Με το Samsung Galaxy S4 να έχει ήδη κυκλοφορήσει στην αγορά και οι πρώτες εντυπώσεις από καταναλωτές και αναλυτές να χαρακτηρίζονται αν μη τι άλλο θετικές, έφθασε η ώρα για τον διάδοχό του.

Ο λόγος για το Galaxy S4 mini, που οι πρώτες πληροφορίες άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα SamMobile δημοσίευσε κάποιες πρώτες φωτογραφίες του επερχόμενου smartphone. Αποκαλύπτεται ένα design πολύ κοντά στο Samsung Galaxy S4, με το σχεδιασμό του στο πίσω μέρος να μοιάζει πολύ με τον μεγαλύτερο "αδερφό" του. Επιπλέον λέγεται ότι το νέο smartphone της Samsung θα έρθει διαθέσιμο και σε εκδόσεις dual-SIM, δηλαδή θα μπορεί να δεχτεί στο εσωτερικό του δύο κάρτες SIM.

 

Samsung Galaxy S4 mini

Samsung Galaxy S4 mini

Samsung Galaxy S4 mini

Samsung Galaxy S4 mini

 

Άγνωστο παραμένει προς το παρόν ο τύπος του επεξεργαστή που θα δούμε μέσα στη νέα συσκευή της Samsung, εντούτοις όμως βέβαιο είναι καθώς επιβεβαιώνεται και από τις φωτογραφίες, η έκδοση του λειτουργικού με την οποία θα έρχεται εγκατεστημένο και η οποία θα είναι η 4.2.2 Jelly Bean. Η διάθεσή του αναμένεται το διάστημα Ιουνίου - Ιουλίου του 2013.

 

Link.png Site: http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s4_mini_live_photos_appear_packs_dualcore_cpu-news-5750.php[/url]']gsmarena.com