Μετά τη δοκιμή του Απριλίου η εταιρία με έδρα τη Σεούλ ανακοίνωσε ότι ξεκινάει μαζική παραγωγή 3GB RAM για smartphones τα οποία βασίζονται στο πρότυπο LPDDR3 και κατασκευάζονται με μέθοδο ολοκλήρωσης στα 20 νανόμετρα. Οι καινούριες RAM θα είναι διαθέσιμες σε κατασκευαστές στο δεύτερο μισό του έτους και η πρώτη συσκευή που αναμένεται να τα ενσωματώσει είναι το Galaxy Note 3 με τον καινούριο Exynos 5420.

Η παρουσίαση της τρίτης εκδοχής του δεύτερου δημοφιλέστερου smartphone της Samsung θα γίνει στην IFA στις αρχές του Σεπτεμβρίου οπότε η παραγωγή των καινούριων τσιπ φαίνεται ότι ξεκινάει ακριβώς την κατάλληλη στιγμή. Το πάχος που θα καταλαμβάνουν τα καινούρια τσιπ είναι 0.8 χιλιοστά, μειωμένο σε σχέση με την τωρινή γενιά επιτρέποντας χώρο για μεγαλύτερη μπαταρία. Επίσης να σημειωθεί ότι τα καινούρια τσιπ είναι πάνω από δύο φορές ταχύτερα από την τωρινή γενιά των LPDDR2 RAM και συγχρόνως καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια.

 

Ο εκπρόσωπος της Samsung προβλέπει ότι τα τρία γίγα RAM θα αποτελέσουν στάνταρ για τις ναυαρχίδες του επόμενου χρόνου.

 

 

 

 

Link.png Site: http://blog.gsmarena.com/samsung-is-now-mass-producing-fast-energy-efficient-ram-for-smartphones-in-3gb-capacity/[/url]']gsmarena