Νωρίτερα μέσα στο μήνα και στα πλαίσια της έκθεσης IFA 2014, η Samsung έκανε την έκπληξη παρουσιάζοντας μαζί με το Galaxy Note 4 και το Galaxy Note Edge, μια διαφορετική έκδοση του κορυφαίου της smartphone η οποία διαθέτει κυρτή οθόνη στη δεξιά της άκρη.

Όπως είχε ανακοινώσει η Samsung, η κυκλοφορία της συσκευής θα γινόταν σε επιλεγμένες αγορές μέχρι το τέλος του έτους, με την κορεατική εταιρεία να ανακοινώνει σήμερα ότι τα σχέδια κυκλοφορία του Galaxy Note Edge είναι πολύ πιο περιορισμένα απ 'ότι γνωρίζαμε.

 

Με δήλωση της στην ιστοσελίδα ZDNet Κορέας, η Samsung αναφέρει ότι το Galaxy Note Edge ήταν από την αρχή ένα σχέδιο το οποίο δε θα έφτανε ποτέ σε μαζική παραγωγή τουλάχιστον γι' αυτό το χρονικό διάστημα, με την κυκλοφορία του να περιορίζεται σε συγκεκριμένες χώρες. Η μόνη σίγουρη χώρα στην οποία θα κυκλοφορήσει η συσκευή είναι χωρίς έκπληξη η Νότιος Κορέα ενώ έχει ήδη αποκλειστεί η κυκλοφορία της στην Αμερικανική αγορά.

 

Για όσους θυμούνται, το το Galaxy Note Edge διαθέτει οθόνη 5.6 ιντσών, Quad HD+ ανάλυση, στηρίζεται στον Snapdragon 805 με τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 2.7 GHz, 3 GB RAM ενώ ενσωματώνει κάμερα 16MP με υποστήριξη οπτικού σταθεροποιητή και μπαταρία χωρητικότητας 3.000 mAh. Διακρίνεται όπως αναφέραμε και στην εισαγωγή από το κυρτό μέρος της οθόνης στο δεξί άκρο της συσκευής το οποίο συμπεριφέρεται ως ξεχωριστή οθόνη, με τη Samsung να έχει προχωρήσει σε διάφορα κόλπα με τις προεγκατεστημένες εφαρμογές. Μια ιδέα για την συσκευή μπορείτε να δείτε από το παρακάτω βίντεο κατά την πρώτη μας επαφή με τη συσκευή στην επίσημη παρουσίασή της.

 

 

Link.png Site: Galaxy Note Edge - Πρώτη επαφή

Link.png Site: Gizmodo