Κάποιες φορές διαπιστώνεις ότι δεν μπορείς να απολαύσει ένα παιχνίδι που σου αρέσει, επειδή πολύ απλά το hardware στον υπολογιστή σου δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις του.

Με τη λύση πάντως που προτείνει η Nvidia, μπορείς να καθυστερήσεις ή να αναβάλεις, τουλάχιστον για ένα διάστημα την επόμενη… αναβάθμιση του υπολογιστή σου. Ποια είναι η λύση που προτείνει; Ονομάζεται GeForce NOW και ουσιαστικά με το κατάλληλο αντίτιμο πρόκειται για μία εναλλακτική λύση στην περίπτωση που θέλεις να απολαύσεις το gaming με κορυφαίους τίτλους ακόμα και αν έχεις παλαιότερης τεχνολογίας υπολογιστή, Mac ή ακόμα και κονσόλα Nvidia Shield. Πρόκειται για μία τεχνολογία game streaming που χοντρικά επιτρέπει την απομακρυσμένη σύνδεση της συσκευής ή του υπολογιστή που χρησιμοποιείς με διακομιστές της Nvidia, οι οποίοι αναλαμβάνουν την βαριά εργασία του rendering των γραφικών καθώς και του input των keyboard/ mouse.

 

Αν και το GeForce NOW υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό και έχει φέρει αρκετούς τίτλους PC στους χρήστες κονσόλας Nvidia Shield, η νέα βελτιωμένη έκδοση της υπηρεσίας ξεκίνησε να είναι διαθέσιμοι και για τους κατόχους PC ή Mac. Η εταιρεία επίσης ανακοίνωσε ότι τώρα ορισμένοι απομακρυσμένοι διακομιστές της εξοπλίζονται και με τελευταίας γενιάς κάρτες γραφικών GeForce GTX 1080.

 

Οι νέοι χρήστες έχουν στην διάθεση τους οκτώ ώρες δωρεάν παιχνιδιού σε servers με GTX 1060 αλλά τέσσερις ώρες με GTX 1080. Με $25, προστίθενται στον λογαριασμό του χρήστη 20 ώρες επιπλέον παιχνιδιού με GTX 1060 ή δέκα ώρες παιχνιδιού επιπλέον με GTX 1080. Η βελτιωμένη υπηρεσία θα διατεθεί στις ΗΠΑ από τον ερχόμενο Μάρτιο.