Μπορεί το Mobile World Congress να έχει ανοίξει τις πύλες του και οι μέχρι στιγμής αποκαλύψεις νέων συσκευών να είναι ουκ ολίγες αλλά και πάρα πολύ ενδιαφέρουσες όμως αναμφίβολα ένα πολύ μεγάλο μέρος του ενδιαφέροντος και της προσοχής είναι στραμμένο στο πολυαναμενόμενο Galaxy S5 το οποίο θα ανακοινωθεί σε λίγες ώρες.

Και πώς να μην είναι άλλωστε, καθώς λίγες μόλις ημέρες πριν από την επίσημη παρουσίαση του κάποιος εκεί στη Βαρκελώνη κατάφερε όχι μόνο να το προσεγγίσει αλλά και να το βγάλει πολλές φωτογραφίες δημοσιεύοντας μάλιστα και ορισμένα από τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

 

Το πολυσυζητημένο αυτό smartphone λοιπόν, το οποίο μπορείτε να δείτε και εσείς στις σχετικές φωτογραφίες, θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως θα είναι εφοδιασμένο με έναν αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος (swype type) ο οποίος θα βρίσκεται στο ενσωματωμένος στο κεντρικό πλήκτρο (home) και μέσω του οποίου ο χρήστης θα μπορεί μεταξύ άλλων να πραγματοποιήσει online συναλλαγές στο PayPal.

 

Samsung-Galaxy-S5-leaks-ahead-of-event%20(3).jpg

 

Galaxy S5 Leak

Galaxy S5 Leak

Galaxy S5 Leak

Galaxy S5 Leak

 

Ακόμη, ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως το S5 θα διαθέτει κατά πάσα πιθανότητα πιστοποίηση στεγανότητας IP67, κάτι που σημαίνει πως θα είναι σε μεγάλο βαθμό προστατευμένο από σκόνη και υγρασία ενώ βελτιώσεις θα εντοπιστούν και στον τομέα της φωτογραφικής μηχανής όπου ο αισθητήρας πλέον θα έχει ανάλυση 16ΜΡ.

 

Όπως επίσης έγινε γνωστό, στο συγκεκριμένο μοντέλο η εταιρεία απέφυγε να χρησιμοποιήσει ψευδοδερμάτινη επένδυση στο πίσω μέρος (όπως είχε κάνει για παράδειγμα στο Galaxy Note 3) ενώ όσον αφορά τις διαστάσεις του θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από το Galaxy S4 και ταυτόχρονα μικρότερο από το Note 3.

 

Τέλος, η εταιρεία έχει κάνει ορισμένες βελτιωτικές παρεμβάσεις και στο TouchWiz ενώ τηλέφωνο θα έρχεται με προεγκατεστημένη την εφαρμογή Download Booster που υπόσχεται σημαντική βελτίωση στην ταχύτητα λήψεως δεδομένων είτε μέσω 3G είτε μέσω LTE.

 

Σε κάθε περίπτωση, η παρουσίαση της Samsung με την ονομασία Unpacked 5 είναι προγραμματισμένη για τις 9.00μμ ώρα Ελλάδος και το Insomnia θα είναι εκεί για να σας μεταφέρει όλες τις ανακοινώσεις αλλά και μια πρώτη επαφή με το Galaxy S5.

 

Link.png Site: Phone Arena

 

Η αποστολή του insomnia.gr στo MWC 2017 είναι χορηγία της MediaMarkt