Τα αποκαλυπτήρια του Galaxy Note 4 έχουν οριστεί για τις 3 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο, στο πλαίσιο της έκθεσης IFA 2014, όμως πιθανότατα μπορούμε να έχουμε από σήμερα μια πρώτη εικόνα για την εξωτερική εμφάνιση της συσκευής.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το GSMArena, βλέπουμε ότι στο εμπρόσθιο μέρος δε θα πρέπει να περιμένουμε σημαντικές διαφορές αφού ακολουθεί πιστά το σχεδιασμό του Galaxy Note 3 και άλλων Galaxy μοντέλων της Samsung.

 

Στο πίσω μέρος η εταιρεία φαίνεται να επιλέγει για ακόμη μια χρονιά το πλαστικό υλικό με την όψη δέρματος όμως ίσως μας περιμένει μια έκπληξη περιμετρικα της συσκευής αφού οι φωτογραφίες δείχνουν την πιθανή χρήση αλουμινίου όπως και στο επερχόμενο Galaxy Alpha, την ανακοίνωση του οποίου περιμένουμε από μέρα σε μέρα.

 

Galaxy Note 4

Galaxy Note 4

 

Ακόμα δίπλα από την κάμερα ξεχωρίζει ένας νέος αισθητήρας ο οποίος πιθανότατα προορίζεται για τη μέτρηση καρδιακών παλμών, όπως αντίστοιχα στο Galaxy S5. Σίγουρα πάντως το πάχος της συσκευής φαίνεται μικρότερο από το προκάτοχό του ενώ αν επιβεβαιωθούν οι φήμες, θα πρέπει να περιμένουμε οθόνη 5.7 ιντσών με ανάλυση 2560 x 1440.

 

Σε ξεχωριστή σημερινή διαρροή, βλέπουμε και τη συσκευασία του Galaxy Note 4 στην οποία εμφανίζεται και η εμπρόσθια όψη του κινητού η οποία δε διαφέρει από τις φωτογραφίες, προσθέτωντας περισσότερους πόντους αξιοπιστίας και στις πληροφορίες του GSMArena.

 

Galaxy Note 4

 

Όλες οι πληροφορίες γύρω από τη συσκευή αναμένονται όπως είπαμε στις 3 Σεπτεμβρίου στις 3.00μμ ώρα Ελλάδος όταν και είναι προγραμματισμένη η παρουσίαση της Samsung την οποία θα παρακολουθήσουμε από κοντά, έχοντας και την πρώτη επαφή με τη συσκευή.

 

Link.png Site: GSMArena