Από ότι φαίνεται διέρρευσε μέρος του διαφημιστικού υλικού όπως press renders της κορυφαίας συσκευής της Sony, Xperia XZ1, περίπου μία εβδομάδα πριν την επίσημη παρουσίασή του.

Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν αφήνουν ελάχιστα στη φαντασία –από ότι φαίνεται διατηρείται ο σχεδιασμός “OmniBalance”- οπότε είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε προκαταβολικά ότι η συσκευή θα μοιάζει αρκετά με το σημερινό αστέρι της Ιαπωνικής εταιρείας, το Xperia XZ Premium. Όπως μπορείτε να δείτε, η συσκευή δεν ακολουθεί τη τάση της εποχής με τη διπλή κύρια κάμερα στο πίσω μέρος ενώ δεν απουσιάζει και το μεγάλο πλήκτρο ενεργοποίησης/ απενεργοποίησης με τον ενσωματωμένο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

 

Στην μεταλλική “πλάτη” της συσκευής παρατηρούμε μία κάθετη λωρίδα –για τις κεραίες- στο σχεδόν “ελλειπτικό” μαύρου χρώματος γυάλινο πλαίσιο που φιλοξενεί το flash, το laser autofocus, το NFC κ.λπ. Λωρίδες για τις κεραίες παρατηρούμε και στις δύο πλευρές της συσκευής, πάνω από το πλήκτρο για την αυξομείωση της έντασης του ήχου.

 

Το νέο Sony Xperia XZ1 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του σε εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει η Sony στα πλαίσια της έκθεσης IFA 2017, στο Βερολίνο, στη Γερμανία, μαζί με το Xperia XZ1 Compact.

 

gallery_286955_4160_44343.jpg

 

Link.png Site: GSMArena