Αν και ήδη γνωρίζουμε αρκετά πράγματα για το V30, το οποίο η LG θα αποκαλύψει επίσημα στις 31 Αυγούστου, χάρη σε μία εικόνα που δημοσιοποίησε ο γνωστός leakster @evleaks γνωρίζουμε και το παραμικρό σχεδόν για το design του.

Το νέο LG V30 θα διαθέτει κυρτό προστατευτικό γυαλί στην πρόσοψη τύπου Gorilla Glass 5 και η οθόνη του FullVision θα είναι τεχνολογίας P-OLED, με 20% και 50% μικρότερα περιθώρια στο πάνω και κάτω τμήμα της πρόσοψης αντίστοιχα.

 

Το LG V30 θα υποστηρίζει HDR10 για αναπαραγωγή περιεχομένου με βαθύτερα μαύρα, υψηλότερες αντιθέσεις, ευρύτερη χρωματική γκάμα κ.ά. Η ναυαρχίδα της Νοτιοκορεάτικης εταιρείας βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 835 SoC και θα διαθέτει 4GB ή 6GB RAM και dual-camera setup στο πίσω μέρος, που μάλιστα θα διαθέτει σύστημα φακών LG Crystal Clear Lens (από γυαλί και όχι από πλαστικό) με διάφραγμα f/1.6 ώστε να εισέρχεται ακόμα περισσότερο φως.

 

Όσον αφορά στο λογισμικό, γνωρίζουμε ότι θα βασίζεται στην τελευταία έκδοση του Android (μάλλον Android 7.1 Nougat και θα αναβαθμιστεί αργότερα σε Android O) σε συνδυασμό με το UX 6.0+ της εταιρείας, που θα διαθέτει το χαρακτηριστικό floating bar, always-on display, face/ voice recognition και παραμετροποιήσιμο haptic engine.

 

Όπως αναφέραμε, η συσκευή πρόκειται να παρουσιαστεί επίσημα στα πλαίσια της έκθεσης IFA στο Βερολίνο, στις 31 Αυγούστου. Το Insomnia θα βρίσκεται βεβαίως στην εκδήλωση για να σας το παρουσιάσουμε σε hands-on video.

 

Link.png Site: GSMArena