Η εμπορική επιτυχία του Galaxy S4 ήταν εξασφαλισμένη ακόμα και την ημέρα της ανακοίνωσης του, με τη Samsung να προχωράει σε σχετικές δηλώσεις.

Με νέες δηλώσεις ενός εκ των προέδρων της εταιρείας, του Shin Jong-kyun, το Galaxy S4 αναμένεται να συμπληρώσει τα 10 εκατομμύρια πωλήσεις τις επόμενες 7 ημέρες, κάτι που θα το φέρει στην κατηγορία των πιο δημοφιλών smartphone όλων των εποχών.

 

Σίγουρα πάντως η νέα ναυαρχίδα της Samsung είναι το πιο δημοφιλές smartphone που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η εταιρεία, με ρυθμούς πωλήσεων «πολύ μεγαλύτερο από αυτό του Galaxy S3», Συγκεκριμένα το Galaxy S4 κυκλοφόρησε σε αρκετές αγορές στις 26 Απριλίου κάτι που σημαίνει ότι θα συμπληρώσει 10 εκατομμύρια πωλήσεις σε 1 μήνα, με το Galaxy S3 να έχει "πιάσει" το συγκεκριμένο στόχο στο διπλάσιο χρόνο.

 

Η Samsung έχει προχωρήσει σε μια μεγάλη διαφημιστική καμπάνια όλο αυτό το καιρό ενώ και η ίδια η παρουσίαση του smartphone η οποία διεξήχθη στο θέατρο του Broadway, θεωρήθηκε μια από τις πιο ακριβές παρουσιάσεις προϊόντος Τον επόμενο μήνα, μια νέα έκδοση του Galaxy S4 θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά μέσω του Play Store της Google, η οποία δε θα φέρνει το γραφικό περιβάλλον της Samsung αλλά θα μπει στο ίδιο πρόγραμμα με τις Nexus συσκευές ώστε να είναι από τις πρώτες συσκευές που θα εξοπλίζονται με την τελευταία έκδοση της πλατφόρμας του Android.

 

Link.png Site: http://thenextweb.com/gadgets/2013/05/17/samsung-co-ceo-jk-shin-expects-galaxy-s4-sales-to-break-10-million-before-the-end-of-next-week[/url]']thenextweb.com