστη.

 

Το Phab 2 Pro έρχεται με το Snapdragon 652 chipset, με ειδική τροποποιημένη GPU προκειμένου να συνεργάζεται καλύτερα με την τεχνολογία Tango. Η οθόνη της συσκευής είναι αρκετά μεγάλη, στις 6,4 ίντσες με ανάλυση Quad HD ενώ θα πρέπει να επισημανθεί ότι το Phab 2 Pro θα είναι το πρώτο smartphone που μπορεί να καταγράψει ήχο 360 μοιρών μέσω των συστημάτων Dolby Audio 5.1, Dolby Atmos και την παρουσία τριών μικροφώνων με ακύρωση θορύβου που υποστηρίζει.

 

 

Link.png Site: PhoneArena