Τρεις νέες συσκευές smartphone της σειράς Optimus L έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο, λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωσή τους. O λόγος για τα LG Optimus L3 II, L5 II και L7 II τα οποία παρουσιάζουν σαφείς βελτιώσεις ως προς το hardware εντούτοις όμως διατηρούν το design των προκατόχων τους που τα οδήγησε στη λαμπρή πορεία των 10 εκ. πωλήσεων παγκοσμίως.

Το entry-level LG Optimus L3, φέρει CPU στο 1GHz και βελτιωμένη οθόνη τύπου IPS σε σύγκριση με αυτή που διέθετε ο προκάτοχός του. Διατηρεί όμως το ίδιο μέγεθος οθόνης και την ανάλυσή της. Από την άλλη μεριά το LG Optimus L5 II εξοπλίζεται με επεξεργαστή του 1GHz τύπου Cortex-A9 αλλά και με PowerVR SGX531 GPU. Η οθόνη του συγκεκριμένου smartphone είναι των 4 ιντσών τύπου WVGA ενώ θα βρούμε και προεγκατεστημένη την 4.1.2 Jelly Bean έκδοση του Android.

 

Επιπροσθέτως στην λίστα υπάρχει και το LG Optimus L7 II που λέγεται ότι θα περιλαμβάνει έναν επιπρόσθετο CPU core σε σχέση με τον προκάτοχό του. Φήμες συγκεκριμένα κάνουν λόγο για επεξεργαστή τύπου Qualcomm Snapdragon MSM8225 χρονισμένος στα 1GHz, Adreno 203 GPU, 768MB μνήμης RAM, οθόνη 4.3" WVGA, μια κάμερα των 8MP καθώς και μπαταρία των 2,460mAh. Και η εν λόγω συσκευή θα διαθέτει Android

4.1.2 Jelly Bean.

 

Optimus_L_Series.jpg

Τέλος να αναφερθεί ότι αναμένεται να κυκλοφορήσουν και Dual-Sim εκδόσεις των προαναφερθέντων μοντέλων, δεδομένης, άλλωστε, της μεγάλης απήχησης της σειράς L σε συγκεκριμένες αγορές. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η LG θα μας τις παρουσιάσει επισήμως στην έκθεση MWC που θα λάβει χώρα στην Βαρκελώνη.

 

Ενημέρωση: Η LG προχώρησε πριν λίγη ώρα στα επίσημα αποκαλυπτήρια του πρώτου από τα τρία νέα κινητά της σειράς Optimus L, του Optimus L7 II το οποίο θα κυκλοφορήσει από την επόμενη εβδομάδα. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι τα ίδια με την προηγούμενη αναφορά με το πάχος της συσκευής να κυμαίνεται στα 9.7' χιλιοστά.

 

Optimus L7 II Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

 

• Chipset: 1GHz Dual-Core (Qualcomm MSM8225)

• Memory: Up to 4GB eMMC / 768MB RAM / Micro SD

• Display: 4.3-inch WVGA IPS

• Camera: Rear 8.0MP with LED Flash / Front VGA

• OS: Android 4.1 Jelly Bean

• Battery: 2,460mAh

• Size: 121.5 x 66.6 x 9.7 mm/ 122.2 x 66.6 x 9.7 mm (Dual-SIM)

 

Link.png Site: http://www.gsmarena.com/lg_optimus_l3_ii_l5_ii_l7_ii_leak_out_ahead_of_announcement-news-5516.php[/url]']gsmarena.com