Η Samsung συνεχίζει να ανεβάζει το θερμόμετρο σχετικά με την αναμενόμενη ανακοίνωση του Galaxy S IV, κυκλοφορώντας διάφορα teaser videos και φωτογραφίες, με τις διαρροές όμως να έρχονται από άλλες πηγές και να φανερώνουν ίσως την τελική εικόνα της συσκευής.

Με μια σκοτεινή φωτογραφία που ανέβασε στην επίσημη σελίδα της στο facebook, η Samsung δίνει μια πρώτη γεύση του Galaxy S IV η οποία μοιάζει αρκετά με το προηγούμενο μοντέλο, το Galaxy S III με τις στρογγυλεμένες γωνίες και την ίδια ποιότητα κατασκευής.

 

Ίσως μάλιστα να έχουμε και το πρώτο video hands on της συσκευής αν πιστέψουμε το παρακάτω βίντεο που διέρρευσε πριν λίγη ώρα και δείχνει μια συσκευή της Samsung η οποία διαθέτει οθόνη 5' ιντσών με ανάλυση Full. Η ίδια πηγή είχε δημοσιεύσει χθες και φωτογραφίες της συσκευής η οποία φαίνεται να έχει παρόμοιο σχεδιασμό με το Galaxy Note 2 με μόνη διαφορά το μικρό bezel που χωρίζει την οθόνη από το υπόλοιπο σασί της συσκευής.

 

Πάντως στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται ακόμη η δυνατότητα για εισαγωγή 2 sim καρτών, κάτι που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στη σειρά συσκευών Duo της Samsung η οποία είναι αρκετά δημοφιλής στην Κίνα.

 

photostrip-2013-03-11-2.jpg

 

Όπως και να χει, τα αποκαλυπτήρια του Galaxy S IV θα γίνουν σε ζωντανή μετάδοση μέσα από το επίσημο κανάλι της Samsung στο YouTube, με την παρουσίαση να είναι προγραμματισμένη για τα ξημερώματα της 15ης Μαρτίου, στη 1.00πμ (ώρα Ελλάδος)

 

http://www.youtu.be/gfzom-RdrwI

 

Link.png Site: ']Facebook - Samsung

 

Ενημέρωση (14/3/2013): Νέες φωτογραφίες αλλά και βίντεο με χαρακτηριστικά της συσκευής όπως το floating touch και το smart pause, δεν αφήνουν περιθώρια για την εγκυρότητα τους αφού όλα δείχνουν ότι αυτό είναι τελικά το Galaxy S IV που θα παρουσιάσει η Samsung σήμερα αργά το βράδυ.

 

38555526.jpg

 

http://www.youtu.be/jCAtRNiYBmI

http://www.youtu.be/tN7o_AhIlTM

http://www.youtu.be/m0uHy3SNfXQ